Samsung vs Apple sateuacan Mahkamah Agung sakali deui

samsung-sareng-apel-luhur

Hiji deui. Sareng aranjeunna angkat ... Kanggo anu ka hiji belas waktos dina sajarah anu anyar, Samsung sareng Apple bakal saling nyanghareupan deui sateuacan Mahkamah Agung minggu ieu salaku parterre litigation légal na sajajalan pikeun ngalanggar patén.

Pengacara perusahaan Kalifornia bakal pendak deui sareng jurusan hukum perusahaan Asia, deui ku alesan anu mirip taun-taun saméméhna, hak patén sareng palanggaranana salajengna. Kalayan bédana alit sareng panasaran.

Raksasa téknologi Koréa Kidul bakal nyanghareupan hadirin waktos ayeuna énjing Salasa nyungkeun pembatalan hukuman anu parantos dibayar ka Apple sakitar $ 399 juta, tina gugatan sateuacana antara dua multinasional ieu.

Pengacara Samsung parantos nyatakeun yén jumlah anu dimaksud, dumasar kana palanggaran patén nepi ka 11 alat, mangrupikeun jumlah "Leres-leres henteu saimbang". Apple, pikeun bagian na, nyatakeun yén "Salin anu henteu proporsional" menerkeun kalimat sapertos kitu.

Sanaos Samsung parantos mayar jumlah anu sapertos kitu ka perusahaan di Cupertino, henteu ngaleungitkeun pembatalan kalimat saurna saatos sidang ieu anu dimimitian énjing. Salaku tambahan, aranjeunna kedah mayar $ 150 juta deui pikeun ngalanggar téknologi terkenal anu dipaténkeun ku apel, anu katelah "Ciwit pikeun zum (ciwit pikeun zum)" dina smartphone perusahaan.

samsung-sareng-apel

Salaku anyar, pikaresepeun pikeun dicatet yén ieu rai anyar pikeun nyanghareupan dua colossi bakal janten anu pangpayunna dina 120 taun ayana Mahkamah Agung, di mana penilaian dilakukeun pikeun desain sareng éstétika pikeun produk, sareng sanés kusabab fungsina. Kituna, ieu bakal janten sidang pangheulana dimana dua perusahaan saling nyanghareupan penampilan produk, tantangan pikeun kaadilan internasional.

Duanana Apple sareng Samsung ayeuna nuju bergulat sareng gugatan hukum anu langkung luhur tibatan anu dingaranan dina gelut ieu. Apple sareng Komunitas Éropa sareng ngajauhan pajak na, sareng Samsung kalayan andalannya anu bahaya sareng bahaya, Samsung Galaxy Note 7.

Konfrontasi anyar antara dua multinasional ieu anu ngagabung sareng anu sanés sateuacanna, sareng anu pasti, éta moal janten perang terakhir aranjeunna.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Ishak zalas cenahna

    Anu ti Samsung ngan ukur ningali-ningali dimana aranjeunna pencét, aranjeunna kedah langkung saé kalayan catetan, aranjeunna masih ngabeledug ...