Samsung Gear S2 bakal cocog sareng iPhone

samsung-gear-s2-1

Sigana yén pesaing Apple Watch nempatkeun batréna sakedik-sakedik sareng sanaos leres yén Apple Watch henteu tiasa dianggo dina alat anu henteu nganggo ios, persainganna nuju dina jalur anu leres sareng parantos ngamungkinkeun sababaraha fungsi sareng kasaluyuan sareng Apple iPhone.

Ieu kasus jam tangan Samsung Gear S2 anu anyar, anu ku perusahaan Koréa Kidul sacara resmi dipidangkeun di IFA, pameran téknologi anu diayakeun unggal taun di Berlin. Jam tangan ieu anu ngagaduhan desain spektakuler sareng anu ogé nganggo sistem operasi nyalira anu disebat Tizen (sanés Android Wear) Éta dijantenkeun cocog sareng sababaraha fungsi sareng iPhone.

Jelas urang moal tiasa ngencarkeun jam sakedikna upami urang anggo ku iPhone sareng ios tibatan alat Android anu cocog, tapi hatur nuhun ka aplikasi anu sacara jelas bakal diluncurkeun Pikeun nyinkronkeun versi anyar ieu tina Samsung anu tiasa dianggo sareng iPhone, éta bakal ngamungkinkeun aksés kana bewara sareng sababaraha fungsi sareng aplikasi ti pihak katilu. Detil penting sanésna nyaéta perusahaan Koréa Kidul badé nutupan langkung seueur pangguna ku kasaluyuan ieu sareng ditambih kana keren sareng lucu Gear S2, kami yakin yén aranjeunna bakal ngical langkung alat.

samsung-gear-s2-2

Pangguna iPhone tina hoyong gaduh smartwatch anu cocog (sajaba ti Pebble) dugi ka gaduhna, sareng ogé ayeuna sababaraha modél anu nganggo Android Wear sareng jam kalayan Samsung Tizen. Ieu pastina saé pisan nalika milih arloji pikeun ngiringan iPhone urang kumargi henteu ngan ukur aya modél khusus, ayeuna sareng sanaos aya bedana operasi sareng kasaluyuan antara modél ieu urang gaduh sababaraha model anu tiasa dipilih, tapi anjeun kedah ati-ati ngeunaan fungsi mana anu ngamungkinkeun urang silih lakukeun sareng jelas yén Apple Watch panginten anu paling cocog pikeun iPhone.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.