Hapunten Apple: Disney + ngantisipasi perdana na di Éropa

Disney +

Kami parantos nyebarkeun berita ngeunaan Sababaraha Premiere Datang Dina Apple TV + Platform Video Anyar. Dimimitian perjalananna di awal bulan Nopémber, sareng chimera nawiskeun ukur panempo anu dihasilkeun ku perusahaan anu sami.

Sareng kuring nyarioskeun chimera sabab sesah pisan pikeun nyobaan usaha dina pasar kalapa pikeun platform video-on-demand. Sareng bahkan langkung sesah, upami anjeun maksad ngalakukeun éta ngan ukur produksi anjeun nyalira. Dinten ayeuna kami terang yén platform Disney + énggal bakal sumping di Éropa sateuacan jadwal. Kasalahan séjén pikeun lepas landas tina Apple TV +.

Apple TV + ti saprak diadegkeun di awal Nopémber tanpa kompetisi ti Disney + di Éropa. Dinten ieu Micky Mouse parantos ngumumkeun yén aranjeunna maju tanggal pelepasan di buana lami sareng éta bakal ngalegaan ka nagara-nagara Éropa anu béda sateuacan jadwal.

Disney + mimiti spektakuler di Amérika Serikat, ngumpulkeun ampir 100 juta langganan salami dua bulan mimiti hirupna. Aplikasi mobilena hungkul parantos diunduh langkung ti 41 juta kali.

Kasuksésan anu luar biasa ieu sigana bakal mirip nalika dibuka di Éropa. Éta bakal janten masalah anu parah pikeun pesaing na, khususna pikeun Apple, dina waktos ngamimitian platform video énggalna, kalayan katalog produk na terbatas pisan.

Disney + presentasi

Apple henteu ngabocorkeun sabaraha jalma anu saleresna nganggo Apple TV +. Hasilna pasti henteu kedah sapertos anu diarepkeun. Sareng pikeun anu nganggona, sabaraha persén mayar biaya bulanan, sareng sabaraha anu resep kana programna ngamangpaatkeun promosi gratis taun éta, sapertos kasus kuring.

Disney mastikeun dinten éta perdana Disney + bakal tanggal 24 Maret, saminggu sateuacanna ti anu dijadwalkeun aslina. Sareng éta bakal ngagaduhan harga anu kalapa, sareng katalog anu spektakuler.

Langganan bulanan di Spanyol bakal ngarugikeun 6,99 Euro sareng anu taunan 69,99 Euro. Éta tiasa ditingal dina opat alat sakaligus. Abdi ngantunkeunana. Oke, éta rada langkung mahal tibatan Apple TV + (dina tiori, tanpa ngabagi akun), tapi teu aya warna dina hal konténna.

Apple TV + ngan ukur gaduh eusina nyalira, sesuai karepna sorangan, langka pisan masih di lemburna. Disney badarat ti dinten ka hiji kalayan katalog nyalira, ditambah sareng Pixar, Marvel, Star Wars sareng National Geographic. Teu aya warna na.

Kasuksésan Disney + langkung ti anu pasti. Abdi gaduh buktosna di bumi. Nalika kuring debut iMac abdi dina Natal, kuring ngagaduhan promosi Apple TV + gratis taun éta. Kuring bébéja ka kulawarga kuring (aranjeunna henteu sadar kana ayana platform anu dirilis dina bulan Nopémber), sareng kami parantos ningali tilu séri. Di sisi anu sanésna, murangkalih parantos naros ka kuring sababaraha kali nalika Disney + dibuka, sareng lima menit ka pengker, aranjeunna nembé nandaan 24 Maret dina kalénder dapur.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

2 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Miguel cenahna

    "Dinten ieu kami terang yén platform Disney + énggal bakal sumping di Éropa sateuacan jadwal. Kasulitan séjén pikeun peluncuran Apple TV +. "

    Pasti kamajuan… saminggu !!! di sakeupeul nagara Éropa éta parantos nyetél sadaya alarm dina Apple. 😀

  2.   Juan cenahna

    100 juta palanggan? Leres? Hayu urang tingali naha urang lirén maca média tabloid sareng maca inpormasi saleresna. Éta inohong anu diarepkeun Disney + dina dua atanapi tilu taun paling awal.
    Ogé, naha sadaya katalog Disney aya? Katalog anjeun sadayana?
    Judulna ... Naha anjeun leres pikir Apple paduli kana Disney?

    Anjeun parantos nyaman saatos nyerat seueur omong kosong sareng palsu.