Ieu renders tina Apple Watch Pro parantos tiasa janten kanyataan

Acara Jauh

Dina sababaraha jam urang bakal tiasa ningali kumaha Apple nampilkeun sababaraha alat di masarakat. IPhone 14 diperkirakeun, tangtosna, tapi sigana mah béntang éta bakal janten jam tangan énggal anu kami parantos spekulasi sababaraha minggu. Apple Watch anyar anu ditujukeun ka atlit anu paling ngalaman sareng sababaraha fungsi sareng éta, numutkeun bocoran menit terakhir, tiasa gaduh ukuran anu lumayan ogé sababaraha tombol tambahan dibandingkeun sareng anu biasa urang biasa. Dumasar kana éta, runtuyan renders geus dijieun nu jujur, bisa jadi kanyataan.

El Apple WatchPro Éta dianggap salaku séri jam tangan luhur ti Apple, dimaksudkeun pikeun atlit sareng jalma anu peryogi langkung ti ngan ukur nampi pesen atanapi nyarios waktosna. Metrik latihan, tombol anu tiasa diprogram, pituduh GPS… kami parantos maca sareng nguping seueur gosip. Kami sababaraha jam jauh pikeun terang bebeneran. Naha urang bakal terang atanapi henteu, naha bakal aya Apple Watch Pro di tempat munggaran (Sababaraha kedah anu henteu percanten) sareng naha ramalan ukuran énggal sareng fungsi énggal leres-leres patepang.

Zelbo y Parker Ortolani, geus nyokot sakabeh rumor jeung nyieun runtuyan renders nu geus nyieun masarakat jadi saeutik gélo. Sahenteuna kuring bakal resep aranjeunna sapertos kitu. Desain, éstétika sareng sacara umum sadayana babarengan sigana kualitas ooze sareng di luhur sadayana seueur fungsi sareng seueur kamungkinan nu muka nepi ka urang maké éta arloji dina pigeulang urang.

render 2 tina Watch Pro render 3 tina Watch Pro render tina Watch Pro

Sakumaha biasa, renders ieu parantos dibagikeun jaringan sosial Twitter. Aranjeunna nyusun éta kalayan kasus titanium, nu geus saméméhna referenced dina rumor. Bari sisi buleud, layar badag dua inci digambarkeun salaku datar, deui nuturkeun ngaliwatan rumor. Casing ogé ngalebetkeun pelindung makuta énggal pikeun ngajagi éta. Tombol sisi kadua ogé ditingalikeun, dipercaya mangrupikeun kontrol anu tiasa diprogram, tiasa dianggo salaku potong kompas pikeun fungsi anu dipilih ku pangguna.

Henteu ngan ukur mikir ngeunaan hardware, aranjeunna ogé ngabayangkeun kumaha fitur-fitur anyar éta, kalebet aplikasi hiking, ogé versi Safari pikeun Apple Watch. Aranjeunna yakin tiasa aya mode vitamin anu rendah, anu tiasa ngeureunkeun kagiatan nyukcruk sareng latihan.

Urang bakal ninggalkeun mamang soré ieu. Kahayangna bakal jadi kanyataan


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.