Ngareureuhkeun sareng ngabatalkeun pembaruan ti Mac App Store

HUT MACBOOK DENGAN KEDAI APP

Kusabab peluncuran OSX Gunung Singa, Apple ngalihkeun kana aplikasi "App Store" pembaruan boh sistem nyalira boh tina aplikasi anu parantos kami anggo ngalangkungan toko aplikasi Apple Mac.

Sawaktos hiji update dileupaskeun, dina aplikasi Mac App Store, dina tab "Pembaruan" daptar ditampilkeun sareng jalma-jalma anu sayogi pikeun urang mimitian diunduh.

Urang sadayana terang yén pikeun ngalakukeun unduhan ieu, urang kedah mastikeun yén leres nyambung leres nganggo ID Apple kami teras pencét dina tombol kanggo masing-masing pembaruan. Upami urang hoyong ngareureuhkeun éta, kami mencét tombol anu sami deui sareng pembaruan bakal lirén diunduh dugi ka urang nyungkeun deui.

Masalahna sumping nalika urang hoyong batalkeun sadayana unduh pembaruan. Dina hal ieu, henteu aya tombol dina pandangan anu ngamungkinkeun kuring ngalaksanakeun operasi ieu. Kami angkat ka ménu luhur sareng kami ningali lamun kami tiasa mendakan alternatif. Nya, cara pikeun langsung ngabatalkeun unduhan ieu ogé ngaliwatan tombol anu sami anu dipencet kanggo ngamimitian atanapi ngareureuhkeun, kalayan henteu upami urang hoyong «ngabatalkeun» Urang sateuacanna kedah mencét tombol «pilihan» (alt) teras urang bakal nempatkeun diri dina tombol yén urang bakal ningali kumaha parobihan na ayeuna ngamungkinkeun urang ningali kamungkinan pembatalan.

SCREEN DENGAN PILIHAN BATAL

Beda antara jeda sareng pembatalan, nyaéta nalika anu munggaran nalika urang teraskeun deui bakal teras ngaunduh ti titik dimana éta lirén, anu kadua bakal ngalakukeun unduhan anu lengkep bersih sareng lengkep deui.

Pondokna, upami anu anjeun peryogikeun ngabatalkeun unduhan sabab anjeun henteu hoyong atanapi kusabab anjeun badé ngalakukeun éta dina waktos anu caket, anjeun parantos ngagaduhan resep pikeun muka konci fungsi disumputkeun tombol anu napel dina masing-masing éta apdet.

Dina postingan samemehna kami parantos nangtoskeun kumaha cara nyumputkeun apdet anu urang henteu hoyong deui ningali dina daptar dugi ka aya vérsi anu sanésna.

Inpormasi lengkep - Sumputkeun pembaruan parangkat lunak dina OS X

Sumber - Kultus of Mac


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

10 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Daniel Espinoza cenahna

    hatur nuhun 😀

  2.   Gabriela cenahna

    Hatur nuhun! 🙂

  3.   xavi cenahna

    Ole endog anjeun di tungtungna kuring tiasa ngeureunkeun program imovi jahat anu nuju diénggalan

  4.   lilithmine cenahna

    HATUR NUHUN !!!!!!

  5.   Ale Considine cenahna

    Gusti alhamdulillah, panginten kuring bakal terjebak didinya mangabad-abad. haha

  6.   Rubén cenahna

    sareng kumaha anjeun tiasa mupus pembaruan anu parantos diunduh ngantosan dipasang? Kuring gaduh mavericks damn 10.9.2 ngantosan dinten pas pikeun masang!

  7.   Sheila Cayoja (@sheila_cayoja) cenahna

    Hatur nuhun!! Sigana ajaib yén CANCEL muncul, hatur nuhun !!

  8.   FTamez cenahna

    Kuring ngagaduhan masalah upami kuring henteu hoyong ngabatalkeun unduhan Mavericks, ikon transparan némbongan dina dokumén sareng nganggo jeda legenda, tapi éta henteu ngantep kuring ngabatalkeun atanapi neraskeun unduhan, naon pilihan sanés anu bakal ngabatalkeun éta permanén unduh?

  9.   Eduardo cenahna

    Sareng kumaha anjeun ngaleungitkeun aplikasi anu sanés anu ngaku kabaruan?

  10.   John cenahna

    Hatur nuhun kontribusi anu saé pisan sareng naon anu anjeun carioskeun leres pisan