QacQoc GN30H, adaptor pikeun sadayana anu anjeun peryogikeun

Teu tiasa ditolak yén kaputusan Apple pikeun ngaleungitkeun palabuhan konvensional tina MacBook sareng MacBook Pro na parantos kontroversial. Kaputusan pikeun ngan ukur nganggo USB-C salaku palabuhan pikeun laptop anjeun, sareng anu paling riski pikeun ngan cocog sareng USB-C. dina MacBook anjeun éta tiasa gaduh kasusah pikeun sababaraha pangguna sareng ngajantenkeun ampir wajib mésér adaptor pikeun nutupan sadaya kamungkinan koneksi anu urang butuhkeun.

Aya seueur charger di pasar, tapi kumargi urang kedah mésérna, éta langkung saé langkung lengkep janten lengkep mungkin sahingga janten hiji-hijina aksésori anu urang peryogikeun dina MacBook atanapi MacBook Pro kami.  Sababaraha USB, hiji HDMI, USB-C pikeun ngecas laptop, maca kartu sareng bahkan sambungan Ethernet upami diperyogikeun ... sadayana éta anu ditawarkeun ku QacQoc GN30H yén kami parantos diuji sareng kami nyaritakeun kesan urang.

Desainna kompak pisan sareng hampang, sareng awak aluminium (sayogi dina warna anu sami sareng MacBooks) sareng sababaraha elemen plastik bodas. Dina salah sahiji sisi kami mendakan tilu USB 3.0 sareng konektor HDMI anu ngadukung résolusi 4K pikeun nonton pilem atanapi desktop Mac kami dina TV ruang tamu sacara rinci pisan.

Di sisi anu sabalikna slot pikeun kartu SD sareng microSD, sareng di payunna konektor Gigabit Ethernet upami aya anu teras-terasan nganggo kabel pikeun nyambung ka internét, sareng konektor USB-C anu ngamungkinkeun urang ngecas MacBook kami bari kami nganggo sesa palabuhan. Éta USB-C henteu dianggo pikeun nyambungkeun drive éksternal, éta ngan ukur pikeun mindahkeun listrik.

Hatur nuhun kana sambunganna nganggo kabel kana USB-C tina Mac kami kami moal ngagaduhan masalah sambungan sambungan alat anu nyambung ka éta. Saatos nganggo dua alat anu sami anu napel dina sisi laptop sareng ngagaduhan masalah éta nalika mindahkeun komputer, kuring mutuskeun waktos ieu pikeun anu nganggo kabel sapertos qacQoc GN30H ieu.

Dina waktos ayeuna sadayana jalan sakumaha mistina sareng kuring henteu ngagaduhan masalah sareng aksesoris anu kuring sambungkeun. Ngomong-ngomong, entong kantun kantong angkut leutik anu dibawa dina jero kotak sabab éta manpaat pisan, sareng rada reuwas mendakanana kumargi dina spésifikasi produk éta henteu muncul.

Pendapat editor

Sanaos kuring ngan peryogi dina waktos-waktos khusus, gaduh adaptor sareng MacBook anyar sareng MacBook Pro ampir wajib dugi ka USB-C janten standarisasi. Dina tahap ieu, QacQoc GN30H mangrupikeun salah sahiji paling lengkep anu tiasa urang mendakan di pasar kalayan harga anu lumayan lumayan tumut kana jumlah konektor anu kalebetna, sareng anu hargana jauh langkung luhur nyalira. Sadayana jalan sakumaha kuduna, éta terang pisan sareng palabuhan tempatna sapertos hiji aksésori moal ngahalangan anjeun nyambungkeun anu sanés, janten éta mésér anu disarankeun pisan pikeun saha waé anu milari salah sahiji adaptor ieu. Anjeun parantos sayogi dina Egolggo HUB USB C ...Amazon »/] pikeun € 82,99.

QacQoc GN30H
  • Peunteun éditor
  • Meunteun 4.5 bentang
82,99
  • 80%

  • QacQoc GN30H
  • Tinjauan ngeunaan:
  • Dipasang dina:
  • Modifikasi terakhir:
  • Awét
    Penerbit: 90%
  • Bérés
    Penerbit: 90%
  • Kualitas harga
    Penerbit: 70%

Naros

  • Adaptor tunggal anu ngumpulkeun sadayana sambungan anu diperyogikeun
  • Lampu sareng kompak
  • Sambungan stabil
  • Kasus pelindung
  • Ngidinan ngecas laptop anjeun nalika nganggo palabuhan anu sanés

Kontra

  • Panas sareng panggunaan anu berkepanjangan

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.