Ring Alarm 2 sareng Ring Alarm outdoor Sirine sareng Sleek dikenalkeun

Ring 2 panel alarm

Sababaraha minggu ka pengker di Abdi ti Mac kami nyaksian fungsionalitas alarm Alarm leres, dina waktos éta mangrupikeun modél generasi kahiji alarm sareng ayeuna Ring nembé ngumumkeun yén generasi anyar Alarm Ring bakal sayogi dina sababaraha minggu.

Salaku tambahan pikeun alarm kadua anu hemat sareng aman ieu, perusahaan nampilkeun sirineu luar pikeun ngalengkepan sistem kaamanan Ring. Sirineu ieu tiasa diatur sadayana sareng disada nalika Home Alarm diaktipkeun. Saperti alarm Ring sorangan, Sirineu ieu tiasa dikontrol ngalangkungan Ring App dina Mac atanapi iOS.

Kotak Alarm Ring sareng Sensor
Tulisan anu aya hubunganana:
Ring Alarm, tameng bumi anjeun nganggo sistem alarm lengkep sareng gampang dipasang ieu

Sirineu anyar nambihan serangkaian lampu pikeun ngaidentipikasi alarm anu nyambung sareng éta mangrupikeun bagian tina fungsi alarm ieu anu matak ngaganggu, janten LED internal anu hurung beureum nalika alarm dipicu aranjeunna narik perhatian sareng ngingetkeun kamungkinan aksés tanpa nyoplokkeun alarm.

Éta ogé disada sareng ku Ring Dusk to Fajar fungsi sirineu luar Ring Alarm disorot bodas nalika wengi. Parabot anu sampurna pikeun ngajagi bumi anjeun sareng harga anu lumayan lumayan kalayan merhatoskeun katengtreman anu parantos dipasang. Dina hal ieu sirineu diluncurkeun sareng a harga 79 euro sareng bakal sayogi kanggo dipésér ti 31 Maret.

Alarm Ring Generasi Kadua

Ngirining 2 alarm

Di sisi anu sanésna, datangna alarm dina generasi kadua dikonfirmasi, kalayan sababaraha perbaikan dina sistem kaamanan. Kami henteu tiasa sabar pikeun nyandak sistem kaamanan anyar anu ramping ieu anu diciptakeun ku Ring. Ring Alarm anyar (generasi ka 2) cocog sareng bumi mana waé sareng nambihan desain anyar, keyboard ningkat ogé sénsor.

Kit 5-potongan versi anyar ieu Ring Alarm nambihan sadayana anu anjeun peryogikeun pikeun gampang dipasang siga versi munggaran. Alarm anyar ieu kalebet:

  • Stasion pangkalan
  • Kibor anu anyar sareng didesain ulang
  • Sensor kontak pikeun panto atanapi windows
  • Detéktor gerak
  • Kisaran jangkauan pikeun bumi anu langkung ageung henteu ngagaduhan masalah cakupan

Sakumaha anjeun tiasa tingali, generasi kadua alarm Alarm ieu langkung saé tibatan generasi kahiji dina hal desain sareng anu sanésna, tapi hal anu paling henteu diragukeun nyaéta harga na nyaéta hargana kirang dibanding versi sateuacanna 249 euro. Upami anjeun hoyong langkung seueur inpormasi anjeun tiasa ngadaptar di Ngirining.com pikeun ngabéjaan anjeun iraha sayogi. Perusahaan éta sorangan mastikeun yén éta bakal pikeun 28 April 2021 salajengna.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.