Satechi ngajalankeun pelengkap sampurna pikeun iMac M1 Anjeun

Satéki

Teu aya anu tiasa ragu kana desain anu éndah iMac. Parantos modél sateuacan iMac 24 inci ayeuna gaduh desain anu ikonik anu ngajantenkeun anjeun bogoh pas ningali éta. Sareng ayeuna, éta ngan saukur spektakuler. Duka teuing pikeun rasa pribadi kuring, kuring mendakan apel anu leungit di payun.

Tapi upami anjeun pangguna anu biasana ngagunakeun stik mémori USB atanapi kartu SD, anjeun bakal perhatikeun yén kusabab desain ieu, aksés ka palabuhan aya. tukangeun layar. Jenis teu praktis, nyaan, jeung anjeun mungkas nepi ngagunakeun hiji hub port bantu. Upami Anjeun gaduh salah sahiji iMacs anyar, anjeun bakal mungkas nepi meuli darmaga Satechi ieu dirancang pikeun eta.

Pabrikan aksésori anu kawéntar Satéki ngan ngarilis stand anyar pikeun iMac M1 kiwari. Aluminium USB-C Slim Dock nempatkeun sababaraha port USB-C, USB-A, sareng SD langsung di hareup anjeun. Éta ogé gaduh slot NVMe SSD anu kirang alat pikeun gampang ngalegaan panyimpenan iMac anjeun. Sarta sakabeh ieu, kalawan desain anu pinuh terpadu kalayan iMac anyar Anjeun.

Dirancang pikeun iMac M1

Sakumaha namina nunjukkeun, anu USB-C Slim Dok éta pisan langsing, ngeunaan jangkungna sarua jeung Apple Magic kibor. Kasus aksésori ieu dirancang pikeun ngaso sampurna dina stand of iMac M1, sarta desain na blends ogé kalawan estetika tina iMac.

Spésifikasi USB-C Slim Dock nyaéta kieu:

  • 1 port USB-C pikeun nyambung ka iMac.
  • 1 USB-C USB 3,2 gen 2 port nepi ka 10Gbps speed.
  • 1 USB-A 3.2 gen 2 port - nepi ka 10Gbps.
  • 2 port USB-A 2.0: nepi ka 480 Mbps.
  • MicroSD sarta maca kartu SD
  • Enclosure NVMe-kurang alat: Gawéna sareng NVME M.2 SSDs atanapi SATA M.2 SSDs, kalayan kecepatan dugi ka 10Gbps pikeun NVME, 6Gbps pikeun SATA
  • Konstruksi aluminium sayogi dina pérak sareng biru

Ayeuna, USB-C Slim Dock pikeun iMac M1 ngan sayogi langsung tina situs wéb Satechi di $ 149,99. Dugi ka 13 Juni, anjeun tiasa nganggo kode "IMAC20" nalika kasir sareng anjeun bakal nampi diskon peluncuran 20%.

Jelas, ayeuna éta parantos dijual ku Satechi sareng ngan ukur aya dina wéb. Moal lami deui anjeun bakal bisa meuli eta di Amazon atanapi di distributor merek sareng nagara anjeun tanpa masalah.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.