Sababaraha pangguna ngalaporkeun kasalahan firmware nalika masang macOS High Sierra

Sigana mah sababaraha pangguna bakal ngalaporkeun masalah dina pamasangan macOS High Sierra énggal sareng éta mangrupikeun kasalahan nalika ngamutahirkeun firmware. Kami henteu ngartos pisan alesan tina kasalahan ieu kusabab éta sanés hal anu kajantenan pikeun sadaya pangguna, tapi indikasi anu mimiti pikeun sauyunan sareng format APFS anyar sareng SSD ieu. 

Pembaruan dimimitian normal dina komputer ieu teras nunjukkeun kasalahan sapertos anu ditingalikeun dina gambar anu tiasa urang tingali dina header tulisan ieu -na pangguna Osiris- sareng sakabeh prosés eureun. Éror na jelas: gagal nalika "mariksa firmware".

Sigana mah aya sababaraha Mac anu gaduh disk sareng masalah sauyunan sareng ieu ditambihan daptar anu pabrik OWC ngalaporkeun masalah anu sami, ieu nyaéta:

  • MacBook Air (11 inci, Pertengahan 2013)
  • MacBook Air (13 inci, Pertengahan 2013)
  • MacBook Air (11 inci, Awal 2014)
  • MacBook Air (13 inci, Awal 2014)
  • Mac Pro (akhir 2013)

Sababaraha pangguna ngaku henteu cakram ieu dipasang dina Mac sareng ngagaduhan kasalahan anu sami ieu dina waktos pembaruan. Bisi hiji-hijina hal anu urang tiasa laksanakeun nyaéta nganggo partisi recovery, cadangan atanapi langsung unduh macOS ngalangkungan WiFi, tapi sakedik deui. Anu jelas nyaéta lamun gagal pikeun ngapdet firmware, urang moal tiasa ningkatkeun versi sareng hiji-hijina ubar pikeun ayeuna nyaéta ngantosan tambalan atanapi pembaruan ti Apple. Kami moal béak Mac dina vérsi macOS sateuacanna, dina hal ieu macOS Sierra.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

48 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Hok cenahna

    Kuring gaduh 27 ″ i7 iMac akhir 2009 sareng 500Gb WD Blue SSD sareng masihan kuring kasalahan nalika ngamutahirkeun ka High Sierra, kuring parantos nyobian sababaraha kali sareng teu nanaon

    1.    Edilberto cenahna

      Halo, abdi pangguna MacBook Pro, kuring masang macOS High Sierra sareng anu normal, kuring ngantepkeun éta sadayana, kuring ngan ukur bobo sareng nalika kuring hudang kuring ngagaduhan pesen kasalahan sareng éta nyarios balikan deui, kuring ayeuna , Mac kuring henteu ngalangkungan awal bagian, éta ngamuat sakedik hurup Hideung némbongan sareng dibalikan deui nyalira teras pesen némbongan yén éta ngagaduhan kasalahan nalika ngamimitian, antosan sababaraha detik sareng balik deui, kuring ngalakukeun sadayana prosés sareng hal anu sami anu kuring kedah lakukeun atanapi naon anu kuring tiasa lakukeun terus lumangsung

  2.   Álvaro Augusto Casas Vallés cenahna

    AWAS yén sanés anu ngagaduhan, sacara teu dihaja, tablet grafik wacom, kuring henteu terang naha kuring parantos nyebatkeun éta di dieu tapi upami aranjeunna ngamutahirkeun ka kota anu luhur, wacom gaduh supirna tanpa ngamutahirkeun sareng dugi ka akhir Oktober teu nanaon.

  3.   Luis Vazquez C. cenahna

    Éta masihan kuring kasalahan anu sanés ..

    "Com.apple.DiskManagemwnt kasalahan 0",

    Kuring parantos nyandak kana jasa téknis sareng kajadian éta sami, kuring bakal nyobian masang tina 0.,

  4.   Juan Ma Noriega Cobo cenahna

    Kabeneran kuring parantos lulus cekap dina hal. Langkung saé ngantosan

  5.   Albert Malaga cenahna

    Nalika ngamutahirkeunana, layar tetep kosong sareng henteu hurung deui, éta dianggap yén éta parantos dipasang ogé. Anjeun kedah pencét tombol pareum teras hurungkeun deui ...

  6.   Isaac Fusté Sanz cenahna

    Halo sadayana…
    Éror ieu kajantenan di MBP kuring ti pertengahan 2010, sareng Samsung SSD.
    Kuring masang SSD tibatan CD drive.

  7.   Isaac Fusté Sanz cenahna

    Halo sadayana…
    Éror ieu kajantenan di MBP kuring ti pertengahan 2010, sareng Samsung SSD.
    Kuring masang SSD tibatan CD drive.
    Pasti Apple bakal ngajawabna, sapertos biasa ...

  8.   Juan cenahna

    Alus pisan.
    Éror anu sami sareng anu dilaporkeun ku Osiris.
    Kuring gaduh 27 ″ iMac ti akhir 2009.
    Hiji salam.

    1.    Carlos cenahna

      abdi gaduh alat anu sami sareng masalah anu sami sareng ssd penting pisan 240gb.
      Sigana mah kuring bakal balik deui ka Sierra sareng ti Sierra kuring bakal ngamutahirkeun éta mangrupikeun rencana anu pangsaéna mah

  9.   Jose Hurtado cenahna

    Kuring gaduh iMac 27 i7 telat 2009 anu kuring ngaganti dvd ku 240 gb krusial. Kahiji kalina kuring nyobian ngapdet éta masihan kuring kasalahan firmware. Tapi kuring nyobian kadua kalina sareng éta dianggo pikeun kuring sareng ayeuna éta sareng apfs. Antara dua usaha kuring henteu ngalakukeun nanaon.

  10.   Lucian cenahna

    Sasaurang mendakan solusi pikeun kuring persis hal anu sami kajadian ka kuring, kuring henteu hoyong kaleungitan file kuring

  11.   Emanuel cenahna

    Macbook Pro Mid 2010 sareng Sandisk Plus SSD masihan kuring kasalahan sareng henteu ngamutahirkeun, éta ngirimkeun kuring ngabalikan deui.

  12.   Emanuel cenahna

    Macbook Pro Mid 2010 sareng Sandisk Plus SSD masihan kuring kasalahan sareng henteu ngamutahirkeun, éta ngirimkeun kuring ngabalikan deui.

  13.   Antonio cenahna

    Macbook Pro toshiba hard drive, kuring meunang sistem error pckages Os jsb ... kumaha cara direngsekeun? Atanapi iraha urang bakal gaduh solusi?

  14.   MacGyver cenahna

    Éror firmware anu sami:

    iMac (27 inci, Akhir 2009)
    2,8 GHz Intel Core i7
    16GB 1067MHz DDR3
    750 Gb SSD Krusial CT750MX300SSD1

  15.   Arturo cenahna

    Kalayan iMac 27 »I3 2010 kuring ngarobih DVD pikeun SAMSUNG 840 PRO SSD
    sareng éta dipasang tanpa masalah.
    Kalayan Mac Pro (akhir 2013) sadaya komponén resmi.
    Teu aya jalanna, sanés ti toko apel, atanapi henteu nganggo USB bootable.
    Malah henteu dimimitian ti OSX aslina, bisi kuring Mavericks
    Salawasna kasalahan gagal verifikasi firmware.
    Kuring parantos nyarios sareng dukungan téknis Apple, sareng aranjeunna nyarios yén aranjeunna henteu ngagaduhan catetan
    tina kasalahan ieu, sareng éta panginten aya masalah hardware.
    Kalayan Sierrra sareng sadayana anu sateuacanna, éta pasti sampurna.
    sareng ayeuna masalah hardware ??

  16.   carmelo cenahna

    Saatos ngamutahirkeun ka masOS High Sierra 10.13, kuring henteu tiasa mindahkeun file langkung ageung tibatan 2 GB kana Hard Drive Éksternal dina format MS-DOS (FAT32), nalika kuring nyobian ngalakukeunana kuring nampi peringatan anu nyatakeun: Item "xxx" teu tiasa disalin sabab ageung teuing kanggo format polumeu (éta 2,67GB)

    Kuring henteu ngagaduhan masalah ieu nalika nganggo vérsi sistem operasi anu mana waé.
    Disagigireun ti éta kuring masih nganggo hard drive luar anu sami sapertos biasa.

    Naon anu kuring tiasa lakukeun pikeun ngadamel hard drive luar kuring tiasa dianggo deui, tanpa kedah ngarobih deui?

    1.    Marrcus cenahna

      Carmelo, naon anu anjeun tiasa lakukeun nyaéta miceun Mac anjeun kana tempat sampah sareng mésér hal-hal éta.

    2.    nemois cenahna

      Fat32 henteu ngadukung file anu langkung ageung tibatan 2gb, pormat kana exFat supados tiasa dianggo sareng sistem anu béda

      1.    Diego cenahna

        Éta henteu leres, aranjeunna 4GB, nyatana kuring gaduh file langkung ageung tibatan 2GB dina disk anu sami.

        Aya solusi naon ieu?

  17.   linggis cenahna

    Bener-bener bangor ngeunaan naon anu dilakukeun ku apel ti saprak angkat Jobs, luar biasa aranjeunna janten parah janten langkung parah, kuring parantos ngénggalan ka SMA sareng éta mangrupikeun kasiksa, kumargi sadaya sistem beku, éta henteu ngantep kuring muka folder, program-programna aranjeunna henteu némbalan, muhun ... éra .... Sareng ayeuna kuring henteu tiasa upami anjeun hoyong dipulut file abdi ... damn putra jalang

    1.    Marrcus cenahna

      Hapunten kaki embe, kuring ngawaler ka Ferransky tibatan anjeun, tapi hé, éta kajantenan nalika urang mésér omong kosong kalayan mérek Mac, tim kuring salajengna henteu ngagaduhan apel busuk salaku logo. Aduh Mac.

  18.   ferransky cenahna

    Éror firmware anu sami:
    iMac (27 inci, Akhir 2009)
    2,8 GHz Intel Core i7
    16GB 1067MHz DDR3
    Samsung 810 128GB SSD

    1.    Marrcus cenahna

      Ferransky Naon anu anjeun carioskeun? Numutkeun ka monyét Mac, kami mangrupikeun salah sahiji langka anu ngagaduhan masalah sareng program anu goréng, pikeun aranjeunna sadayana dianggo sapertos pesona, aranjeunna ngajual sampah ka anjeun dina harga anu ngagelebug, anjeun ngagaleuh éta, éta ngahasilkeun artos seueur, upami anjeun ngagaduhan masalah Kalayan sampah anu aranjeunna ngajual anjeun, éta masalah anjeun, aranjeunna henteu paduli ogé paduli kana éta.

    2.    alfpalac cenahna

      sapuk pisan. Abdi ngagaduhan sadayana tina mac: iphone, ipad, imac ... Kuring parantos ngarobih sadayana sababaraha taun sabab kuring kuciwa pisan sareng ngamuk. Saatos pembaruan parangkat lunak munggaran atanapi kadua anjeun kedah miceun alat éta sabab jelas pamekar tés na henteu ngalaksanakeun tugasna pikeun mastikeun kasaluyuan. Anjeun mikir yén perusahaan anu penting pisan sareng anu sapertos kitu ditutup kedahna henteu ngagaduhan masalah sapertos kieu, tapi anjeun reuwas. Ayeuna kuring ngan ukur ngajaga iMac, pertengahan 2011, anu saatos diupdate ka Sierra rada lambat sareng kuring bakal pas ngagentos sareng windows pc.

  19.   Gambar placeholder Carlos Arias cenahna

    Kusabab kuring masang Mac OS Hight Sierra, mimitina aplikasi "Mail" henteu ngamungkinkeun kuring ngahapus file teras dina pamasangan kadua, nalika kuring mukakeunana, éta naros kuring pikeun ngaunduh pesen kuring ti Yahoo! sareng nalika kuring ngalakukeun, kuring nampi pesen "kasalahan parantos kajantenan", anu kuring henteu tiasa nganggo Mail pisan. Nyanghareupan kagagalan ieu sareng anu sanés anu muncul, contona dina Bitdefender, anu henteu kantos ngagagalkeun kuring sababaraha taun panggunaan, kuring parantos kapaksa balik deui ka Mac OS Sierra sareng didieu sadayana jalan sampurna. Saur kuring seueur hal anu kedah dibenerkeun dina Mac OS Hight Sierra sareng kuring henteu nyarankeun pikeun masangna ayeuna, dugi ka Apple ngatasi masalah ieu, sajaba ti cacat kaamanan anu parantos dilaporkeun ku pangguna sanés sareng paralisis pamasangan kusabab masalah di firmware anu.

    1.    Marrcus cenahna

      Carlos, sistem énggalna kosong, kumaha anjeun ngatur pikeun balik kana vérsi anu sateuacanna? Numutkeun ka monyét Mac anu henteu tiasa dilakukeun.

      1.    Fco cenahna

        Coba balikan deui sareng pencét Komando + R. Anjeun mupus anu anjeun gaduh teras balikeun deui: upami teu lepat, éta bakal masang Sierra normal ... anjeun carioskeun upami éta lumaku pikeun anjeun.

        1.    raka cenahna

          Nuhun Fco. Kuring parantos ngalakukeun sapertos kieu, tapi sepanjang waktos kuring maksa nyalira masang macOS Sierra 10.13 anu anyar sareng éta henteu ngijinkeun kuring balik deui ka vérsi anu sateuacana, ayeuna kuring sangsara pisan kusabab sistem operasi anu anyar ieu lumayan heueuh, saur Apple Éta parantos pencét handapeun, tapi aranjeunna tiasa kaget kuring ku omong kosong anu langkung parah, janten langkung saé kuring rencana pikeun balik deui ka Windows, sahenteuna di dinya aranjeunna ngantep kuring ngonpigurasikeun komputer anu kuat pikeun anu kuring resep sareng aranjeunna henteu maksakeun kuring pikeun ngagunakeun kartu grafik AMD.

          1.    Fco cenahna

            Nya harita kuring henteu terang kumaha ngabantosan anjeun ...
            Numutkeun ka Apple, upami anjeun mencét Pilihan, cmd + R; Éta ngamutahirkeun anjeun vérsi pangénggalna (High Sierra), tapi upami anjeun ngan ukur mencét tombol cmd + Sunda; Anjeun kedah ngamutahirkeun kana versi macOS anu Mac anjeun tinggalkeun pabrik (normal Sierra).


  20.   Marrcus cenahna

    Upami anjeun maca ieu, tong update ka macOs High Sierra, kuring ngulang deui: ULAH NGABARUAH, yén masalah anu teu tiasa dipasang mangrupikeun masalah minor dibandingkeun sareng sadaya kagagalan anu bakal dipibanda, dina hiji dinten anu saé aranjeunna ngan saukur bakal henteu tiasa ngasupkeun hard drive anjeun sapertos biasa sareng aranjeunna kedah pormat sareng masang ti mimiti, dinten sanés kecap akses atanapi administrator ogé bakal mikawanoh aranjeunna sareng deui aranjeunna kedah pormat sareng masang ti mimiti, sareng teu aya kanggo naha, upami aranjeunna ngan ukur nganggo Mac pikeun nyerat omong kosong di kuring sigana jaringan sosial tiasa nganggo éta tanpa masalah, tapi upami aranjeunna gaduh sababaraha aplikasi anu gunana pikeun padamelan sadidinten, atanapi aranjeunna ngagaduhan gim, sababaraha diantarana bakal lirén damel kumargi aranjeunna henteu cocog sareng sistem anyar ieu, Lords of Mac badarat janten langkung parah, dugi ka kuring parantos ningali Windows 10 salaku kaéndahan operasional, enya, leres, kuring terang, tuan chafrosot ngadamel sampah, tapi para penguasa Mac ngungkulan aranjeunna dina ngadamel program anu langkung parah, éta waé naon anu dipikagaduh ku Mac mangrupikeun harga tinggi na, anu ayeuna henteu pantes dibayar, kecuali upami anjeun gaduh sababaraha jinis kamunduran méntal atanapi anu sanés; Mac lirén janten naon anjeunna, anjeun kedah ngaku.

  21.   Fco cenahna

    Kuring gaduh Imac anyar ti sababaraha minggu ka pengker sareng éta masihan kuring kasalahan nalika nyobian masang macOS High Sierra ... kuring ngagaduhan simbol terlarang kalayan latar hideung sareng éta moal ngantep kuring maju ...
    Saatos konsultasi sareng layanan téknis Apple aranjeunna henteu acan tiasa ngarengsekeun masalah sareng kuring ngantosan aranjeunna nelepon kuring ku solusi ...
    Saatos seueur maca sakitar jaring, kuring nyobian ieu: https://support.apple.com/es-es/HT204063 sareng éta parantos ngatasi masalah pikeun kuring!
    Kuring parantos tiasa install deui tanpa masalah sareng sadayana henteu kunanaon pikeun ayeuna!

    Kuring miharep éta tiasa ngabantosan anjeun!

    1.    bogoh cenahna

      Kuring ogé parantos tiasa ngadamel deui MAc ku url pangrojong anu dipiboga ku Fco.

      Sahenteuna kuring parantos tiasa ngainstall deui MAC SIERRA.

      Sareng nganggo Mesin Waktos

  22.   raka cenahna

    Fco

    Masalah anu anjeun gaduh, éta mangrupikeun masalah minor, anjeun henteu terang naon anu ngantosan anjeun, anjeun bakal parantos mendakan, aranjeunna mendakan bug ageung di macOs Sierra 10.13 anu ngabahayakeun sadaya kecap akses anjeun anu disimpen, tapi anu leres nyaéta maén barudak dibandingkeun sareng sadaya omong kosong anu dilakukeun ku gentlemen Apple dina sistem operasi anyar ieu.
    Upami aya anu maca ieu dina waktosna: ULAH NGABARUAH.

    1.    raka cenahna

      nemois:
      Anjeun tiasa ngawartosan yén anjeun ngan ukur nganggo mac pikeun ngetik omong kosong dina jaringan sosial, kuring tiasa terang tina koméntar anjeun, janten, pinter pisan. Naha anjeun nganggo sadayana neuron anu anjeun kedah koméntar tingkat luhur sapertos kitu? Hatur nuhun ka jalma sapertos anjeun, Apple ngasilkeun seueur artos pikeun ngajual produk anu murah. Ngajalankeun, angkat ngantri di toko Apple janten anu mimiti ngagaleuh iPhone anu lepatna.

  23.   Leonardo cenahna

    Halo salam sareng hormat kuring ka sadayana kuring nyaritakeun yén kuring nembé nganyarkeun macbook bodas abdi 2010 ka osx tinggi Sierra tanpa masalah utama, éta ngan ukur rada laun tapi éta parantos lumrah, ngan ukur sakedik masalah d grafik anu saur kuring mah kusabab mémori d 2 gb qn cekap panginten ku langkung seueur gb d memori direngsekeun, CHAO ¡¡¡¡. sareng wilujeung angkat ka aranjeunna yén aranjeunna henteu acan dipasang sareng yén aranjeunna ngahontal éta Salam SDD VENEZUELA ¡¡¡¡¡¡¡¡

  24.   Leo cenahna

    Anjeun parantos ngagaduhan macOS High sierra dipasang sareng balikeun deui. Ngagunakeun sadaya kombinasi konci anu disayogikeun ku Apple, kuring henteu tiasa masang éta kusabab kasalahan ieu. Éta ngan ukur ngamungkinkeun kuring nga-instal ulang High Sierra.

    Punten, manawi aya anu gaduh solusi, wartoskeun ka kuring. Upami teu kitu, kuring bakal ngajaga kertas $ 1000 anu saé (MacBook Air telat 2014)

  25.   Ernest cenahna

    Baraya, kuring parantos nganyarkeun kana vérsi énggal ieu sareng kuring henteu masihan sakedik detail khususna dina desktop paralel. Kuring parantos perhatoskeun nalika ngarobah dina layar lengkep sababaraha garis nangtung katingali siga grafikna henteu diénggalan ogé.
    saha anu parantos kajantenan sami?
    salam.

  26.   Maca cenahna

    Éta kajantenan ka kuring ... kuring ngagaduhan peringatan pesen anu disebatkeun ngeunaan masalah sareng nalika kuring nyobian deui nganggo pilihan ngabalikan deui, éta dipasang tanpa masalah. Éta upami ... butuh langkung ti sajam satengah, waktos sésana pesen bieu ngalih, sababaraha reboot otomatis sareng hal-hal aneh anu sanés nalika dipasang, tapi éta dipasang sareng diénggalan kalayan sampurna.

    Sadaya ieu kajantenan dina Mini Mac umur dua taun.

  27.   Alejandro cenahna

    Abdi sareng masalah anu sami.
    Pangiriman nyobian nyalametkeun file sareng poto.
    Luar biasa

  28.   Jose tovar cenahna

    Sarua jeung macbok pro kalayan ssd krusial. Dimimitian ku paréntah + R kéngingkeun kuring masang OS sierra atanapi salinan mesin waktos, anu kuring teu acan parbarui langkung ti sataun, janten kuring kedah kaleungitan LOBA file… ..

  29.   Sebastian Riquelme cenahna

    Thunderbolt hard drive henteu mikawanoh kuring.

  30.   Roberto cenahna

    Kuring ngan ukur nampi pesen yén mac OS henteu tiasa dipasang dina komputer, kuring ngabalikan deui sareng anu sami, naon anu kuring lakukeun ???

  31.   Marcela cenahna

    Dinten ayeuna saatos saminggu nampi bewara pembaruan «Kuring nyéépkeun waktos» pikeun ngapdet MacBook Pro .... Anu dihurungkeun deui sareng sababaraha menit saatosna layar bodas kalayan simbol "terlarang" muncul ...... Kuring pareum sareng ngahurungkeun kuring mencét cmd + R… .. pikeun cageur…. ayeuna éta masang ti macOS High Sierra…. Kuring henteu weruh naha éta bakal katingali saé sabab bakal nyandak sakitar sajam satengah.
    Wah! Kasedih naon .... Kuring teu maliré kana masalah ieu sareng milari jalan kaluarna kuring mendakan blog anjeun ... .. sareng Terlambat teuing peringatan TEU pikeun ngapdét ...
    Hatur nuhun kanggo inpo berharga.

  32.   Marcelo cenahna

    Sababaraha dinten ka pengker kuring masang patch kaamanan dina Mini, akhir 2012, sareng High Sierra. Éta henteu kantos damel deui. Anjeunna tetep di awal blok, sareng bar pinuh.
    Kuring nyobian sababaraha cara pikeun pamulihan (pangguna tunggal, alt + cmd + R + P, pasang tina alat disk, tapi teu aya). Kuring ngantosan naséhat, ngarepkeun ulah aya pormat sareng leungitna data akibatna.)

  33.   Sebastian cenahna

    halo, kami gaduh macbook pro 2013 sareng macosx sierra salami 1 sasih wengi kamari kusabab sababaraha alesan pembaruan otomatis dilaksanakeun anu nyababkeun nalika sistem di-boot deui éta bakal digantungkeun dina akhir instalasi kalayan ikon anu dilarang dina layar sareng latar Bodas.

    Saatos nyobian hal anu bénten sareng henteu kantos hoyong miceun cadangan timemachine anu dilaksanakeun dina Oktober kumargi anu dipikaresep ku kuring nyaéta mulangkeun file anu dihasilkeun dugi ka Désémber, kuring nyobian safari ngalangkungan ménu recovery sareng sanaos éta henteu dijamin ngahubungi dukungan téknis. . Jandéla obrolan anu aranjeunna henteu pernah ngaréspon, nalika kaluar éta kuring asup kana inisialisasi disk sareng nalika reboot sistem reboot sareng pulih sadayana sacara normal.

    Kuring bakal nyadangkeun sareng ngalakukeun pamasangan enol sareng data dina méga kumargi kuring henteu percanten buuk ... Kuring mairan sadayana ieu, pikeun ningali naha ngaéksekusi pitulung ngalaksanakeun sababaraha paréntah di tukang anu ngamungkinkeun ngamimitian ngahindaran kasalahan sareng ngarengsekeun pamasangan ku cara ieu .. kabeneran sareng miharep anjeun kéngingkeun file anjeun deui.

  34.   Juan Pablo cenahna

    Nya siah
    Kuring kedah nyambung kana data sélulér kuring sareng ngaunduh OS X El Capitan Parangkat lunak sateuacanna kusabab pembaruan ngalungkeun kasalahan ku firmware jadi éta ngantunkeun kuring tanpa alat. Abdi dina prosés balik deui. Jalang naon!