Sadaya rumor ngeunaan Apple Watch Pro

Apple WatchPro

Aya seueur gosip anu beredar ngeunaan modél Apple Watch énggal anu bakal muncul dina Séptémber ieu sareng rentang énggal runtuyan 8 taun ieu. Sareng urang sadayana terang yén nalika walungan disada, cai mawa.

Sababaraha bocor anu tiasa ngahaja kaluar tina Apple sorangan, sabab urang sadayana terang yén upami Cupertino hoyong ngaluncurkeun hiji hal tanpa pangaweruh sateuacanna, aranjeunna ngalakukeunana sareng henteu terang Gusti. Naha anjeun émut, contona, nalika Federighi ngenalkeun kami kana proyék Apple Silicon?

Kisaran ayeuna Apple Watch tiasa dilegaan taun ieu nganggo modél énggal, anu ayeuna kami parantos dibaptis salaku Apple WatchPro. Dikabarkan yén Apple Watch énggal ieu bakal gaduh desain énggal anu béda ti séri 8, umur batre anu langkung panjang sareng daya tahan anu langkung ageung. Dirancang pikeun olahraga ekstrim. Hayu urang tingali naon anu dikabarkan ayeuna ngeunaan Apple Watch Pro anyar ieu.

Desain luar

Mark Gurman parantos ngajelaskeun dina blog na ngeunaan Bloomberg, yén Apple Watch Pro bakal visually differentiated ti sesa Apple Watch Series anyar 8 kalawan desain exterior anyar. Ieu ensures yén éta moal boga sisi datar sakumaha geus dikabarkan nepi ka ayeuna, tapi dina glance kahiji béda dina desain anyar bakal noticeable.

Anjeunna ogé ngajamin yén desain diferensial henteu nunjukkeun yén éta ngagaduhan bentuk sirkular. Ieu sagemblengna aturan kaluar yén urang tingali dina September a Babak Apple Watch.

bunder

Gurman ngajamin yén Apple Watch anu sporti moal sirkular.

Hiji bédana penting bakal bahan tina casing nu. Ayeuna, Apple Watch sayogi dina aluminium, stainless steel, sareng titanium. Numutkeun ka Gurman, Apple Watch Pro bakal gaduh a alloy titanium leuwih awét, dina raraga nyieun salaku tahan sabisa.

ukuran

Apple Watch Pro ogé bakal rada leuwih badag batan model Apple Watch ayeuna, jeung nu bakal datang Series 8. Apple Watch Series 7 sadia dina ukuran 41mm jeung 45mm. Ukuran éta ngarujuk kana ukuran fisik kasus Apple Watch, sanés ukuran layar. Numutkeun Gurmann, kasus Apple Watch Pro bakal leuwih ti 45 mm tur bisa jadi cukup badag yén éta ngan metot hiji tipe tangtu pamaké.

Sareng saprak éta bakal gaduh kasus anu langkung ageung, Apple Watch Pro ogé bakal gaduh layar anu langkung ageung. Layarna dikabarkan sakitar 7% langkung ageung tibatan Apple Watch Series 7 ayeuna, kalayan résolusi sakitar 410 x 502 piksel.

batre

Upami kasusna langkung ageung, sareng layarna ogé, kami yakin éta batré Anjeun ogé bakal tumuwuh, dina proporsi sarua. Gurman yakin Apple Watch Pro bisa lepas sababaraha poé dina muatan tunggal ngaliwatan mode low-daya anyar.

Numutkeun laporan na, a anyar modeu daya handap dina Apple Watch bakal ngidinan pamaké pikeun neruskeun migunakeun aplikasi jam na fitur tanpa consuming teuing kakuatan. Apple tiasa ngirangan pamakean daya ku cara ngareureuhkeun kagiatan latar, ngirangan kacaangan layar, sareng ngabatesan fitur-fitur sanésna sapertos modeu daya rendah dina iPhone atanapi Mac, contona.

Sénsor

Sapertos Apple Watch Series 8, Apple Watch Pro énggal ieu diperkirakeun ngalebetkeun sensor pikeun ngukur suhu awak. Apple Watch moal tiasa masihan anjeun pangukuran anu pasti tina suhu awak anjeun, saolah-olah éta térmométer digital, tapi éta bakal ngintunkeun anjeun waspada nalika ngadeteksi suhu anjeun di luhur normal. Éta bakal janten peringatan pikeun anjeun nyandak suhu anjeun nganggo térmométer tradisional.

suhu

Apple Watch taun ieu sigana bakal ngingetkeun anjeun upami anjeun muriang.

Aya rumor séjén anu nunjuk ka fitur anyar sapertos monitoring tekanan darah atawa pangukuran glukosa getih. Dina waktos ayeuna, fitur-fitur ieu henteu diperkirakeun diluncurkeun sareng Apple Watch Series 8 taun ieu atanapi Apple Watch Pro.

Sedengkeun pikeun prosésor, Apple Watch Pro bakal dipasang "anyar" Prosesor S8. Nembongan yen chip ieu bakal nawiskeun kinerja sarupa chip S7 dina Apple Watch Series ayeuna 7. Ieu ngandung harti yén urang teu kudu nyangka sagala gains kinerja utama kalawan apdet taun ieu sacara. Éta ogé teu perlu.

nami

Rupa-rupa ngaran ngaduga pikeun modél Apple Watch anyar ieu. Anu paling tradisional dina perusahaan, niru sesa alat, nyaéta Apple WatchPro. Tapi keur leuwih badag batan sesa rentang, éta ogé bisa disebut jam tangan apel max. Pilihan katilu, ningali naon jinis pangguna sareng atlit anu dituju Apple Watch Ekstrim.

Dina naon waé, ieu sadayana gosip, sareng dugi ka urang ningali dina keynote Apple salajengna dina bulan Séptémber, urang moal terang pasti kumaha éta, atanapi naon anu bakal disebat. Hiji-hijina hal anu kuring tiasa ngajamin ayeuna nyaéta yén éta moal murah.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.