Ngarobih sora peringatan tengah béwara dina OS X

Béja-tengah-bewara-0

Tina vérsi 10.8 éta dilebetkeun kana sistem vérsi desktop yén Apple parantos diinterpretasi ti pusat béja na di ios, anu ngamungkinkeun kami janten mutahir sareng bewara anu lumangsung siang dinten.

Nalika kami nampi e-mail, postingan anyar dina twitter atanapi facebook, pesen ngalangkungan iMessage atanapi jinis béwara anu sanés, biasana urang ngupingkeun waspada, ngingetkeun yén kami nampi inpormasi énggal. Manzana parantos masihan nami «Basso» pikeun sora peringatan ieu, tapi kumaha upami urang hoyong ngarobih na pikeun anu sanés atanapi ngan saukur cicingeun éta supados henteu ngaganggu urang?

Teu aya masalah nanaon. Upami anu urang hoyongkeun nyaéta nganonaktifkeun lengkep sora sistem bewara, urang ngan ukur kedah buka Preferensi Sistem> Bewara> Pareuman "hurungkeun sora nalika nampi béwara"Sanaos rada beurat sareng kawatesanan kedah ngalarapkeun aplikasi ku aplikasi pikeun nyéépkeun sadayana atanapi sabagian dina tiiseun, tapi ku cara ieu urang bakal ngaleungitkeun sora supados henteu ngaganggu urang upami urang hoyong.

Béja-tengah-bewara-2

Di sisi anu sanésna, upami anu urang hoyongkeun nyaéta ngarobah sora pikeun anu sanés urang kedah "nipu" sistemna sahingga anjeun pikir éta maénkeun "Basso" padahal dina kanyataanana éta ngan ukur file audio anu sami diganti nami ku cara anu sami. Kami ngan ukur kedah nyiptakeun sora alit atanapi nyalin sora anu sanés dina format .AIFF, upami anjeun henteu ngagaduhan format ieu, anjeun tiasa nyandak naon waé sareng gampang ngarobahna program Parobih Musik contona, anu urang dikaitkeun sababaraha dinten ka pengker. Sakali ieu réngsé, ganti nami file salaku "Basso.aiff" teras simpen dina jalur ieu Macintosh HD> Sistem> Perpustakaan> Sora, nyimpen aslina sateuacan ngagentos nami janten "Basso2" bisi urang hoyong dipulut deui engké. Anu tetep aya nyaéta kaluar sareng lebet deui sési kanggo parobihanna tiasa dilaksanakeun.

Béja-tengah-bewara-1

Inpormasi lengkep - Music Converter bakal ngabantosan anjeun ngarobih perpanjangan file audio anjeun

Sumber - Cnet


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

2 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Ajag ajag cenahna

    naha aya program tipe anu teu tiasa dipercaya pikeun yosemite? Éta ngarobah sora sanés ngabantosan kuring sabab upami kuring nampi pesen anu nyarios, anjeun gaduh email, éta bakal ngulang deui dina sadaya nada peringatan.

  2.   roberto cenahna

    Hatur nuhun kana postingan anjeun, kuring pohara ngabantuan.