Kusabab Swift nganggap papanggihan pikeun pemrograman

Swift-important-programming-0

Apple nembé negeskeun maksadna pikeun ngalakukeun Swift 2.0 disayogikeun pikeun pangembang salaku sumber terbuka akhir taun ieu, gerakan anu disebat seueur, bahkan anu paling optimis parantos ningali éta salaku "tonggak sejarah" dina épolusi industri pamrograman.

Upami anjeun salah sahiji ti saeutik jalma anu teu terang naon éta Swift, éta mangrupikeun épolusi anu diinterpretasi ku Apple pikeun ngahijikeun anu saé tina basa pamrograman sapertos Tujuan C sareng Kakao, ieu ngamungkinkeun pangembang pikeun nyiptakeun aplikasi pikeun OS X sareng ios. Ku langkungna waktos langkung kamungkinan yén éta pasti bakal ngagentos Objektif C kumargi waktos pangembangan jelas kirang.

Swift-update-0

Rencana Apple pikeun ngarobihna janten sumber terbuka pikeun OS X, iOS sareng Linux kalebet kompilator Swift sareng perpustakaan standar sareng ieu dikonfirmasi:

Kami pikir éta bakal luar biasa upami Swift sayogi dina sadaya platform favorit anjeun

Numutkeun ka StackOverflow, Swift mangrupikeun bahasa anu paling naek di 2015 sareng salah sahiji anu paling dipeunteun ku pangembang. Sababaraha aplikasi sapertos Vine, LinkedIn, Slack ... anggo Swift. Malah anu nyiptakeun Lyft, aplikasi anu lengkep ditulis deui dina Swift, nyatakeun yén éta ogé tiasa ngalakukeun hal anu sami ngan ukur saperlima tina jumlah garis kode sapertos vérsi sateuacanna tina aplikasi, salian ti ngemutan yén pembaruan ogé bakal nyandak kirang waktos.

Pikeun bagian na, indéks Tiobe nunjukkeun yén éta mangrupikeun salah sahiji 15 basa pang populerna di internét, sajaba ti nampi ulasan anu positip pisan tina béda-béda publikasi. Ku cara kieu urang tiasa mikir yén mungkin pisan yén nalika Swift maju dina waktos anu singget urang tiasa ningali éta salaku alat dina ngembangkeun aplikasi Windows.

Bahkan aya carios kamungkinan dikembangkeun dina Android sareng Swift ... Edan? Saur henteu, sabab upami distandarkeun maka tiasa masihan Apple dorongan hiji. Craig Federighi parantos nyarios éta dina WWDC 2015:

Kami yakin yén Swift bakal ngagambarkeun luncat anu penting pisan dina basa pamrograman […] Kami badé nyiptakeun aplikasi sareng sistem program dina 20 taun ka payun sareng kami pikir Swift kedah dimana-mana sareng dianggo ku sadayana.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   malaikat cenahna

    PHP salajengna pikeun aplikasi mobile.