Présidén IBM nyatakeun kakurangan chip tiasa tahan dua taun deui

MacBook Air dibuka

Heatsink anyar sareng kabel internal

Sakumaha Présidén IBM Jim Whitehurst ngajelaskeun ka BBC, kakurangan Chips tiasa lami dua taun deui. Teguh téknologi populér anu bersaing sareng Apple di jaman baheula pikeun kamajuan sareng penjualan komputer pribadi ngajelaskeun yén perkiraan na kanggo karugian langkung ti $ 110.000 milyar taun ayeuna di sektor otomotif kusabab kurangna komponén.

Tapi éta industri téknologi henteu dibebaskeun tina masalah sareng sacara logika kedah disebatkeun yén masalah manufaktur chip sareng microchip anu lebet kana sadaya alat éléktronik anu urang anggo dina dinten ka dinten.

Tina langkung seueur panundaan pengiriman barang dugi ka kakurangan dina jalur produksi

Tungtungna, naon anu diperhatoskeun konsumen nyaéta kirimanna langkung lami tibatan anu diarepkeun sareng yén jalur produksi henteu tiasa kéngingkeun komponén pikeun ngarakit alat-alat sareng ieu kajantenan reureuh panjang dina waktos kintun.

Kami ningali dina konsol, mobil, komputer, telepon pinter, alat sareng sagala rupa alat éléktronik. Éta kabuktosan yén ieu mangrupikeun masalah boh pikeun pabrik boh pikeun pangguna nyalira, anu frustasi dina kahoyong mésér produk kusabab kakirangan.

Upami ayeuna urang badé yén ekspektasi reureuh pikeun jangka panjang sareng sabagian parantos nyangka yén éta bakal lami sababaraha taun sapertos kasus présidén IBM, éta janten sakedik langkung rumit. 


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.