Sarung tangan Mujjo pikeun suhu anu langkung tiis

Nalika tiis datang, langkung saé nganggo sarung tangan pikeun leungeun urang tapi ieu tiasa nyusahkeun nganggo iPhone, iPad atanapi paranti némpél. Kami terang yén aya sakeupeul merek sareng modél sarung tangan taktil, tapi sapertos Mujjo urang leres-leres mendakan sakedik.

Sareng éta salain ngajaga leungeun urang haneut Sarung tangan Mujjo gaduh sensitipitas anu leres pisan pikeun layar tina iPhone atanapi iPad kami. Ogé ayeuna aranjeunna gaduh versi anu langkung kentel pikeun tempat anu langkung tiis atanapi pikeun jalma anu paling tiis sareng aranjeunna leres-leres spektakuler.

Désainna sami sareng dina vérsi sateuacana tapi dina hal ieu sarung tangan Mujjo énggal nambihan lapisan bulu di jero anu ngajantenkeun panangan urang leres-leres haneut. Marengan sertifikasi 3M Thinsulate, sarung tangan énggal ti Mujjo ieu mangrupikeun pilihan anu sampurna pikeun tempat anu langkung tiis atanapi pikeun anu condong tiis.

Di bagian jero sarung tangan kami mendakan garis-garis silikon anu khas anu ngamungkinkeun pangguna pikeun cekelan anu saé dina alat sanaos éta nganggo sampul atanapi anu sami. Kabeneran aya yén perasaan kaamanan nambahan berkat band silikon ieu anu nempel langsung ka tukang iPhone kami. Mujjo sinonim sareng kualitas sareng anjeun tiasa mendakan sakedik produk dina halaman wéb resmi na anu pastina tiasa janten kado anu sampurna pikeun ayeuna-ayeuna.

Ukuran sarung tangan gampang dipilih berkat témplat anu ditawarkeun ku Mujjo, janten kami moal ngagaduhan masalah nalika mutuskeun hiji M, L atanapi XL. Éta leres-leres saderhana sareng bahkan urang tiasa nyetak témplat pikeun ningali ukuran sarung tangan naon éta bakal janten milik urang.

Dijual pikeun Hideung Jumaah

Salaku tambahan, ti saprak kamari di Mujjo aranjeunna mimitian ku promosi diskon khususna pikeun sadaya produkna sareng anjeun tiasa langsung nikmati ti wéb Mujjo.com kalayan 25% dina sababaraha rentang produk. Diskon tiasa dinikmati ngalangkungan kupon anu bakal diaktipkeun dina karinjang, sakali urang mayar kanggo mayar produk anu urang tambihan # 25di luar sareng diskonna bakal diterapkeun. Éta tiasa janten kado anu hadé pikeun tanggal-tanggal ieu sareng seueur deui nalika sigana tiis bakal datang dina cara anu kuat di nagara urang.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.