Google I / O sacara resmi dibatalkeun kusabab coronavirus Naon anu bakal kajadian ka WWDC?

Google I / O

Sakali parantos sacara resmi dikonfirmasi yén acara Google dibolaykeun, Google I / O anu nampilkeun produk, patarosan anu urang tanyakeun ka diri urang sorangan nyaéta patarosan anu seueur dipénta ku pangguna Apple ayeuna: Naon anu bakal kajadian ka WWDC?

Sareng éta Apple biasana ngumumkeun pikeun kaping ieu acara anu didékasikeun pikeun pamekar Apple di mana kami ogé biasana gaduh presentasi anu pikaresepeun dina dinten anu mimiti, dina produk éta biasana henteu ditepikeun, éta difokuskeun kana berita parangkat lunak sareng taun ayeuna sigana éta dina bahaya kusabab wabah coronavirus disebut ogé Covid-19.

Naha Apple tiasa tahan sakedik langkung panjang pikeun ngumumkeun WWDC taun ayeuna? Nya, éta ngan ukur gumantung ka perusahaan nyalira tapi nginget kaayaan ayeuna tina "virus sial" anu urang teu hoyong baca nyaéta ditangguhkeun, sanaos urang sadayana ngantosan berita resmi kumargi kajadian anu sami sareng Kongrés Dunya Mobile anu gering di Barcelona, ​​GDC, pameran Automobile sareng ayeuna tungtungna Google I / O.

Naha éta WWDC 2020 anu diarepkeun pikeun bulan Juni, tetep dina siaran konci tunggal dina streaming langsung ti Apple Park? Nya, éta mangrupikeun pilihan sanés anu tiasa dilakukeun salami Apple badé ngalakukeun tanpa sesa dinten anu biasana leres-leres hasil kalayan rébuan pangembangna ningali sareng ngabagi pangalaman. Bisi naon, anu urang jelaskeun nyaéta Covid-19 ieu mangaruhan seueur teuing kajadian di panjuru dunya sareng WWDC henteu luput tina éta. Urang bakal ningali naon anu kajantenan dina sababaraha dinten ka payun tapi Apple kedah énggal masihan komentar ngeunaan éta.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.