Shazam pikeun Mac janten cocog sareng Apple Silicon

Shazam pikeun Mac

Urang neruskeun kalawan aplikasi nu jadi lengkep cocog sareng Apple Silicon sarta ninggalkeun Rosetta kumisan, éta aplikasi nu tindakan minangka perantara sangkan aplikasi cocog jeung prosesor anyar nu Apple assembles. Kabeneran aya yén urang masih ngobrol ngeunaan novelty nalika urang ngarujuk ka Apple Silicon, tapi jujur, dua taun geus kaliwat tur éta euweuh anyar. Janten apdet anu sumping wilujeng sumping sareng urang kedah nyarios, Ahirna!.

Lamun urang ngobrol ngeunaan aplikasi anu cocog sareng Apple Silicon tanpa kudu gumantung kana aplikasi perantara séjén, éta salawasna warta alus, tapi aya aftertaste pait mikir yén dua warsih saterusna, nya éta waktu keur diropéa. Nanging, nalika aplikasi anu langsung ngahijikeun sareng prosesor Mac, éta Apple sorangan, Asa leuwih ti reuwas saeutik éra.

Dua taun ka hareup, Shazam pikeun Mac diropéa sarta dijieun cocog sareng Apple Silicon langsung. Ku alatan éta, pamakéan na dina Mac jeung M1 jeung M2 ayeuna leuwih gampang jeung aplikasi nu leuwih gancang jeung leuwih fungsional.

Bisa dianggap yén saprak Apple meuli Shazam deui di 2018, ieu meureun nu Pembaruan pangbadagna di antarana. Leres yén éta mangrupikeun aplikasi anu tiasa dianggo saé pisan sareng sigana sesah pikeun ningkatkeun, tapi bakal peryogi dua taun...

Henteu ngan ukur pembaruan anu kalebet, sajaba, ayeuna Shazam tambahkeun ikon kana bar menu Mac nu bisa diklik pikeun ngaidentipikasi lagu nu keur diputer. Fungsionalitasna diwangun kana Siri supados pangguna Mac tiasa ngaksés Shazam tanpa kedah masang aplikasi.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.