Sababaraha aplikasi gaduh masalah sareng sistem macOS High Sierra sareng APFS

Parobihan sistem file tina HFS + kana APFS nampilkeun tantangan anu penting pikeun Apple. Dina kaseueuran kasus, pangguna henteu kéngingkeun masalah, upami sanés sabalikna. Sistem na tiasa dianggo kalayan lancar sareng pamutahiran dina nyalin file atanapi sistem ngamimitian janten pangguna langkung ti wareg. Entong hilap yén tim anu nganggo disk SSD kedah ngarobih sadaya format file tanpa ngarobih penampilan tim kami. Tapi henteu sadayana nyugemakeun. Aplikasi Adobe ngagaduhan seueur masalah sareng sistem Apple pangénggalna.

Kami ngobrolkeun Autocad, Illustrator CC sareng Acrobat Reader. Sigana mah masalahna henteu macOS High Sierra, upami sanés sistem file APFS. Adobe pikeun bagian na ngaluarkeun patch ku hasil anu dicampur, tanpa mendakan solusi anu pasti.

Autocad dina vérsi 2017.0, éta leres-leres henteu cocog sareng macOS High Sierra anu dijalankeun dina format APFS. Di sisi anu sanésna, versi 2017.2 anu pang anyarna ngadukung HFS + sareng APFS, tapi tetep kedah ngalereskeun bug ku kaayaan henteu sénsitip.

Saatos konsultasi sareng layanan téknis perusahaan, aranjeunna nyarios yén versi sateuacanna, 2015 sareng 2016, henteu siap pikeun macOS High Sierra sareng sahenteuna pikeun waktos ayeuna, aranjeunna henteu ngarencanakeun ngaleupaskeun pembaruan pikeun ngadukung sistem operasi anu ayeuna.

Nu Pamaké Ilustrator CC ngalaporkeun masalah dina sistem file APFS. Sapertos program desain Adobe, masalah utama timbul ku kasus gedé sareng handap. Pangguna anu sanés nyarioskeun perkawis masalah dina ngamimitian aplikasi, muka file atanapi ngadamel dokumén. Perusahaan nyarioskeun perkawis pembaruan anu di jalan, tanpa dipasihkeun nalika nyerat ieu. Dina kasempetan, sababaraha pangguna ngalaporkeun masalah sareng GPU anu henteu didukung.

Akhirna, anu lami maca PDF sareng editor Pamaca Acrobat, éta nampilkeun masalah nalika anjeun milih barang dina dropdown sareng mukakeunana sareng Preview. Upami tindakanna dibalikkeun, tina Preview ka Acroba Reader hal anu sami kajadian. Peta ieu parantos diverifikasi di macOS Sierra sareng masalah na henteu kajantenan.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

2 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Juanjo cenahna

    Kuring parantos ngaunduh sababaraha aplikasi Adobe. Di momen dina modeu tés. Aranjeunna henteu tiasa diénggalan. Pembaruan ditumpurkeun dina sadaya program. Sistem file nyaéta APFS.

    Naha éta sababna?

    Salam.

  2.   Miguel cenahna

    Hai, Abdi Miguel.
    Kuring ngalaman sababaraha masalah sareng sistem Apple APFS. Jigana sorotan sareng bayangan tina sistem file énggal ieu teu acan kaitung saé, sareng khususna "bayangan".
    Salaku hasil tina kanyataan yén terang yén dina unduhan sateuacanna, dua aplikasi tiasa katépaan ku virus (OSX Proton), salah sahijina nyaéta Folx sareng anu sanésna nyaéta Elmedia Player, (numutkeun kana tulisan anjeun, kuring mangrupikeun maca biasa halaman anjeun) yén tina Folx la kuring parantos nga-instal na éta saé, sareng kuring ngaunduh nalika ieu terang. (Kuring henteu terang naha kuring bakal nyarios virus). Kuring formatna Mac nganggo OSX 10.13 (APFS) ogé boot camp:

    1st Kuring henteu tiasa miceun partisi BootCamp (App BootCamp / Delete Windows) APFS henteu ngaku yén éta ngagaduhan partisi BootCamp.
    2º Nalika anjeun badé pasang deui Mac tina corétan nganggo USB (pencét Alt). USB henteu tiasa ngamimitian sistem pamasangan.
    3º «chestnut pilonga» aplikasi «Utillidad de Discos» mangrupikeun kakacauan anu ngagaduhan hurup luhur sareng handap.

    Pondokna hal anu anéh pisan, ieu ti APFS. Kumaha upami ... Kumaha upami ... yén sistem bakal lancar tapi ... aya sababaraha hal anu rada anéh.

    Naon anu anjeun pikirkeun? Langkung saé deui ka 10.12.6 sareng ngantosan? Ku jalan kitu, nalika anjeun masangkeun ti mimiti atanapi ngapdet, sistem upami éta mendakan yén anjeun gaduh SSD, sacara standar éta ngarobah / ngalirkeun sistem file kana APFS, enya atanapi enya, éta henteu masihan pilihan, bahkan nempatkeun "Mac OS Plus sareng pendaptaran ".

    Hiji salam.