Amérika Leutik dina Apple TV +. Kumaha tiiseun tiasa langkung ti kecap

Saeutik Amérika

Apple TV + ngamajukeun "Little America" ngalangkungan saluran YouTube Apple. Dina pidéo panjang hiji satengah menit ieu, dijelaskeun ka pemirsa pentingna tiiseun sareng khususna dina bab ieu kalayan nami anu sami. 

Protagonis na ngajelaskeun kumaha episode kabuka sareng kumaha dina adegan-adegan anu tangtu, tiiseun watekna mangrupakeun konci pikeun ngarti anjeunna sareng séri sacara umum.

Gambar langkung saé tibatan sarébu kecap dina "Little America"

Protagonis ti séri Apple TV +, Sian Heder, mangrupikeun protagonis pidéo Apple anyar dina saluran YouTube na. Argumen utama na nyaéta pikeun nyaritakeun pemirsa pentingna adegan-adegan anu tangtu.

Dina upaya ngamajukeun séri na, Apple hoyong nyorot pentingna sinyal visual. Éta leres-leres penting sabab ieu mangrupikeun épisode anu teu aya dialog antara tokohna.

Dina bab anu disebut tiiseun, carita ieu dicaritakeun ngeunaan awéwé asing anu ngumbara ka Amérika Serikat pikeun mundur dua taun jempé.

Naon cara anu langkung saé pikeun ngembangkeun épisode ieu tibatan ngalakukeun éta dina tiiseun lengkep. Protagonis parantos nyatakeun yén "Mimiti karaos siga kiasan pikeun sadayana pangalaman sumping ka Amérika Serikat. "

Henteu kedah gampang pisan pikeun némbak bab lengkep tanpa ngembangkeun dialog. Sadayana dilakukeun ngalaksanakeun gerakan sareng kontak visual antara palaku protagonisna. Video "Little America" ​​ieu pantes ditonton. sareng ngupingkeun protagonisna. Éta henteu lami, hiji satengah menit, tapi tapi éta langkung ti cukup pikeun hoyong ningali épisode na.

Upami anjeun hoyong ningali séri éta anjeun bakal parantos terang yén anjeun kedah langganan Apple TV + kalayan biaya € 4,99 per bulan, kecuali upami anjeun ngaraosan taun gratis, anu ku jalan éta béak upami anjeun mésér alat anu cocog sababaraha bulan ka pengker.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.