Renders tina Mac Studio anu dikabarkan sareng layarna muncul

Mac Studio render na layar

Dina dinten-dinten terakhir ieu kami parantos nunjukkeun yén gosip énggal direncanakeun ku perusahaan Apple. Gosip anyar dina bentuk komputer sareng layar. urang ngobrol ngeunaan MacStudio na tina layar anu kamungkinan pikeun mindahkeun Pro Témbongkeun XDR, éta Apple Studio Témbongkeun . Kanyataan yén sakedik waktos parantos kapengker sareng urang parantos gaduh naon anu tiasa janten gambar munggaran tina dua alat ieu. Urang nyarita logis ngeunaan renders sarta ku kituna gosip. Tapi éta urang teu kudu underestimate aranjeunna sanajan maranéhna asalna ti analis anu boga catetan rata-rata dina hal sukses.

YouTuber Lukas Miani negeskeun dina analisa anyar yén format anu bakal aya dina alat Apple énggal nyaéta anu dipidangkeun dina gambar ieu. Anjeunna ogé nyatakeun yén dina acara énjing urang bakal gaduh iPhone 13 héjo énggal. Tapi anu lucu nyaéta nunjukkeun yén kamungkinan énjing urang tiasa ningali sababaraha alat anyar ieu. Boh Mac Studio sareng Apple Studio Dispay tiasa muncul dina 8 Maret.

Lukas Miani gawé bareng artis rendering Ian Zelbo, anu geus digarap kalawan Jon Prosser kaliwat. Panyebaran nunjukkeun monitor anu nyandak inspirasi tina iMac 24 inci sareng Pro Display XDR, sareng alat mini sapertos Mac leutik anu dimaksudkeun pikeun desktop profésional énggal anu disebat "Mac Studio." Nyandak kana akun inpormasi anu disayogikeun ku rumor anu sanés, Miani geus ngabayangkeun kumaha maranéhna bisa jadi.

"Mac Studio" bakal katingali sapertos dua mini Mac anu ditumpuk di luhur masing-masing sareng sisi pérak, luhur bodas, sareng pojok buleud sami sareng MacBook Pro 14 inci sareng MacBook Pro 16 inci. Jangkungna kira-kira 10 cm. Ku cara kieu urang tiasa ningali dina gambar di handap ieu kumaha éta bakal katingali.

Mac Studio rendering

Sedengkeun pikeun layar ieu dikabarkan éta eta bakal 27 inci diagonally sareng bakal gaduh bezel anu langkung kandel tibatan Pro Display XDR. Bakal kakurangan pola liang sirkular dina kasus tukang. Renders nunjukkeun pendirian sareng desain anu sami sareng iMac 24 inci Apple anu tos aya.

Lamun isukan Apple presents iPhone 13 héjo, Urang bakal pisan attentive kana renders ieu.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.