Dina Maret Apple mimitian ku khusus Dinten ieu dina sési Apple: "Aranjeunna nyiptakeun"

Poé Awéwé Apple

Maret ieu bulan awéwé sareng perusahaan Cupertino hoyong ngagungkeun Poé Internasional Awéwé sareng runtuyan Dinten di sési Apple teu sapertos anu sanés sési urang gaduh unggal dinten. Dina hal ieu aranjeunna hoyong nambihan kontén anu kapilih dina aplikasi Apple TV, Apple Podcast sareng Apple Books, berita di App Store sareng tantangan kagiatan pikeun Apple Watch anu parantos kami bagikeun sareng anjeun sababaraha dinten ka pengker dina Abdi ti Mac sareng anu ayeuna dikonfirmasi sacara resmi.

Tantangan Apple Watch tetep henteu muncul dina jam tangan pinter (nalika urang nyerat tulisan ieu) tapi urang bakal ningali éta dina sababaraha jam ka payun. Di sisi anu sanésna, salian ti tantangan anu diantosan ku pangguna Apple Watch pikeun ngagungkeun dinten ieu, perusahaan parantos nyiapkeun langkung ti 5.000 Dinten di sési Apple pikeun toko na di sakumna dunya. Dina hal ieu, ieu mangrupikeun sési anu dipasihkeun ku sababaraha awéwé anu paling kreatif di dunya sareng difokuskeun kana bidang fotografi, desain, téknologi, kauangan, musik sareng pilem.

Pernyataan Deirdre O'Brien, Wakil Présidén Senior Retail + People di Apple, ngeunaan sési ieu mangrupikeun indikator anu jelas tina naon anu aranjeunna pilari:

Ngagungkeun padamelan, sumanget sareng kontribusina awéwé penting pisan pikeun Apple. Kami resep tiasa masihan pangakuan anu pantes pikeun Poé Wanoja Internasional kalayan sési 'Aranjeunna Nyiptakeun', dimana saha waé anu nganjang ka toko kami tiasa diideuan ku sababaraha kréatip anu paling sumanget sareng inovatif di dunya.

Upami anjeun resep sareng anjeun gaduh toko Apple caket dieu pikeun tiasa ngiringan salah sahiji sési ieu sayogi di nagara urang, anjeun tiasa ningali sadayana tanggal, waktos sareng inpormasi sanés ngeunaan aranjeunna di tautan anu sami ieu.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.