Salinan AirPods anu ngalangkungan moral

Iraha Apple ngaleupaskeun produk énggal, salinanna némbongan. Salinan ieu kadang henteu satia sakumaha aranjeunna, tapi dina kasus éta Dinten ieu kami masihan anjeun salinan anu teu isin sareng wawatesan sareng anu teu moral.

Jelas yén Apple nalika badé nempatkeun produk énggal di pasar invests seueur artos dina R + D + I sabab dunya dimana urang ngembangkeun henteu liren mekar sareng téhnik babarengan sareng téknologi babarengan.

Salah sahiji produk anu teu dieureunkeun Apple ti saprak dienalkeun nyaéta AirPods, hiji kaajaiban rékayasa mikro anu parantos dibarengan ku fitur anu parantos dilaksanakeun ku Apple diantarana.

Jelas yén konsép anu sami tanpa kabel salian ti bentuk anu dipibanda sareng kasus dimana aranjeunna dieusian janten pilihan anu saé pisan sanaos hargana sanaos 179 euro jauh langkung handap tibatan anu tiasa urang mendakan dina mérek sanés sapertos Samsung, Apple Beats atanapi Bose.

Nya, anu nyalin salinan tiasa senang kusabab upami anu dipikahoyong nyaéta gaduh headphone nirkabel dina bentuk AirPods tanpa janten AirPods, urang Tionghoa parantos ngalaksanakeun padamelanna sareng saé pisan. Kami parantos mendakan di bersih salinan satia tina AirPods sareng nalika kami nyarios satia éta saé pisan kusabab Hiji-hijina hal anu robih nyaéta jinis bérés tina plastik anu henteu bodas sareng ngagurilap ogé sensor anu ngagaduhan headphone anu dina hal ieu parantos dirobih janten tombol push.

Hargana, tangtosna langkung handap janten bakal seueur jalma anu kataji ku produk ieu. Aya tilu modél gumantung kana bentuk kanal ceuli anjeun Kusabab, sakumaha anjeun terang, Apple ngan ukur ngaluncurkeun ukuran sahingga AirPods henteu cocog pikeun sadayana. Model nyebut dirina I7S, I8S sareng I9S.

Sakumaha anjeun tiasa tingali, kasus-kasus anu ngandungna bakal robih sakedik ogé bentuk headphone. Anu mangrupikeun salinan saleresna tina Apple nyaéta modél I9S sareng éta kalebet kantong transportasi salian ti band anu ngiringan aranjeunna supados urang henteu kaleungitan sabab ragrag. Harga na dibasajankeun 25,81 euro dugi ka 31,31 euro sareng anjeun tiasa diajar langkung seueur ngeunaan aranjeunna dina tautan ieu.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Juan Ma Noriega Cobo cenahna

    jojojojo Abdi parantos ngagaduhan hélem énggal