Safari pikeun Mac diénggalan sateuacan diluncurkeun OS X El Capitan

Safari-thunderbolt-firmware-update-0

Jalma-jalma ti Cupertino nolak peluncuran OS X El Capitan sareng sateuacan éta aranjeunna ngantunkeun kami pikeun ngaunduh pembaruan Safari, di hal ieu Safari 9.0 pikeun pangguna OS X Yosemite. Sateuacan Safari, sababaraha versi ios 9 ogé parantos dileupaskeun, pikeun pamekar sareng versi 9.0.2, anu ngalereskeun sababaraha bug sareng bug anu aya dina vérsi 9.0.1.

Apple terus nunjukkeun minat debugging ios 9 sareng ieu dibuktikeun ku tingkat pembaruan, tapi pangguna Mac hoyong ningali versi anyar OS X El Capitan dina méja, mudah-mudahan aranjeunna moal nyandak waktos anu panjang pikeun dibawa ka payun Biasana peluncuran jenis ieu biasana kaluar kira-kira jam 19 di Spanyol, tapi waktos ieu kusabab peluncuran ios sareng ieu versi Safari pikeun OS X Yosemite éta ditunda langkung ti kedah.

Perbaikan dilaksanakeun di versi Safari ieu leres-leres pikaresepeun sareng aranjeunna nambihan kami teh kadali pikeun tiiseun audio na dina tab pangotéktak, pilihan ningali tambahan pikeun Safari Reader, sareng alat AutoComplete ningkat. Éta paningkatan anu saé saé pisan sareng kami yakin yén pangguna bakal ngahargaan pisan tapi ayeuna waktuna pikeun parangkat lunak Apple anyar, ulah ngajantenkeun kami sangsara langkung 🙂

Kami ngantosan peluncuran OS X El Capitan sareng pembaruan ieu tiasa janten anu sateuacanna, janten tetep atosan sabab kami caket caket OS X El Capitan 10.11 sayogi di Mac App Store sareng aranjeunna ngaleupaskeun pembaruan ieu sateuacanna ka Mac ngan ukur parangkat lunak éta tiasa nyababkeun langkung jenuh dina sérver perusahaan.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

4 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Pablo cenahna

    Teu aya anu masihan koméntar ngeunaan masalah antara IOS 9 sareng MAC OSX kalayan airdrop? Abdi henteu tiasa ngirim file ti iphone 6 ka mac sareng kuring parantos ningali seueur keluhan ti jalma yén hal anu sami kajadian.

    1.    Jordi Giménez cenahna

      Hai, Pablo,

      Nya, kami parantos ningali masalah éta tapi kami bakal nalungtik perkawis éta, hatur nuhun parantos masihan terang ka kami!

      Wasalam

  2.   franiker cenahna

    Halo, kuring gaduh masalah nalika muka Safari dina mac kuring, éta tiasa muka tanpa masalah, tapi nalika kuring hoyong milarian anu di google atanapi halaman anu sanés, éta bakal diblokir sareng henteu ngantep kuring nyerat, upami anjeun tiasa ngabantosan kuring. Hatur nuhun.