Produk Apple anu direnovasi ayeuna tiasa dibiayaan ku 0 biaya

Sareng éta urang henteu lirén nampi berita ngeunaan pembiayaan produk Apple dina halaman wéb na ieu penting saprak henteu kantos sateuacanna dimungkinkeun pikeun ngabiayaan produk tina bagian anu direkondisi ku Apple sareng ayeuna anjeun tiasa.

Dina pengertian ieu, kuring tiasa mastikeun yén saméméhna aranjeunna henteu tiasa dibiayaan sabab Kuring sacara pribadi ngalaman nalika urang nyobian ngabiayaan produk anu direnovasi "gagal" pikeun pasangan. Kami malah ngahubungi Apple pikeun ningali naha éta mungkin sareng dina waktos éta aranjeunna ngawartoskeun ka kami yén éta moal mungkin kusabab saham produk anu direkondisi ieu henteu stabil sareng nalika ngantosan finansial, persetujuan sareng anu sanésna, produk tiasa dijual. produk.

Direnovasi dibiayaan

Nya, sigana ieu nembé robih sareng ayeuna Apple ngijinkeun pembiayaan produk ieu sanés ngan éta, tapi ogé éta ngalakukeunana dugi ka nol biaya pikeun pangguna dugi ka 24 bulan saolah-olah éta produk anyar. Ku cara kieu urang tiasa ngaraosan pembiayaan ieu dina sadaya produk wéb.

Pilihan pamayaran ieu pasti pikaresepeun sareng langkung seueur dina waktos ayeuna, Apple terang éta sareng anu dipikahoyongna nyaéta ngajual langkung seueur produk langkung saé janten ngabantosan pameseran kalayan jenis pembiayaan ieu tanpa biaya asuransi anu ngalaporkeun jumlah penjualan anu langkung ageung. Leres aya sababaraha anjeun anu sering ngeluh ngeunaan Cetelem, tapi salami pamayaran bulanan dipenuhan Tanpa aya masalah, kasus-kasus anu caket anu urang tingali henteu kedah nyeselkeun biaya tambahan atanapi masalah.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.