Sawatawis gambar mimiti AirPods Pro 2 nembongan

AirPods Pro 2

Ieu henteu lirén. Upami minggu ieu AirPods 3 énggal parantos dipasihkeun di masarakat, urang parantos ngagaduhan gambar anu "disangka" bocor tina headphone salajengna anu bakal diluncurkeun Apple: AirPods Pro 2.

Poto ieu boh casing ngecas sareng earbuds nunjukkeun kumaha AirPods Pro parantos mekar janten generasi kadua. Headphone masih gaduh 'suku', sareng sababaraha hal aneh muncul dina kasus éta orifices.

Sababaraha gambar anu disangka generasi kadua tina AirPods Pro nembé muncul dina internét. Poto ieu nunjukkeun yén Apple panginten parantos ngarobih desain ulang headphone "tanpa suku" na pikeun AirPods Pro 2.

Poto na nunjukkeun AirPods Pro 2 kalayan desain anu sami sareng modél ayeuna. ngan bédana appreciable nyaeta sensor optik leungit nuju handapeun unggal earbud. Ieu tiasa kusabab parobihan sistem kana sénsor deteksi kulit anu énggal, sapertos anu parantos urang tingali pikeun anu munggaran dina AirPods 3 anu anyar anu dipidangkeun dina intina Senén.

AirPods Pro 2

Dina kasus ngecas aya liang spéker, sareng gagang kanggo ngalampirkeun tali.

Di sisi anu sanésna, dina kasus ngecas, aya parobihan anu signifikan. Carger tina AirPods Pro 2 dina gambar ieu ngagaduhan sababaraha liang spéker anu sakuduna pikeun integrasi anu langkung jero sareng aplikasi 'Find', ngamungkinkeun anjeun maénkeun sora pikeun milarian kasus, sami sareng naon anu kajadian nalika anjeun kaleungitan AirTag. Aya ogé gagang logam di gigirna, anu bakal ngait tali.

Kusabab gambar-gambar ieu teu pati jelas ti mana asalna, pikeun ayeuna urang bakal ninggalkeun "karantina". Minggu ayeuna AirPods Pro parantos ngalaman renovasi sakedik, ti ​​ayeuna ngaganti kasus ngecas anu sumping sareng headphone ku anu anyar anu cocog sareng ngecas nirkabel. MagSafe.

Kitu panginten masih aya waktos sesa supados generasi kadua AirPods Pro némbongan dina pasaran, ku kituna urang bakal ningali bocor ka hareup naha gambar ieu diadegkeun saé atanapi henteu.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.