Naha henteu sadaya email némbongan dina Surat sareng kumaha ngalereskeunana

pos

Kadang-kadang aplikasi Apple Mail dina Mac anjeun tiasa rusak sareng entong dimuat leres-leres sadaya email anu anjeun atos disimpen. Dina kasus ieu anu biasana kajadian nyaéta layar atanapi langkung kotak surat kosong sareng dua atanapi tilu email di luhur, handapeunana kosong pisan sareng henteu ngamuat pesen.

Seueur pangguna panginten panginten emailna leungit tapi tunduh. Ieu éta biasana kajadian sareng Gmail, akun Hotmail, jst. éta henteu biasana kajadian nalika éta mangrupikeun akun email Apple iCloud resmi. Dinten ayeuna urang bakal ningali kumaha ngajawab masalah ieu ku cara saderhana sareng gancang.

Urang kedah nyingkronkeun deui mailna

Éta sigana mangrupikeun masalah ageung sabab henteu sadaya pesen email anu kami simpen dina akun Gmail kami ditingal, dina aplikasi Mail dina Mac kami. Gampang pisan pikeun gaduh sadayana email deui dina akun kami sareng pikeun ieu kami ngan kedah nyinkronkeun deui akun.

Pikeun ngalaksanakeun tindakan ieu urang bakal nempatkeun diri langsung di luhur akun anu gagal urang bakal pencét tombol katuhu atanapi klik dua kali dina Trackpad teras pencét langsung kana pilihan «Singkronkeun». Anjeun bakal ningali kumaha otomatis sadaya email anu anjeun gaduh sareng henteu dimuat parantos dimuat deui, éta némbongan sapertos anu parantos aya dina aplikasi Gmail asli atanapi desktop.

Aya sababaraha pangguna anu naroskeun ka kami alesan kunaon email ieu ngaleungit atanapi ngeureunkeun sinkronisasi sacara otomatis sareng éta aplikasi na Apple Mail masih ngagaduhan sababaraha bug, masih sesah pikeun ngatur sareng sakapeung éta henteu tiasa muka email anu leres. Sababaraha pangguna ngémutan nganggo manajer surat anu sanés tapi aranjeunna teras tungtungna balik deui kana Surat sakumaha anu kajantenan kuring sareng pastina anjeun ogé ...


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.