Virus Scanner Plus, gratis ayeuna ngan ukur di Mac App Store

Virus Scanner Ditambah

Virus Scanner Ditambah Bitdefender nyangking téknologi antipirus ngarah ka App Store. Virus Scanner Plus biasana dibanderol 29,99 €, sareng mung ayeuna tiasa janten sadayana milik anjeun bebas. Éta ogé di Español.

Ngidinan aksés Virus Scanner Plus ka lokasi anu anjeun hoyong scan pikeun ancaman. Teras analisa aranjeunna ku milih "Analisis sistem anu jero" atawa ngan "Nganalisis lokasi kritis". Anjeun tiasa ogé aktipkeun Analisis kontinyu sahingga Virus Scanner Plus dijalankeun salamina, ngajaga sababaraha parobahan ka lokasi anu anjeun pasihkeun. Virus Scanner Plus bakal ngadeteksi file anu kainféksi anu anjeun unduh atanapi ditampi ngalangkungan email, janten Mac anjeun.

Virus Scanner Plus Mac

fitur:

  • Juara panghargaan Mesin antipirus bitdefender.
  • Ngadeteksi duanana virus OS X sakumaha tina Windows.
  • Nalika Analisis Kontinyu diaktipkeun, aplikasi na update otomatis ngalawan bahaya mungkin panungtungan.
  • Kaamanan wéb - Nganalisis halaman wéb anu anjeun ngajajah sareng ngingetkeun anjeun nalika anjeun ngahaja nganjang ka halaman anu teu aman.
  • Analisis lokasi kritis - gancang scan kawasan tina sistem rawan inféksi.
  • Milarian malware bahkan di file dikomprés sareng dina sababaraha jinis file, sapertos pdf, pkg, zip, rar, jsb.

Teuing:

  • Antarbeungeut anu ramah pangguna.
  • File karantina bahaya.
  • Analisis sistem anu jero pikeun sadaya lokasi anu parantos dipasihkeun ku pangguna.
  • Scan file sareng folder ngan ku sered sareng leupaskeun.
  • Pilihan pikeun ngaluarkeun file sareng folder tina scanning (contona, Time Machine backup, dll.).

Watesan:

  • Ngajalankeun di lingkungan anu aman di App Store hartosna aplikasi éta ngan ukur ngagaduhan aksés ka lokasi anu jelas-jelas dipasihkeun ku pangguna. Ngidinan aksés ka sadaya disk pikeun panangtayungan tambihan.
  • Disinféksi diwatesan ku kaistiméwaan pangguna anu ngajalankeun aplikasi.
  • Éta henteu nganalisis program dina mémori.

Naon Anyar dina Versi 3.5:

  • Bug dibenerkeun

Detil:

  • kategori: Mangpaat
  • diropéa: 14 / 03 / 2015
  • Versión: 3.5
  • ukuran: 156 MB
  • basa: Español, Jérman, Perancis, Inggris, Italia
  • Pamekar: Bitdefender SRL

Undeur:

Aplikasi na henteu sayogi di App Store

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

3 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Jose Luis Arias Parrondo cenahna

    Ngunduh, hatur nuhun !!

    1.    Jesus Arjona Montalvo cenahna

      Ka anjeun Jose Luis, salam.

  2.   henteu aya namina cenahna

    Sampurna! Hatur nuhun