Sababaraha aplikasi kedah diperbarui pikeun OS X El Capitan

aplikasi-mac-1

Sae sakedik sakedik sareng saatos siang ieu ngantosan, saraf sareng unduhan kami parantos sayogi versi umum resmi OS X El Capitan 10.11, sareng seueur anjeun bakal dina posisi ningali kumaha sababaraha aplikasi henteu jalan pisan. atanapi aranjeunna tutup kaduga dina Mac Anjeun saatos ngamutahirkeun.

Memang leres yén kirang na kirang kajantenan sareng pamekar anu mutahir pikeun ngaluncurkeun vérsi aplikasi anyarna pikeun ngajantenkeun aranjeunna cocog dina waktos anu sami atanapi dina sababaraha jam saatos diluncurkeun, tapi urang kedah waspada sateuacan ngamutahirkeun sistem operasi Mac kami naon aplikasi anu paling kami anggo ngadukung vérsi anyar tanpa masalah.

Jelas dina vérsi OS X El Capitan anu énggal ieu aya sababaraha parobihan utama anu tiasa mangaruhan aplikasi, tapi pamekar kedah nganyarkeun aplikasi gancang-gancang pikeun adaptasi sareng sistem anu énggal.

split-view-el-capitan-1

Henteu aya parobihan dina hal éstétika umum sajabi ti font San Fransisco sareng ieu mangrupikeun hal anu henteu mangaruhan kinerja aplikasi anu tiasa ngajaga font na nyalira sareng anu sanésna, tapi sababaraha mungkin gagal atanapi henteu tiasa dianggo pisan ogé saatos ngamutahirkeun janten ti dieu kami nyarankeun pikeun parios apdet aplikasi anu paling kami anggo, parios naha éta tiasa dianggo dina OS X El Capitan sateuacan ngamutahirkeun. Upami anjeun parantos nga-update, maka anjeun kedah ngantosan pengembangna, tapi kami parantos nyarios yén aya sababaraha kasus aplikasi anu henteu tiasa dianggo saé.

Naha anjeun terang salah sahiji kasus ieu?


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

59 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Walter cenahna

    Parallell ?? Sigana kuring mah anjeun kudu gaduh vérsi anu pang anyarna

    1.    Kevin cenahna

      Autocad 2015 henteu tiasa dianggo sareng sistem operasi anu anyar…. 🙁

      1.    Cristina Pons cenahna

        Kevin, kuring gaduh masalah anu sami sareng anjeun. Kumaha carana tiasa direngsekeun? Hatur nuhun

  2.   Jordi Giménez cenahna

    Paralell henteu mutahir?

  3.   hijiac cenahna

    Panasaran ku tempo, sakumaha anu kuring ngartos, osx yosemite sareng el capitan ngabagi kode sumber anu sami. Adobe photoshoplightroom 5 ogé?

  4.   Alex cenahna

    Abdi gaduh masalah sareng Preview pikeun nembongkeun poto jpg langkung ageung ti 7MB. Masalahna dimimitian saatos ningkatkeun kana OS X 10.11
    Kuring muka sababaraha gambar sareng aranjeunna héjo teras aplikasi ditutup.

    1.    Walter cenahna

      Hal anu sami kajadian ka kuring, naha anjeun parantos mendakan solusina?

    2.    Joel yesus cenahna

      Hal anu sami kajadian ka kuring, anjeun parantos mendakan solusina

    3.    martacollell cenahna

      Hal anu sami kajadian ka kuring, naha anjeun parantos mendakan solusina?

  5.   Judith cenahna

    Autocad nabrak teras-terasan dina sistem OS X El capitan énggal ... Mustahil digarap ...

    1.    Antonio cenahna

      Éta ogé kajantenan kuring sareng autocad 2015.

  6.   Alejandro Luna cenahna

    Email tetep asup kana Surat, tapi kuring henteu bisa ngirim deui. Kuring ningkatkeun duanana iMac sareng Macbook Air sareng hal anu sami kajadian dina duanana. Saha deui anu ngagaduhan masalah éta?

    1.    Alejandro Luna cenahna

      Kuring mendakan didieu kumaha ngajawabna, sahenteuna dina Air tiasa dianggo: leyuran

  7.   Manoo Ruiz cenahna

    Kumaha cara ngalaksanakeun CS6 jalan ????

  8.   Esteban cenahna

    Hal anu sami kajadian sareng kuring sareng autocad 2015

  9.   roberto cenahna

    siga palatih 2015 teu jalan rekomendasi naon ???

    1.    Roberto cenahna

      autocad *** batur aya solusina

      1.    Jordi Giménez cenahna

        Kami bakal ningali pikeun ningali naha aya ubarna, upami aya anu mendakan solusi anu anjeun bagikeun di dieu! 🙂

        Wasalam

  10.   ruben@mez.com.mx cenahna

    AUTOCAD2014 2015 TEU jalan. DI EL CAPITAN, kuring kedah ngagunakeun BOOTCAMP

  11.   gallegos galengan cenahna

    Di Autocad saatos ngamutahirkeun kaptén ditutup terus sareng pembaruan muncul, kuring dipasang tapi tetep sami sareng kuring peryogi pisan, naha aya anu parantos mendakan solusina?

  12.   Abekarkauz cenahna

    Naha aya anu terang naon anu kedah dilakukeun pikeun ngajantenkeun Autocad 2014 damel sareng El Capitan ??? Kuring kedah damel sareng palatih sareng kuring henteu tiasa ...

    1.    gallegos galengan cenahna

      Pikeun sadaya anu teu acan damel autocad di kaptén saatos seueur perang tanpa milarian solusi kuring mendakan anu samentawis bari autocad 2016 kaluar anu bakal ngatasi ieu, ngadaptar dina halaman ieu sareng anjeun tiasa ngaunduh béta disebat Autocad mandalore sareng éta tiasa dianggo dina kaptén, kuring miharep anjeun parantos disambut salam

  13.   Antonio Krohm cenahna

    Pratinjau, XtraFinder, Vector Magic, jsb ... tah, upami kuring terang kuring bakal ngapdet saatos Natal, dugi ka ngalereskeun kasalahan atanapi aplikasi na parantos diénggalan kanggo milarian kasaluyuan.

    Samentawis waktos, upami aya anu mendakan jalan pikeun ngalereskeun ieu umumna, éta bakal saé.

    1.    Manuel cenahna

      Antonio kumaha kuring tiasa ngaktipkeun beta actucad ieu sabab anjeunna naros ka kuring pikeun ngaktipkeunana sareng kuring henteu dipaksa x sakumaha biasana anjeun tiasa ngabantosan abdi…. Kumaha anjeun ngaktipkeunana?

  14.   Claudio Aguirre cenahna

    Éta pasti kagok kuring masangna, ayeuna kuring henteu tiasa damel.
    Autocad pikeun mac henteu ngamimitian, Outlook lirén damel unggal 10 menit atanapi langkung.

    1.    nuria cenahna

      Abdi aya dina hal anu sami .. Outlook abdi liren damel unggal 10 menit .. Aya solusi naon ???. Hatur nuhun

      1.    Jordi Giménez cenahna

        Saé Nueria, pikeun Outlook sigana teu aya anu sanés ngantosan: https://www.soydemac.com/microsoft-trabaja-para-intentar-solucionar-los-bugs-de-office-2016-en-mac/

    2.    pep cenahna

      Kuring gaduh mamang anu sami ngeunaan kumaha ngaktipkeunana sareng éta pisan anu penting ...

  15.   Cristina Pons cenahna

    Naha aya anu nyobian uih deui kana sistem Yosemite?

  16.   Jordi Giménez cenahna

    Tiasa waé alat ieu bakal diropatkeun sakedap, pikeun AutoCad kami parantos gaduh léngkah sateuacanna sareng waktosna pikeun ngaunduh tambalan: Tina forum anjeun nyalira didieu

    Di momen dugi Autodesk ngaleupaskeun pembaruan resmi nyaéta naon éta. Kami badé nyerat perkawis éta sareng hatur nuhun ka frig gallegos pikeun kontribusina! éta bener jalan.

    Salam!

  17.   Ignacio cenahna

    Kumaha hebatna halaman ieu !!

  18.   Silvia cenahna

    Wilujeng énjing! Naha anjeun tiasa uih deui ka Yosemite? PELAJAR TEU PUPUS? éta bajak laut sareng kuring henteu tiasa béak otomatis. Kalayan El Capitan éta ditutup! punten naon anu kuring tiasa lakukeun? siga?

    1.    Jordi Giménez cenahna
  19.   Silvia cenahna

    Kuring parantos nyarios ka Apple, sareng nalika kuring balik deui ka Yosemite, sadaya program anu dipasang dihapus.
    Janten, éta ngawartoskeun kuring yén solusina nyaéta pikeun Autocad ngaleupaskeun tambalan pikeun ngalereskeun masalah ieu, tanpa kedah mupus nanaon.
    Punten, naon anu tiasa dilakukeun?

    1.    Jordi Giménez cenahna

      Dupi anjeun katingali kana tautan anu kuring nempatkeun anjeun?

      Wasalam

  20.   Jaqui cenahna

    Que cren Adobe Audition mundur teu disangka-sangka

  21.   Jaime7997 cenahna

    Kumaha kuring ngadamel Autocad Mandalore tiasa dianggo, éta naroskeun nomer serial sareng kuring nempatkeun 666-69696969 di dinya sareng éta henteu tiasa dianggo pikeun kuring, naon anu kuring lakukeun? Punten bantosan abdi

  22.   Alejandro Benavides cenahna

    Archicad 18 henteu jalan, éta sering ditutup, teu mungkin pikeun jalan.

  23.   Cristina cenahna

    Saatos Pembaruan Kaptén anu kadua, mobil cad tiasa sampurna. Éta moal aya deui anu nabrak sareng anjeun tiasa dianggo 100%.

  24.   Judith cenahna

    Naon update kadua?

    1.    Cristina Pons cenahna

      Dina apdet App store aya update anyar ti El Capitan anu nyarioskeun éta ningkatkeun stabilitas, kasaluyuan sareng kaamanan komputer. Kusabab kuring teu aya anu rugi, kuring mutuskeun ningkatkeun. Anu kaget kuring yén Autocad 13 (anu kuring parantos pasang sareng Yosemite) tiasa dianggo saé deui.

  25.   Miguel Ferraro cenahna

    Dina Archicad 18 aya sababaraha pakakas anu teu tiasa dianggo kalayan saé. Salaku conto, paréntah "Tag sareng Kategori" henteu ngarobih, sanaos pilihan na némbongan, éta henteu jalan.

  26.   ARCHIMAD cenahna

    NU AUTOCAD UNTUK MAC RUNS BAIK KAPIT?

  27.   Martin Delgado cenahna

    LAKON 2015 LOBA PISAN, NAON LEUWIH LEUWIH DINA UPDATE 3 UNDUH DI GRATIS AUTODESCK JEUNG NGAJALANKAN SUMPAHAN LUCU

    1.    Carlos Madrigal cenahna

      Nuhun, Martin. Abdi badé milarian kumargi taun 2013 henteu jalan saé.

  28.   Jairo santos cenahna

    Halo wilujeng siang rerencangan. Nami abdi Jairo Santos. Kuring bagian tina Grupo NYM sareng kami ahli dina masalah AUOTDESK. Kuring ngalampirkeun Liga ka anjeun supados anjeun tiasa ngaunduh tambalan anu diperyogikeun pikeun ngapdet sareng neraskeun nganggo AutoCAD anjeun tanpa masalah. Abdi badé ngantepkeun data abdi di dieu janten kasual upami anjeun butuh suite naon, pembaruan atanapi naon waé anu ditawarkeun, kami di dieu pikeun ngalayanan anjeun https://knowledge.autodesk.com/support/autocad-for-mac/troubleshooting//sfdcarticles/Mac-OS-X-v10-11-x-El-Capitan-compatibility-with-AutoCAD-for-Mac-and-AutoCAD-LT-for-Mac.html

  29.   Roberto cenahna

    SAHA SAHA NU NYAASA JEUNG AUTOCAD 2015 ANU SATU KUDU LIRU DI EL CAPITAN? Sareng Dina Vérsi mana anu aya dina KAPTAIN? HATUR NUHUN

  30.   Hugo cenahna

    Kuring gaduh Macbook Pro sareng kuring nyambung kana sababaraha jaringan ngalangkungan WiFi, sababaraha jaringan nganggo DHCP sareng anu sanésna manual, kuring kedah ngadamel parobihan konfigurasi sacara manual dina panel preferensi jaringan, naha kuring tiasa ngalaksanakeun paménta otomatis (iPhone kuring upami anjeun ngalaksanakeunana jaringan anu sami)

  31.   Ishak f. cenahna

    Abdi mangrupikeun 100% audisi audisi adobe sareng nalika kuring ngapdet el capitan .. Abdi badé nabrak komputer ieu kusabab dina unggal sési éta nutup kuring sacara teu disangka-sangka sareng anu paling parah .. éta mupus kuring atanapi kuring kaleungitan file anu saatos parantos diédit sareng dikuasai Aranjeunna henteu aya dina sistem .. punten .. Abdi ngahargaan bantosan anjeun.

  32.   devblab cenahna

    Pasang pembaruan énggal "el capitan" sareng sihir vectori tetep henteu jalan ... Kuring bébéja, éta kabuka kalayan saé, ngamuat gambarna, ngalakukeun prosésna, tapi nalika badé bérés ditutup ... naon anu kuring tiasa laksanakeun, éta ngadesek kuring

  33.   devblab cenahna

    Abdi mendakan solusinya pikeun jalan sihir vektor ... Kuring ngantunkeun tautan: https://georgegarside.com/blog/osx/vector-magic-crash-el-capitan/

    1.    Ayam_me cenahna

      Halaman éta maot ... naon jalanna? (Éta sapertos halaman katilu anu ngawartosan kuring yén aranjeunna tiasa ngajawabna di ditu sareng kuring henteu mendakan solusi anu sanés: /)

  34.   Abdi ngamimitian cenahna

    Salam ka sadayana, naha anjeun terang upami program anu dipasang sareng retakan (bajak laut sapertos AI, PS, ID, dll) bakal tiasa leres? Éta yén kuring sok nganggo éta sareng kuring henteu tiasa nganggo mac tanpa éta.
    Pikeun aranjeunna anu nganggo OUTLOOK dina MAC, kumaha carana aranjeunna? naha éta ogé kedah mayar? Hatur nuhun.

  35.   Juan Pablo cenahna

    Naha aya anu ngajalankeun archicad 19 ??? teu aya masalah di El Capitan.

    1.    ceking cenahna

      Ngan ukur ngatur akun Mail. Kuring gaduh Outlook sareng Gmail sareng kuring nampi email kana App Mails

  36.   carla cenahna

    Halo, abdi parantos ngagaleuh mac anyar nganggo sistem el capitan, sareng nalika kuring masang quarkXpress versi naon waé anu kuring anggo teu disangka-sangka ditutup, aya anu tiasa ngabantosan kuring.
    hatur nuhun

  37.   Lula cenahna

    Hal anu sami kajadian ka kuring, kuring henteu tiasa nganggo penyiar sam nganggo winonx

  38.   José Luis cenahna

    Henteu aya jalan pikeun ngamimitian damel sareng QUARKXPRESS 10. Dina sistem El Capitan ditutup pas dibuka. Naha aya anu terang solusina tiasa masihan tangan?