Seueur ulasan ngeunaan OS X El Capitan henteu saé, naha éta goréng?

OS X El Capitan-update-beta-final-0

Salah sahiji hal anu kaget kuring ayeuna nyaéta kamampuan pangguna pikeun nangkep di luhur saolah-olah anu anyar henteu mawa paningkatan atanapi berita anu menarik pikeun anu parantos kami terang. Sateuacan kuring mimiti nyerat perkawis tulisan ieu, jelas yén ieu mangrupikeun pendapat pribadi sareng kuring jelas yén éta sanés kabeneran anu mutlak, jauh ti éta, éta ngan ukur opini kuring sareng ku sabab éta kuring narima éta masing-masing nyarios ka anjeun dina koméntar sahingga nyiptakeun perdebatan anu pikaresepeun ngeunaan hal éta.

Nya, hayu urang turun kana bisnis. Hal kahiji anu nyatakeun yén kuring parantos ngajalankeun OS X El Capitan ti saprak versi béta sareng sanaos leres yén dina versi béta aya sababaraha masalah dina aplikasi atanapi alat ti pihak katilu, Kinerja OS X El Capitan sacara umum saé dina vérsi sateuacana. Sakali versi resmi dileupaskeun, kami ningali yén integrasi sababaraha aplikasi masihan kasalahan dina sistem sareng ieu nyegah jalan normal upami anjeun diénggalan ka El Capitan sareng ieu pasti aya masalah nyata pikeun pangguna. Sacara umum, pembaruan resmi tiasa dianggo saé pikeun paling tapi urang bakal ningali ieu langkung caket.

Tina sadaya ieu anu kajantenan dina ulasan sareng pesen anu henteu dianggo, saha anu disalahkeun atanapi langkung tepat saha anu urang kedah nunjukkeun? Apple henteu diragukeun yén anu dituduhkeun ogé negeskeun ku seueur koméntar sareng ulasan ti Mac App Store kalayan langkung ti 100 sora na sareng hiji bintang, tapi upami anjeun lirén maca jumlah sora négatip anjeun bakal ningali yén éta henteu langsung ngawadul kagagalan sistem operasi sareng fungsina, seuseueurna nyalahkeun Apple kusabab kagagalan aplikasi pihak katilu.

osx-el-capitan-3

Jelas yén sistem operasi éta sorangan bakal ngagaduhan detail pikeun ngagosok sareng masalah sapertos masalah yén sababaraha pangguna parantos lirén damel di palabuhan USB saatos diénggalan atanapi parantos ningkat kualitas panarimaan WiFi, sababaraha pangguna anu humandeuar ngeunaan Safari, sareng sajabana, tapi seuseueurna masalahna kusabab henteu cocog. atanapi kurangna apdet pikeun aplikasi pihak katilu ngeunaan ulasan di toko online Apple. Ieu nyababkeun kuring mikir yén sanaos leres aya seueur pangguna anu nganggo versi pangénggalna OS X dipasang dina Mac na (kami bakal milarian data ngeunaan éta), seueur pangguna sanés anu maca koméntar ieu, ulasan négatip sareng keluhan anu bade mikir ngeunaan éta heula. pikeun ngalakukeun éta sareng ieu pastina dina pandangan kuring undak ka tukang. Ok, leres yén kaseueuran pangguna ngan ukur ukur masihan koméntar nalika aya masalah atanapi anu henteu jalan leres, tapi anu paling parah tina ieu nyaéta nyatakeun yén sistem operasi Apple anu anyar henteu jalan saé sareng hal anu pangsaéna dina kasus ieu nyaéta balik atanapi cicing dina versi anu langkung tiheula.

osx-el-capitan-2

Bisa jadi Safari bakal gagal sawaktu-waktu, bahkan anjeun henteu resep font anyar atanapi upami anjeun buru-buru kuring yén aplikasi Poto asli sanés anu anjeun ngarepkeun kanggo ngédit poto sareng seueur deui saatos nganggo Aperture, tapi anu maca pangguna nyarios yén versi Yosemite's langkung saé tibatan El Capitan mangrupikeun hal anu kuring henteu acan ngartos, langkung saé bagi. IMac kuring ti 2012 sareng éta sanés konfigurasi anu paling kuat, OS X El Capitan tiasa dianggo saé pisan sareng sanaos leres yén sababaraha aplikasi anu kuring anggo unggal dinten peryogi waktos pikeun adaptasi sareng sistem operasi anu énggal, seueur anu sanés sateuacan éta vérsi akhir tina sistem bahkan dugi. Sacara umum, kuring henteu aya keluhan ngeunaan sistem saatos ngalakukeun nol mesin kuring sapertos biasana sapertos kantin aplikasi sareng alat sanés anu kuring pasang, uji, hapus, duplikat ...

osx-el-capitan-1

OS X El Capitan mangrupikeun sistem kontinuitas

Leres, ieu mangrupikeun judul anu saé pikeun sistem operasi Apple anyar ieu cobi tingkatkeun naon anu parantos dianggo saé di OS X Yosemite. Kuring tiasa ngartos yén sababaraha Mac anu langkung lami henteu adaptasi sacara sampurna kana sistem operasi atanapi sakedik langkung laun tibatan Macs anu paling anyar, bahkan kuring satuju yén OS X El Capitan ngagaduhan aspék anu peryogi ditingkatkeun dina pembaruan salajengna, tapi ti ditu Ka nyebatkeun yén sistem operasi samemehna langkung saé pikeun kanyataan yén aplikasi pihak katilu atanapi anu sami henteu tiasa dianggo pikeun anjeun, kusabab kuring henteu ngabagi éta. OS X El Capitan saleresna mangrupikeun Yosemite anu dikaminasi sareng ningkat janten dasar sistemna sami sareng teu tiasa janten jalan anu parah pikeun anu nganggo Yosemite dina mesinna.

New-iMac

Kuring ngulang deui yén ieu pendapat pribadi kuring ngeunaan seueur keluhan sareng masalah anu dibaca di toko online, dina sababaraha tulisan anu saacanna ditulis dina Soy de Mac sareng dina pers atanapi blog anu sanés. Sakumaha anjeun tiasa maca opini positip ngeunaan vérsi OS X naon waé, langkung saé maca anu goréng sareng Apple nyoba menerkeun éta dina vérsi anu salajengna, tapi Kuring henteu ngabagi pendapat sababaraha pangguna yén, tiasa ngamutahirkeun kana versi pangénggalna OS X, aranjeunna henteu ngalakukeun éta ku alesan anu henteu penting; Hal anu béda pisan nyaéta henteu tiasa ngapdet kusabab watesan mesin atanapi anu sami, anu dina kasus-kasus éta teu aya deui anu kedah dibahas, tapi pikeun sésana kuring leres-leres yakin yén anu pangsaéna nganggo versi pangénggalna anu aya dina sadaya kasus.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

39 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Solomon cenahna

    MacBook 2011 kuring parantos langkung gancang, tambihan Catetan, Surat, Rékaman anu peryogi pisan pikeun kuring, nyatana éta langkung cairan sareng mantep tibatan Yosemite.

  2.   Manuel cenahna

    Kuring gaduh iMac ti akhir taun 2009 nganggo 4 GB Ram (kuring unggah 2 GB). Kalayan Yosemite kuring ngamutahirkeun El Capitan sareng kuring henteu sugema sabab karaos "beurat". Tungtungna, kuring mutuskeun masang ti mimiti sareng anu saleresna mah kuring moal langkung bahagia. Komputer méwah sareng langkung cairan dibandingkeun sareng Yosemite. Safari pisan cairan pikeun kuring sareng sagala rupa sacara umum dianggo pisan pikeun kuring, kuring henteu bakal langkung bahagia. Hiji-hijina aplikasi pihak katilu anu teu acan diénggalan dina kasus kuring nyaéta parangkat lunak scanner, tapi dina hal ieu kuring nganggo aplikasi candak layar asli sareng éta lumayan lumayan leres. Ogé nyarios yén kuring henteu nganggo Surat sareng sanésna kuring nganggo Airmail 2 anu ogé cairan pisan.

    Kuring nyarankeun masang ti mimiti, éta sakedik langkung pikasediheun tapi hasil tungtung na ogé pantes lamun anjeun sadayana ngonpigurasi.

    1.    Iñaki cenahna

      Imac kuring taun 2007 nganggo ssd sareng 6gb ram tiasa dianggo saé pisan sareng Capi, langkung saé tibatan Yosemite. Ngan ukur sababaraha masalah dina aplikasi pihak katilu. Kuring nembé ngarobih font sistem ka Lucida Grande anu lami kusabab kuring resep langkung saé, sareng San Fransisco anu anyar katingali rada kabur.

  3.   Luis Carlos cenahna

    Sababaraha aplikasi henteu dianggo pikeun kuring tapi éta mangrupikeun masalah anu teu diénggalan ka Juragan. Kuring parantos perhatoskeun yén ngaleungitkeun program pamulihan memori Ram tiasa dianggo langkung gancang pikeun kuring El Capitan.
    Kuring parantos masihan sababaraha bug ka Apple sareng anu kuring henteu resep ngeunaan éta nyaéta aranjeunna henteu ngajawab. Éta masihan perasaan yén éta badé éter.

  4.   Tony cenahna

    Kuring henteu weruh, tapi ngaleungitkeun RAID tina utiliti disk siga anu mundur pikeun kuring sareng kanyataanna kuring henteu resep pisan kana sagala hal anu ditambihan sareng ngaleungitkeun utiliti anu penting sapertos RAID, kuring gaduh dua SSD dina RAID 0 sareng upami éta méwah gaduh 2 tera tina SSD Kuring parantos ngawartosan kuring ngagaduhan iMac 27 inci sareng dua SSD dina RAID 0 sareng ieu mabur tapi sateuacanna nganggo hard drive éta super lambat ayeuna kuring gaduh bacaan 600 langkung mega tulisan sareng 900 bacaan

  5.   Omar cenahna

    Kaleresan kuring satuju sareng satuju sareng anjeun, kuring ogé henteu ngartos éta pangguna anu henteu hoyong ngapdet ku alesan-alesan éta, dina pendapat pribadi kuring, kuring gaduh MacBook Pro 13 ″ Ahir 2011 kalayan 16 GB RAM (kuring ngalegaan éta tina 4 GB aslina), sareng kuring moal tiasa langkung bagja, pikeun kuring El Capitan mangrupikeun OS X pangsaéna anu parantos dileupaskeun dugi ka ayeuna, Mac kuring langkung lancar sareng éta tibatan sareng Yosemite atanapi Mavericks, sareng éta ngan ukur pembaruan sareng teu aya pamasangan ti 0 Ku cara diomongkeun, upami aya anu tiasa nyingkirkeun kuring, kuring hoyong pormat Mac sareng ngimpor data ti Time Machine, panon henteu restorasi saderhana, pamasangan bersih sareng impor akun pangguna sareng sadayana. , sadaya data dipulihkeun atanapi kuring kedah ngarobih sababaraha hal sapertos tab safari?

  6.   RaúlG cenahna

    Sacara umum kuring sumanget sareng mutahirkeun tanpa mikir. Dugi ka ayeuna, ti Leopard dugi ka Yosemite, sok sugema pisan, tapi ku El Capitan kuring henteu terang yén éta mangrupikeun OS anu parantos réngsé. Kami dina 10.11.1 sareng Mail masih henteu nunjukkeun pesen kontak VIP kuring, lambat pisan nalika ngaluncurkeun aplikasi, sareng cleanmymac3 henteu jalan tapi kedah dipasang deui (anu terakhir ngan ukur pikeun anékdot, éta sanés 'the masalah ageung 'boh)

  7.   josue cenahna

    cleanmymac parantos réngsé dina mac.

  8.   Jose Garcia Buitrón cenahna

    Kuring ngamimitian maot. Kusabab kuring laminasi cadangan Mesin Waktos. Anjeunna ngamimitian ku maca hese éta sareng akhirna nyetrika. Éta bakal kuring; tapi hal sapertos kitu henteu kantos kajadian ka kuring sateuacanna.

  9.   Dami cenahna

    Abdi gaduh MacBook Air 13 ″ telat 2015 sareng i5 sareng 4 ram. Kalayan kaptén kaleresan tiasa dianggo saé pisan! Abdi tiasa nyarios yén sadayana lancar sakumaha Yosemite tapi dikandung vitamin ku hal-hal anu kuring resep pisan.

    Ayeuna, kuring gaduh sakedik masalah .. Nalika kuring angkat ka utilitas disk sareng ningali status panyimpenan disk, éta ngawartosan yén kuring gaduh 30 GB, yén aya sésa 220 GB. Éta leres! Tapi dina sagi opat warna anu kuring tangtukeun jinis data sareng jumlah anu disimpen éta ngawartosan yén kuring ngagaduhan 86gb ku aplikasi

    Naha aya anu terang naha éta kajantenan? Naha sadayana kajantenan ka sadayana? Salam !!

    PS: halaman na saé pisan, kuring sok maca na

  10.   Cristian Estarlich Mauri cenahna

    Leres anu leresna mah kuring rada resep sareng OS X El Capitan.

    Salah sahiji masalah kuring nyaéta WIFI, nalika kuring masihan tampilan rétina 13 to ka macbook pro kuring, éta nutup sambunganna. Ieu parantos direngsekeun 😀

    Kuring ngalaman sababaraha masalah nalika kuring damel, kuring bakti kana pamekaran wéb sareng éditor kode (IDE) anu disebat PHPStorm sareng kadang sistemna ngagantung, anu ku kuring kedah dihirupkeun deui (dina 3 minggu panginten kajantenan kuring 2 kali , sareng kuring curiga éta mangrupikeun hal phpstorm).

    Sedengkeun pikeun kaptén, éta tiasa dianggo kalayan langkung saé, langkung cairan, langkung gancang, sareng SSD kuring sacara harfiah LAYAR, sanaos upami aya anu menonjol nyaéta layar rétina ti tempat kuring nyerat ka anjeun, éta 'porno ocular' kuring henteu kantos gaduh laptop kalayan hartos sapertos kitu sareng kumargi kuring nyéépkeun 10 jam sadinten dina nyerat kode, éta ngaapresiasi.

    1.    Jonatan sandoval cenahna

      sabaraha lami kanggo ngahurungkeun mac anjeun?

  11.   Elm ter i Pou cenahna

    Éta upami pangguna Mac ngamutahirkeun sistem operasi na teras komputer henteu ngamimitian, teu ngarareunah anu hartosna ieu kedah dipikaharti.
    Kuring pribadi kedah ngamuat deui OS ti mimiti ... sareng éta henteu logis nalika Apple henteu ngawartosan anjeun.
    Abdi tiasa ngagunakeun mesin cuci kuring tanpa terang mékanika sareng TV kuring tanpa terang éléktronika. Anu dipikahoyong ku seueur pangguna nyaéta ngagunakeun komputerna tanpa kedah terang komputer.

    1.    alexgrod cenahna

      Kuring satuju sareng anu anjeun carioskeun, biasana pangguna Mac henteu ngahontal atanapi némpél komputerna, rata-rata ngan ukur masihan anjeunna tombol salajengna tanpa ningali nalika anjeunna masang program. Dina padamelan kuring nganggo iMac akhir 2006 sareng Tiger 10.4.11 (ku alesan kasaluyuan sareng parangkat lunak lami) sareng iMac 2013 kalayan 10.9.5 (sareng di bumi kuring mac mini akhir 2012 sareng sistem anu sami) sareng henteu acan aya diénggalan, kuring tiasa ngamutahirkeun bumi kuring, tapi kuring ngalaman pangalaman goréng sareng mavericks di awal sareng kalayan vérsi anu pang anyarna kirang-langkung stabil kuring henteu hoyong ngaliwat anu sami sareng OS anu sanés. Ogé desain na sigana datar pisan sareng tanpa lulucon di Yosemite-El Capitan, sanaos kuring tiasa biasa.

  12.   Oscar cenahna

    abdi Macbook Air Ahir 2010 lancar pisan, sanaos kuring mikir masang OS ti mimiti

    1.    Jordi Giménez cenahna

      Alus Oscar, upami jalan saéna kuring moal némpél! Masang tina corétan biasana sok saé tapi upami dina kasus anjeun anjeun parantos dipasang di luhur sareng éta henteu ngagagalkeun anjeun, konyol pikeun ngalakukeunana ayeuna.

      Wasalam

  13.   Fransiskus Martinez cenahna

    AirDrop tetep henteu tiasa dianggo pikeun kuring, kuring tiasa ngirim file kana iPhone kuring, tapi upami kuring ngirim file tina iPhone ka Mac, telepon na henteu kauninga.
    Kuring gaduh MBPR 13 ″ dina awal taun 2015, kalayan Yosemite tiasa dianggo kalayan saé pisan, kalayan update El Capitan panganyarna, sahenteuna AirDrop anu gagal kuring sareng kadang konéktipna sareng beatspill 2.0 anu ngaleungit sareng sora na mulih (panon , teu aya bewara) sareng nalika soantenna ngalir, Mac ngonci (kirang ti sadetik).
    Aya saran? Salam.

  14.   Carlos cenahna

    Kuring ngagaduhan masalah kusabab sistem operasi henteu aplikasi pihak katilu, nyarios dina sababaraha waktos kalayan dukungan téknis aranjeunna ngaku yén scanner langkung lami ti opat taun tiasa dipaliré ku El Capitan sareng aranjeunna henteu ngagaduhan solusi ayeuna pikeun éta. Kuring tiasa nyetak tapi henteu tanggah tina multifungsi anu sami, salaku solusi ayeuna aranjeunna nyarankeun mésér alat panyeken énggal. Éta damel sampurna sareng Mavericks sareng Yosemite, kuring gaduh Mac Pro ti sababaraha taun ka pengker.

  15.   Juan Florez cenahna

    Kuring parantos ningali koméntar anu positip pisan ti El Capitan ngeunaan MBP dumasar kana koméntar dina tulisan ieu, tapi kuring hoyong naros: naha El Capitan damel saé pikeun anu ngagaduhan iMacs anu teu dirobih?

    Kuring ngalaman masalah saprak Mavericks kalayan kinerja. Kuring ngagaduhan iMac 2.1 Ahir 2012 Core i5 2.96GHz kalayan 8gb sareng 1Tb HDD, kalayan Mountain Lion ti pabrik, sareng ML éta parantos tiasa dianggo saé, éta henteu masihan kuring masalah, kuring parantos masang suite Adobe CS6 sareng sababaraha CC taun 2014, Office 2011, iWork sareng iLife, Final Cut Pro. Maksad abdi, ku Mountain Lion kuring henteu kantos ngalaman masalah. Nalika Mavericks kaluar, naon waé aplikasi CS6 mimiti nabrak atanapi kalem ku cara anu pikasieuneun. Kuring ngamutahirkeun ka Yosemite, sareng éta tiasa dianggo saé heula, tapi sababaraha dinten sanggeusna kuring mimiti perhatoskeun turunna kinerja anu katingali pisan. Kuring ngalakukeun pamasangan Yosemite anu bersih anu ngan ukur masang CS6 sareng Office 2011, sareng éta masih ngalambatkeun kuring. Deui kuring ngabersihan masang sareng masang Office 2011, Illustrator, Photoshop sareng Indesign CC, sareng éta langkung parah. Kuring ningkatkeun ka El Capitan, sareng dugi ka Office 2011 éta langkung laun tibatan biasana. Kuring nyandak alat-alat kuring ka toko dina sababaraha waktos tapi henteu nunjukkeun masalah dina Hardware.

    Patarosan anu kuring naroskeun ka diri kuring nyaeta: naha garis iMac generasi éta ngagaduhan masalah sareng Kaluaran anyar ti Mavericks? Abdi henteu tiasa ngartos.

  16.   Ana San cenahna

    Teuing kuciwa, sistem operasi anu pang parahna, komputer kuring nyaéta Mac Air ti 2014 sareng Wifi gagal kuring, éta henteu nyambungkeun kuring kuring kedah caket router kanggo nyandak kuring sareng upami kuring angkat, masalah anu kedah diperyogikeun direngsekeun dipegatkeun sareng kuring henteu ngagaduhan apdet anu ngalereskeun masalah kuring.

  17.   Laura cenahna

    Halo sadayana

    Kuring gaduh mac mini ti mimiti 2012 sareng parantos tiasa dianggo sampurna pikeun kuring dina sagala pembaruan, tapi kusabab kuring parantos ngapdet kaptén, éta henteu kedip-kedip dina layar sareng kadang-kadang kotak-kotak belang di sababaraha daérah. Sigana kuring mah éta kajadian nalika kuring maénkeun pidéo contona tina YouTube atanapi barang berita tina koran.
    Kanyataanna éta kajadian ka kuring saprak kuring ngamutahirkeun kaptén sareng kuring henteu terang deui naha éta kabeneran atanapi aya kajadian nalika pembaruan. Sateuacan ngamutahirkeun éta lumayan normal pikeun kuring.

    Batur tiasa nyandak kuring kabel?

    hatur nuhun

  18.   Juan Olivos cenahna

    Nya, kuring ningali keluhan langkung lemes tibatan kauntungan anu disorot. Nalika kuring ngajaga OS 10.8.5 anu tiasa dianggo kalayan sopan sareng sadayana tiasa nyambung.

  19.   guspelin cenahna

    Kuring gaduh macmini di bumi sareng OS 10.8.5 sareng saé pisan, seueur program dibuka dina waktos anu sareng, seueur 200 tab firefox sareng seueur anu sanés dina Chrome, sareng dina waktos anu sami kuring ngiringan photoshop sareng kuring sok gaduh musik latar, boh tina youtube atanapi iTunes. beuheung kuring ngagantung, jarang kaluar bola warna kaluar.
    Di sisi anu sanésna, dina padamelan anu kuring mésér (Nopémber) anu terakhir imac 27 ″ retina 5k 2015 (32 Gb RAM), tangtosna éta nyandak kaptén, sareng éta fiasco, unggal dua ku tilu balna kaluar sareng éta ngan ukur dianggo pikeun photoshop sareng ilustrator. Nalika éta ngahubungkeun sareng bandara ekstrem (3Tb), bal warna kaluar, sareng anjeun muka panyungsi, balna kaluar, anjeun muka kecap sareng bal warna na kaluar. Sareng sababaraha kali nalika anjeun damel sareng file photoshop ageung éta bakal layar hideung reboot. Kuring parantos nyandak kana jasa téknis sareng aranjeunna nyarios éta sampurna.

    Kuring perhatoskeun parobihan filsafat Apple pikeun sababaraha waktos ayeuna, ku obsesi na pikeun ngapdet sareng ngapdet, boh aplikasi iPhone sareng Mac dijalankeun ku kasusah, (WhatsApp ngagantung kuring unggal dua ku tilu atanapi ngalakukeun hal anu anéh) éta disababkeun ku kanyataan tina muka pasar énggal sapertos Apple Music sareng omong kosong sapertos kitu. Upami ieu filsafat apel aranjeunna pasti jelas.

    Saha anu henteu ngahapus sadaya musik nalika nyambungkeun iPhone kana iTunes anu sanés, sareng masihan tab sakedik pikeun ngatur musik sacara manual parantos sadayana lebet naraka tanpa peringatan. Nyingkronkeun ... .. telat sanajan anjeun nembé kaluar.

    Kuring parantos ngagaleuh sababaraha lagu di toko iTunes sareng aranjeunna hiji-hijina anu henteu disalin nalika kuring ngadamel salinan cadangan dina komputer sanés, endah pisan, langkung saé pikeun néwak mp3 di luar sana tibatan ngagaleuh ...
    (iTunes didesain langkung parah sareng langkung parah sareng seueur hal-hal anu dilakukeun dina lagu, kirang intuitif)

    Kuring parantos nganggo produk Mac sareng PC dina bidang anu béda ti saprak 1996. Upami Mac hoyong dina tingkat anu sami sareng PC, éta bakal hasil. Kunaon anjeun teu nyobian produk ogé sateuacan anjeun nyandak éta CARAJ *? atanapi naha aranjeunna ngan ukur ngalakukeun éta dina iphone 6 plus sareng MAC PRO?

  20.   John cenahna

    Abdi ngagaduhan MacBook Pro 2013, saatos angkat ka El Capitan, mac janten lambat pisan, aplikasi ditutup sareng email bisnis henteu dianggo pikeun kuring. Kusabab éta nyatakeun yén henteu ngenalkeun nami pangguna atanapi kecap akses, kuring masang deui email sareng éta henteu masihan kuring. Musibah lengkep kumargi kuring ngagaduhan El Capitan.

  21.   Sara cenahna

    Abdi gaduh Macbook Air anu kuring mésér taun 2013, peryogi sataun satengah, kuduna mah teu aya masalah, tapi Juragan gagal kuring !!!! Aplikasi na kacilakaan nyalira, safari dianggo pikeun kuring sedih, tapi langkung ti sedihna, éta henteu ngantep kuring ngamuat sabagian ageung, éta henteu ngantep kuring ngamuat Facebook, kuring henteu tiasa ningali pesen, atanapi ningali halaman bumi Facebook , Kuring henteu tiasa muka halaman pikeun ngalamar beasiswa kusabab éta macét sareng kuring bahkan henteu tiasa nyobian béja dukungan téknis sabab sigana éta konyol sareng henteu ngaréaksi nanaon ... .baru, éta sataun na satengah !!!! Abdi henteu ngartos kumaha éta tiasa kajantenan ??, kuring parantos nyobian ngalereskeun ieu sadidinten, sareng henteu tiasa, éta leres-leres ngambek!

  22.   Trixi cenahna

    Halo!!! Kuring gaduh Macbook Pro ti mimiti 2011 kalayan 4 GB (Kuring ogé unggah 2) sareng nalika kuring ngalirkeun ka El Capitan jelas langkung laun (roda kaluar unggal dua ku tilu !!). Abdi henteu ngerjakeun pamasangan ti mimiti, tapi kuring henteu terang naha éta bakal béda pisan upami kuring ayeuna ... Kuring rada ati-ati ngeunaan éta sareng kuring rada males ayeuna ... Naha anjeun pikir kuring kedah ??? Naha leres janten jalan kaluarna ??? Abdi henteu ngartos naha éta lambat pisan !!!!!!
    Salaku tambahan, multifungsi Canon MP630 henteu jalan, sareng éta mangrupikeun padamelan sadidinten. Canon parantos ngawartosan kuring yén aranjeunna moal ngamutahirkeun supir pikeun El Capitan. Naha aya anu ngagaduhan solusi pikeun éta ???? Pikeun kuring éta masalah nyata ...
    Hatur nuhun pisan!!!!

    1.    Omar barrera cenahna

      Ngeunaan Canon multifunctional anjeun, kuring henteu mikir yén seueur anu tiasa dilakukeun upami Canon henteu ngadukungana, ngeunaan El Capitan, sanaos pormat ngabantosan, anjeun tiasa ngalakukeun restorasi Mesin Waktos anu saderhana, kuring tumaros nganggo Mac sareng éta ngagancangkeun sababaraha hal , anjeun tiasa nyobian ngalakukeun éta

  23.   Albert cenahna

    Kuring gaduh Macbook Pro 2008 sareng kuring nembé nganyarkeun El Capitan ti mimiti. Kuring henteu resep pisan, éta méré kuring sababaraha masalah anu kuring henteu tiasa direngsekeun. Kursor kadang ngaleungit, aplikasi dibuka gancang tapi sesah ti jaman ka jaman waktos. buka aranjeunna sareng roda warna na némbongan sareng anjeunna tinggaleun mikir ku 2 jandéla kabuka. Dok handap muncul nalika anjeunna hoyong henteu janten masalah upami kursor turun sareng kuring mindahkeun tina hiji sisi ka sisi anu sanés. sabab kuring ti Singa hoyong ngomean sareng néwak saatos maca ulasan anu saé pikeun El capitan tapi kuring sieun kuring bakal balik deui ka Singa sabab El capitan sanés anjeunna henteu ngagaduhan hal anu positip, anjeunna ngan ukur gagal ku hal-hal dasar sareng saderhana .

  24.   Mar cenahna

    Sanés hal anu pangpayunna nyaéta balik deui kana vérsi anu langkung lami tapi pikeun anu seueur bakal cocog ngeunaan kapentinganana nalika ngagunakeun komputer mac. Dina hal kuring, anu kajantenan kuring nyaéta nalika kuring nganggo mac os x mavericks gambar sareng téks dina layar ngagaduhan résolusi anu seukeut sareng ti saprak kuring diénggalan janten mac os x el capitan, duanana téks sareng gambarna sakumaha piksel sakumaha dina windows sistem operasi. Kuring biasana maca sakabéh buku téks tina komputer kuring sareng saprak kuring ningkatkeun ka kaptén éta parantos matak capé pisan pikeun panon kuring. Hal anu paling sedih sareng kejem nyaéta sistem operasi anu anyar ieu henteu ngijinkeun kuring balik ka vérsi mac os x anu sateuacanna. Sigana kuring mah éta mangrupikeun strategi pasar pikeun urang pikeun teras-terasan mésér produk mac énggal sapertos komputer énggal kalayan tampilan rétina atanapi anu sapertos kitu, bahkan henteu kedah ngalaksanakeun tugas anu langkung rumit sapertos ngadamel memori anu langkung seueur ram.

  25.   Beto cenahna

    Upami fungsi dasar mac digunakeun, éta kajantenan ku kaptén, tapi upami anjeun hoyong ngaeksploitasi poténsial mac, kapténna ragrag pondok.

    Kuring henteu terang naon anu dipikirkeun Mac ku jinis strategi ieu. Faktor anu kuat naha pangguna milih mac nyaéta pikeun stabilitas anu pasti. Kirang kasulitan pikeun hal-hal anu tangtu dibandingkeun sareng komputer. (Ieu saur pangguna anu napigasi dina dua platform sareng parantos ningali masalah anu hiji sareng anu sanésna).

    Duka teuing dugi ka ayeuna yén anjeunna bakal damel langkung saé sareng macan tutul tibatan sareng kaptén. Perjalanan per perjalanan kaptén ngaleungitkeun sareng ngaleungitkeun sauyunan atanapi kasalahan nalika damel sareng program anu sanés, bahkan kalayan adobe anu sami. Anu dina jangka panjang nyandak éta sumanget dina damel sareng mac.

    Sareng naon anu bakal nyarios bakal nyarios tapi kanggo waktos El Capitan mangrupikeun fiasco, anjeunna maksa jalma mundur atanapi ngémutan pilihan anu sanés. «Kumaha carana nyebatkeun: Kuring apel saé, tapi henteu deui, kuring henteu hoyong anjeun deui diperhatoskeun ku kuring.

    Panglipur sedih: balikan deui ka sistem operasi sateuacana. Sareng upami anjeun ati-ati nyimpen cadangan, upami henteu cara salib pikeun kéngingkeun anu deui deui.

    Pelukan solidaritas pikeun jiwa-jiwa dina nyeri anu kuciwa, sapertos abdi.

    Ari anu kuring ngan ukur kedah nganggo email sareng peramban, sigana kuring bakal tiasa nyarios ogé, antukna ... puff!

  26.   Daniel cenahna

    Ieu hal, kuring gaduh 13 "Macbook pro ti pertengahan 2012, sareng 5ghz intel core i2,5, 4gb ram sareng 4000mb Intel HD 1536 grafik video terintegrasi ditambah HDD 500Gb.

    Caritana nembé Dipaké Os X Yosemite. Dinten kapengker kuring lebet kanggo ngalih kana OS X El capitan. Dina OS X Yosemite sadayana lancar, kuring umumna damel sareng seueur halaman anu kabuka dina pangotéktak, sareng nalika kuring henteu damel sareng grafik sareng pidéo (sacara literal muka photoshop, ilustrator, indesign, premiere ngagabungkeun anu paling diperyogikeun), kuring éta damel dina audio., Logic Pro X, audisi, jst sareng langkung ti 15 lagu dina waktos anu sami, nyolok sareng ngarékam.

    Intina didieu nyaéta: Kumaha anjeun ngajelaskeun yén ku OS X Yosemite kuring lakukeun sadayana di luhur sareng masih aya sumberdaya, sareng ayeuna kuring masang OS X El capitan, sareng nembé muka Logic pro X kalayan 1 vst plugins diputer sareng 5 sangsara tab google Chrome sareng éta parantos ngahakan langkung ti 70% sumberdaya, naon anu diperhatoskeun, sadayana badé super lambat?

    Kusabab kuring ngalakukeun pamasangan Bersih, kuring malikeun Bersih ti mimiti, mac kuring sacara harfiah ngelek sumberdaya, bahkan ningali éta 2 kali, henteu ngitung yén éta ngaluarkeun Kipas unggal 2 ku 3. Sesuatu anu goréng lumangsung di Apple sahingga sistem nyalira ngalir kitu goréng sareng sadaya sumber daya tina mesin dikonsumsi ku sababaraha tugas saderhana, hal anu henteu kajantenan dina Sistem anu sateuacanna

    Kasimpulanana.
    Upami éta saé, éta énggal, seueur multi-jandéla dina waktos anu sasarengan, mesin grafik logam anyar sareng bla, bla, bla. Tapi punten apel Abdi Mulih ka OS X YOSEMITE.
    Upami dina sababaraha waktos anjeun kéngingkeun sistem anu nyababkeun tibatan ngancurkeun sumberdaya ku cara éta, éta ngatur aranjeunna langkung saé tibatan sistem anjeun anu sateuacanna, resep ngagunakeun éta, henteu sateuacanna.

  27.   69yzc2 cenahna

    Halo sadayana; pikeun ningali naha anjeun tiasa ngabantosan kuring. Kuring ngalih ti Yosemite ka kaptén sareng layar utama kabur

    1.    Jordi Giménez cenahna

      Halo 69yc2, anjeun tiasa ngajelaskeun masalahna sakedik?

      Wasalam

  28.   Lizzy cenahna

    good morning
    Abdi hoyong terang naha éta kajantenan di salah sahiji anjeun yén ti saprak anjeun parantos masang OS X El Capitan iMac pareum sareng henteu deui hurung. Kuring kedah mencabut kabel sababaraha jam sok sanaos dinten-dinten sareng éta hurung hurung.
    Kuring bakal ngahargaan lamun saha waé anu gaduh solusi.

    Wasalam

  29.   pikasieuneun cenahna

    Halo, kuring gaduh macbook air 13 ″ ti 2014, kuring masang Kaptén 2 10.11.5 minggu ka pengker sareng ti saprak dinten éta kuring henteu tiasa mareuman atanapi ngahurungkeun komputer deui tanpa kedah maksa. Kuring rada setrés sabab kuring damel sareng Mac unggal dinten sareng henteu tiasa nyandak kana jasa téknis. Naha éta sistem operasi? Naha mungkin dipasang deui tanpa ngahapus program atanapi aplikasi? Dupi abdi tiasa uih deui ka Maverick? Punten tiasa ngabantosan abdi ?.

    1.    Omar barrera cenahna

      Halo "upah" anjeun tiasa tenang kusabab leres-leres sadaya anu anjeun carioskeun tiasa dilakukeun tanpa masalah dina Mac, tapi éta gumantung kana naha anjeun gaduh cadangan Mesin Waktu, upami henteu, éta langkung rumit, Nanging, upami aya masalah sistem operasi, anu kuring nyarankeun nyaéta coba heula pikeun ngajawabna ku modeu "Single User", pikeun nuliskeun modeu anu anjeun kedah lakukeun nyaéta pencét ⌘ + S nalika ngahurungkeun Mac (ngan dina momen kakuatan sora hurung, anjeun bakal ngalebetkeun antar muka anu sami sareng Terminal, saatos anjeun bérés ngamuat ngan ngetik "fsck -fy" teras pencét Enter, sistem bakal mastikeun yén sadayana henteu kunanaon sareng ngalereskeun naon anu diperyogikeun, pas éta réngsé ketik "Exit" teras pencét Lebetkeun, sareng voila, anjeun tiasa ningali naha Mac tiasa dianggo normal deui

    2.    Jordi Giménez cenahna

      Tukang moro alus,
      naséhat kuring nyaéta nyieun cadangan sareng ngalakukeun pamasangan anu bersih tina sistem. Maka kuring yakin yén sagalana bakal jalan sampurna. Sakali ieu réngsé, muatkeun cadangan anu disimpen dina Time Machine atanapi dimana waé anjeun pikahoyong sareng upami éta gagal anjeun engké éta kusabab program anu anjeun anggo.

      Salam sareng wartoskeun ka kami

  30.   Antonio cenahna

    Abdi henteu tiasa nganggo Final Cut Pro X dina iMac 27 i i7 2012. Kuring parantos bersih install Kaptén tapi file FCPX naon waé anu kuring kedah lirénkeun sareng kuring kedah ngantosan sapuluh dugi ka lima belas menit. Unggal waktos éta kaluar sateuacan. Ayeuna kuring nyobian upami hal anu sami kajadian sareng iMovie, saatos ngaleungitkeun FCPX kanggo ningali naha éta program ieu anu dimaksud atanapi éta masalah hardware atanapi naon anu kuring terang. Kuring asa pisan kusabab nyieun pidéo TV unggal poé. Sareng multi-kaméra, bahkan henteu dipikirkeun deui.

  31.   barechu cenahna

    Éta hal anu anéh pikeun kuring, ngaklik file bakal nyiptakeun polder kalayan elemen di jero atanapi folder poto ngaleungit