Safari 15.1 ayeuna sayogi pikeun macOS Big Sur sareng Catalina

Safari

Versi pamungkas tina Safari 15.1 ayeuna parantos siap pikeun pangguna macOS Big Sur sareng macOS Catalina aranjeunna tiasa install dina komputer maranéhanana. Dina hal ieu, catetan versi anyar ngan ukur nambihan perbaikan bug sareng solusi pikeun masalah anu dideteksi dina versi sateuacana. Kanyataanna nyaéta versi Safari ieu ogé uih deui kana desain tab saméméhna dina macOS Monterey sareng dina hal ieu ogé ngalakukeunana pikeun jalma anu, sapertos kuring, ditinggalkeun ku versi sateuacana, macOS Catalina atanapi macOS Big Sur.

Kusabab WWDC terakhir taun 2021, perusahaan Cupertino nambihan seueur parobihan kana browser Apple sarta salah sahijina nya éta tab gaya ios. Ieu sigana henteu nembé kapendak sareng pangguna macOS sareng dina nyanghareupan tungtutan konstan, aranjeunna tungtungna balik deui ka desain sateuacana. Ayeuna sigana sadayana sapertos anu dipikahoyong ku seueur pangguna sareng dina hal ieu tabna deui sapertos dina versi sistem sateuacana.

Pikeun masang versi Safari panganyarna dina Mac anjeun, kami muka Preferensi sistem teras klik dina pilihan Pembaruan parangkat lunak. Dina bagian ieu, versi anyar sadia, siap dipasang, nembongan. Émut yén perlu pikeun nutup Safari pikeun ngalaksanakeun pamasangan, janten émut ieu nalika urang badé ngapdet. Sakali kami gaduh versi browser anu diropéa, urang kedah milarian dina Safari> Préferénsi ménu pikeun uih deui ka tempoan sateuacana.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.