Mountain Lion parantos mangrupikeun sistem operasi anu paling populér dina séri OS X

Fee Singa Gunung

Numutkeun kana halaman wéb analytics Internét, Net Applications, Mountain Lion parantos mangrupikeun vérsi OS X anu pang populerna di kalangan pangguna, kakara lima bulan saatos diluncurkeun dina Juli 2012.

Dina sasih Désémber, 32% sadaya Mac anu kantos nyambung kana internét ngagaduhan OS X 10.8 dipasang. Di sisi anu sanésna, panggunaan Lion (vérsi OS X anu sateuacana) turun tina 30% janten 28% janten masih aya pangguna anu ngaluncurkeun kabeungharan Apple's panganyarna pikeun komputerna.

Ogé kedah disebatkeun éta Snow Leopard, anu dileupaskeun taun 2009, masih ngajaga panganggona anu cukup signifikan sanajan umurna. Khususna, OS X 10.6 ngagambarkeun 29% Mac anu nyambung kana Internét.

Sadaya inohong ieu henteu kaget kami. Singa mangrupikeun sistem operasi anu dikritik, Harga ningkatna Singa Gunung saé pisan, sareng penjualan Mac ogé saé, janten ayana internétna ogé saé.

Sumber anu parantos nyayogikeun data ieu ngumpulkeun data panggunaan tina 160 juta pangguna di seluruh dunya unggal bulan, tiasa nawiskeun iraha waé grafik peramban sareng sistem operasi anu dianggo ku jalma.

Inpormasi lengkep - Lacak munggaran Mac OS X 10.9 dina wéb
Sumber - MacRumors


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.