Undangan ka pamekar pikeun sési anu museur kana program pikeun Apple Silicon

Silikon Apple

Undangan dina hal ieu kanggo pamekar tina aplikasi dina bentuk naséhat sareng museurkeun kana anu parantos ngiringan Program Mimitian Gancang Universal. Kalayan datangna Apple Silicon anyar, bakal aya sababaraha parobihan penting dina pamekaran aplikasi, janten langkung saé pikeun ngajarkeun kelas gratis pikeun ngajawab patarosan.

Apple hoyong pangembang ngagaduhan pilihan pikeun diajar sadaya seluk beluk pamekaran ieu kalayan parobihan anu bakal datang sareng éta sababna ngalancarkeun sési ieu jarak jauh kanggo 4 sareng 5 November payun di mana insinyur Apple tiasa ngajelaskeun detil ku cara dipersonalisasi.

Parobihan penting dina pamekaran aplikasi

Programmer Apple

Sareng ku datangna Apple Silicon ayeuna aplikasi bakal langkung universal tibatan ti saprak urang ningali tautan antara aplikasi macOS, iOS sareng iPadOS. Bisi wae, parobihan mimiti dijelaskeun sababaraha bulan ka pengker dina WWDC anu terakhir sareng ayeuna aranjeunna keukeuh ngajantenkeun supaya pangembang ngagaduhan sagala anu diperyogikeun pikeun tiasa program.

Transisi bakal nyandak dua taun, saur Apple dina acara usum panas janten anjeun kedah neraskeun diajar pikeun cara pemrograman anyar ieu. Kumaha waé ogé, diarepkeun yén Nopémber ieu Apple bakal nampilkeun MacBook énggal sareng prosesor énggal Apple, khususna pertengahan Nopémber, janten léngkah sateuacanna panginten janten pamekar siap pikeun nyandak léngkah munggaran kalayan Apple Silicon ieu. Upami anjeun pangembang sareng nampi undangan ieu, gunakeun éta.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.