Naha Headphone Apple Salawasna Bodas

AirPods Anyar

Headphone di-ceuli Apple sok bodas. Ti kabel anu munggaran nganggo iPod anu munggaran nembongan 20 taun ka pengker ka AirPods Pro, aranjeunna teras-terasan nyimpen warna na bodas caang teu tercemar.

Teu aya hiji vérsi anu salah sahiji anu ngagaduhan catetan warna. Sakumaha alat anu ngiringan dina AirPods aranjeunna parantos robih warna numutkeun taun, aranjeunna teras-terasan tetep murni sareng bodas henteu paduli fashions sareng tren. Ieu disababkeun ku ideu awal anu tahan sababaraha taun. Tapi panginten hal-hal bakal robih ...

Apple parantos ngical na iPod ampir 20 taun, sareng seueur anu robih ngalangkungan waktos. Tapi hiji hal tetep sami: headphone na sok bodas. Ti headphone jack 3,5mm kabel nepi ka Kilat, ti mimiti AirPods dugi ka AirPods Pro, Apple parantos tetep leres kana warna bodas na anu caang.

Tapi naha Apple gaduh iPod berwarna, iPhone berwarna, Apple Watch warna, iPad warna sareng bahkan ayeuna iMacs warna, tapi headphone internal naha masih bodas? Hayu urang tingali sakedik sajarah ...

Desain parantos maénkeun peran hébat di Apple. Perusahaan hoyong ngical produk unik anu tiasa gampang dipikaterang ku jalma. Ieu salah sahiji alesan, kunaon Apple biasa nempatkeun a logo ngagurilap dina MacBooks anjeun, janten anjeun tiasa terang éta Mac ti kajauhan pisan.

ketukan

Beats anyar dina tilu warna. Naha bakal kajadian anu sami sareng AirPods salajengna?

Nya kitu ogé pikeun apel dina tonggong iPhones. Upami aya anu nyarios kanggo a iPhone, anjeun tiasa ningali ti jauh yén éta mangrupikeun alat Apple. Kacuali anjeun nutupan éta ku panutup, tangtosna.

Nanging, nalika Apple ngenalkeun iPod kana 2001, perusahaan ngagaduhan masalah anu utami: kumaha jalma-jalmi di jalan sakuduna terang upami aya anu nganggo iPod upami éta aya dina saku? Apple mendakan solusi pikeun masalah ieu. Anjeun tiasa henteu ningali iPod nalika aya anu nganggo, tapi anjeun tiasa ningali headphone.

Hiji cara pikeun ngabédakeun aranjeunna tina sésana

Nanging, headphone na leutik teuing pikeun nempatkeun logo Apple anu katingali dina éta. Kumaha deui anjeun tiasa ngajantenkeun aranjeunna gampang dikenalkeun?

Ternyata, 20 taun ka pengker, kaseueuran headphone hideung. Ku alatan éta, Apple mutuskeun mendesain iPod sareng headphone dina cara anu sabalikna: bodas. Anjeun panginten masih émut iklan iPod lami dimana siluét jogét dina headphone bodas - di dieu ogé, Apple merjuangkeun museurkeun sanés ngan ukur kana iPod nyalira, tapi headphone bodas ngagurilap ogé.

Sareng ideu ieu parantos tahan kana waktos. Apple hoyong mangtaun-taun hoyong neraskeun gambarna upami upami headphone bodas, éta apel. Kiwari konsép ieu henteu asup akal deui. Sareng akhir-akhir ieu aya tanda yén ieu tiasa robih.

Mimiti jeung AirPods Max. Anjeun gaduh lima warna pikeun dipilih. Tapi tangtosna éta mangrupikeun alat anu ageung sareng gampang diidentifikasi. Aranjeunna henteu kedah bodas pikeun terang yén aranjeunna ti Apple. Sareng indikasi anu kadua nyaéta headphone Beats anu kagungan Apple. Anjeun gaduhna bodas, beureum sareng hideung. Sugan éta mangrupikeun peringatan ngeunaan warna tina AirPods salajengna ... atanapi henteu.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.