Professionalisasi jaringan sosial anjeun sareng Social Media Lab, ayeuna dijual

Professionalisasi jaringan sosial anjeun sareng Social Media Lab, ayeuna dijual

Komunikasi ngalangkungan jaringan sosial parantos janten salah sahiji alat pamasaran utami di masarakat digital ayeuna. Unggal dinten, ratusan profesional, mérek, perusahaan, organisasi nganggo Twitter, Facebook, Pinterest sareng seueur platform sanésna nyebarkeun ideu anjeun, promosi sareng pesen ku cara aslina, pangaruh anu ngahudangkeun minat pangguna.

Ayeuna anjeun ogé tiasa komunikasi sacara propésional dina jaringan sosial hatur nuhun Média Sosial Lab pikeun Kaca, alat anu manpaat anu ogé ayeuna di promosikeun sahingga anjeun tiasa ngahémat sakilo euro.

Lab Média Sosial pikeun Kaca

Lab Média Sosial nyaéta lengkep kumpulan témplat elegan, warni sareng aslina Anu tiasa anjeun anggo dina publikasi anjeun dina jaringan sosial pikeun ngamajukeun bisnis anjeun, ngumumkeun tawaran sareng promosi, kontes siaran sareng undian dina cara anu mencolok.

Professionalisasi jaringan sosial anjeun sareng Social Media Lab, ayeuna dijual

Lab Média Sosial Éta kalebet sadayana anu anjeun peryogikeun pikeun ngamimitian sareng ngajaga komunikasi sosial anu épéktip. Dina pak ieu anjeun bakal mendakan ratusan logo dirancang ku ahli propésional sareng yén anjeun tiasa adaptasi sareng kabutuhan, témplat pikeun spanduk, sampul, header, gambar profil sareng seueur deui, sadayana dioptimalkeun pikeun Facebook, Twitter, Instagram sareng Pinterest.

Tapi meureun sorot tina Lab Média Sosial pikeun Kaca Janten milik anjeun panganteur intuitifka na betah pamakean jeung gelar luhur kustomisasi. Anu kedah anjeun lakukeun nyaéta milih téma anu anjeun paling resep tina sadaya anu sayogi sareng ti waktos éta, anjeun kedah nyerat atanapi nempelkeun téks anjeun nyalira kalayan eusina, tiasa nyaluyukeun ukuranana, ngarobih font, ngédit judul sareng seueur deui dugi ka ngahontal produk anu dipikahoyong. Tambihkeun, hapus, ngalihkeun, atanapi ngarobih kotak téks numutkeun kabutuhan anjeun sareng numutkeun platform dimana anjeun badé nyebarkeun ciptaan anjeun, sareng anjeun bakal ngahontal hasil anu profesional sareng kualitas luhur dina sakotéap mata.

Professionalisasi jaringan sosial anjeun sareng Social Media Lab, ayeuna dijual

Lab Média Sosial pikeun Kaca Harga biasana langkung ti dua puluh euro, tapi ayeuna anjeun tiasa kéngingkeunana ngan ukur € 2,29 dina Mac App Store. Émut yén Promosi réngsé énjing, Rebo, 18 Oktober, tengah wengie.

Lab Média Sosial - Témplat (AppStore Link)
Lab Média Sosial - Citakan19,99 €

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.