Ngarobih gerakan ngusap kénca dina Surat ka arsip atanapi ngahapus pesen

Surat-gerak-gesek-kénca-0

Kami nembé nyarios sareng anjeun dina tulisan anu anyar ngeunaan masalah anu dialaman ku Mail dina kotak surat VIP di OS X El Capitan sareng di mana kami masihan anjeun solusi samentawis alit pikeun tiasa ngatasi éta dugi Apple ngaluarkeun patch atanapi pembaruan anu tiasa méréskeun éta sacara pasti.

Nanging, henteu sadayana goréng dina Mail kumargi teu janten manajer asli dina OS X, éta ngahijikeun kasaluyuan sareng kontinuitas, nyaéta kamampuan pikeun tetep nyerat email Upami urang parantos ngamimitian dina iPhone urang, béréskeun dina Mac atanapi sabalikna. Hal anu mangpaat pisan. Dina gilirannana, ti saprak édisi terakhir tina sistem, kamungkinan ngagunakeun gerakan pikeun nunjukkeun yén pesenna parantos dibaca, dihapus atanapi diarsipkeun ogé diintegrasikeun.

Surat-gerak-gesek-kénca-1

Dina tulisan leutik ieu kami bakal nunjukkeun anjeun kumaha parobihan pilihan pikeun gesek kénca pesen anu dimaksud sahingga pilihan standar anu mimiti nyaéta tempat sampah atanapi arsip pesen.

Pilihan ieu ngan ukur dina OS X 10.11 sareng engké, pikeun ngatur éta kami bakal nuturkeun léngkah-léngkah ieu: engké:

Ngajalankeun Surat sareng buka menu aplikasi "Surat", teras pencét dina Preferensi.
Urang bakal angkat ka tab Display
Kami bakal milarian «Gesek kénca ka:» sareng kami bakal ngarobih pilihan janten «Sampah» atanapi «File dikomprés» gumantung kana pilihan anu anjeun pikahoyong.

Ayeuna upami urang nangtung pesen naon waé kotak surat kami sareng urang ngalih ka katuhu urang bakal ningali pilihan "Mark as as read / unread" sareng upami urang ngalih ka kénca pilihan "Trash" atanapi "File Compressed".

Ieu mangpaat pisan nalika urang gaduh seueur email anu penting anu urang henteu hoyong leungit, sabab urang tiasa milih pikeun arsipkeunana ku cara dikomprés pikeun konsultasi salajengna atanapi upami, sabalikna, urang gaduh akun pribadi dimana seueur spam lebet sareng urang hoyong ngaleungitkeun éta gancang maka langkung disarankan pikeun ninggalkeun Sampah salaku pilihan.

 


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.