Naha teu aya anu nyebut Mac dina intina Rebo ieu?

Intina-apel-mac-0

Biasana, keynote salawasna nunjukkeun anu anyar atanapi sahenteuna rujukan pikeun sadaya produk Apple iraha aya bejaTina iMac "ageung" dugi ka ayeuna janten alat pangleutikna di kulawarga dina perusahaan, Apple Watch. Nalika presentasi, sadayana aya tempatna dina panggung kecuali hiji, Mac.

Émutan yén munculna OS X El Capitan caket na ogé pembaruan komponén dina ampir sadaya garis Mac kalayan datangna Arsitéktur Intel SkylakeNanging, sigana Apple hoyong sadayana perhatian tumiba dina alat sélulérna sareng ngantep Mac waktos ayeuna.

ukuran-ipad-pro

 

Sanaos sajarah Apple sareng Mac, anu mangrupikeun lini produk anu ngajantenkeunana ayeuna, ayeuna janten perusahaan anu paling dipeunteun di dunyaKanyataanna nyaéta Apple ayeuna mangrupikeun perusahaan ku-produk sélulér anu dimana ngahasilkeun seueur artosna sareng dimana konsumén na nyéépkeun waktos-waktos na.

Mac pastina masih bisnis anu mekar bahkan langkung nguntungkeun tibatan garis PC anu paling nguntungkeun ayeuna. Dina kuartal terakhir Juni, pendapatan dina garis Mac naék 11%, anu ditarjamahkeun janten langkung ti $ XNUMX milyar, ngajantenkeun Apple mangrupikeun hiji-hiji waé ti lima produsen PC top sadunya anjeun tiasa nyarios yén penjualan anjeun parantos ageung.

Pikeun adil, éta kedah disebatkeun yén MacBook énggal parantos dipasihkeun dina bulan April, salian ti nyarios panjang dina WWDC 2015 dina OS X sareng sadayana anu aya hubunganana sareng Mac, Nanging, urang kedah ngaku yén raksasa dina perusahaan ayeuna parantos pasti iPhone. Tapi kadatangan iPad Pro salaku "masa depan laptop" dina kecap CEO perusahaan, nunjukkeun yén Apple ningali kasempetan pertumbuhan hébat tempat séjén.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.