Solusi pikeun noda kabut dina aluminium iMac

Dina seueur situs di blogosfér sareng forum kuring kantos maca ngeunaan bursa iMac lengkep ku garansi, mésér dehumidifiers sareng seueur tongkat buta pikeun ngungkulan masalah fogging dina kacamata iMac.

Solusi na saderhana anu matak dina paréntah sabab henteu meryogikeun anu khusus.

Éta sanés solusi pikeun masalah, éta ngeunaan ngabersihkeun gelas ku cara anu langkung raoseun.

Gelas iMac dilampirkeun sacara magnetik sahingga urang ngan ukur kedah narik éta, kusabab ieu kami bakal nganggo cangkir nyeuseup anu biasa dianggo pikeun ngagantungkeun lapang tina ubin dapur atanapi cangkir sedot tina cangkang GPS mobil; sagala jinis cangkir nyeuseup bakal dilakukeun. (Upami anjeun henteu ngagaduhan cangkir nyeuseup, anggo kertas sélopéna, ngadamel gagang improvisasi di tengahna)

  • Kami nempelkeun cangkir sedot dina juru gelas teras dialungkeun
  • Kami ngumbah gelas dina wastafel dapur (kalayan kaén kabut anu kabentuk, henteu kunanaon tapi urang parantos nganggo kasempetan pikeun ngabersihkeunana)
  • urang tegalan ku kaén atanapi ngantepkeun garing di mana katuangan
  • kami nempatkeun gelas deui dina tempatna

Sakumaha gampangna.

Memang, masalahna asalna tina cacat desain dina iMac tapi saur solusina saderhana pisan, sahenteuna pikeun kuring, éta henteu pantes diperjuangkeun sareng Apple.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

71 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Alberto Rojas cenahna

    Sareng kumaha anjeun tiasa ngabersihan halimun sareng jamur di jero layar macbook pro? Hatur nuhun sareng saha anu tiasa masihan kuring solusi pikeun masalah ieu

  2.   Jose cenahna

    Kuring henteu terang, kuring ningali solusina janten saderhana anu pastina ngagaduhan trik hehehe. Maksad abdi, anjeun tiasa tiasa ngabersihkeun gelasna, tapi anjeun henteu nyegah lebu tina lebet nalika kabuka. Kami leres-leres henteu terang kumaha ieu mangaruhan imac.
    Kuring henteu ragu yén solusi anjeun épéktip, éta gampang pisan yén panginten éta sababna kuring gaduh mamang
    salam

  3.   jaca101 cenahna

    @Jose Hayu urang tingali, barang éta laci, naon anu aya di tukangeun gelas anu éndah henteu sanés mangrupikeun monitor hérang umum, hayu urang angkat upami néwak lebu tina gelas dihapus sababaraha menit anjeun ngabersihkeun sapertos anu sanés anu henteu aya gelasna.

    @Alberto Rojas Kaleresan kuring henteu terang kumaha miceun gelas tina MacBook pro anu anyar, kuring henteu acan kantos nyobian pikeun nguji. Ku teu sangka éta ogé pakait sareng magnet kalayan sakedik rohangan tapi mungkin éta ngagaduhan sababaraha genggeman atanapi naon, naha anjeun parantos nyobian narik nganggo cangkir sedot pikeun ningali naon anu lumangsung?

  4.   Cijulang cenahna

    Éta pastina gampang, gampang nganggo cangkir sedot sakedik. Abdi kagungan, kuring gaduh tilas Uap. Hayu atuh ngajelaskeun, dina layar masih aya tilas saeutik dina bagian luhur, anu ogé kajantenan ku tutup gelas, ieu, kuring nembé ngahapusna ayeuna, tapi anu sanésna? Pokokna, kuring henteu terang naha éta ngan ukur cacat desain ... Aya ideu? hatur nuhun.

  5.   jaca101 cenahna

    @Felipe anjeun nyarios yén aya kalembaban DI handapeun sinyalna ngagurilap monitor ogé dina gelas ??? sabab upami éta di luhur, éta bakal diberesihan sapertos monitor sanésna, upami anjeun hoyong ku jenis busa pikeun ngabersihan monitor ...

  6.   Alberto Rojas cenahna

    Layar dina MacBook Pro mah 17 ″. Sareng halimun sareng noda aya di jero atanapi handapeun, henteu di luhur. Sigana kuring mah éta kedah dibongkar tina casing. Naha aya anu wani ngalakukeun tés?

  7.   jaca101 cenahna

    @Alberto Rojas Tapi… tina 17? Macbook pro? Éta sanés Unibody, tangtosna, kami henteu gaduh gelas payuneunana, ngan ukur layarna ... tah, leyuran anu goréng, sigana masalah anjeun parantos aya Apple ...

  8.   Alberto Rojas cenahna

    Éta sanés unibody, éta 2.33 GHz. Abdi ngabayangkeun éta mangrupikeun hal anu langkung lemes. Anjeun teu tiasa ngabayangkeun masalahna nalika ngégél poto, titik hideung hantu dimana-mana. Ka Apple harita.

  9.   jaca101 cenahna

    Upami anjeun ngagaduhan titik-titik hideung éta sabab éta piksel anu maot, ka Apple tapi ayeuna!

  10.   Alberto Rojas cenahna

    Bintik-bintikna katingali langkung henteu sapertos teratur, spek teu bentukna sapertos jamur anu aya dina jero lénsa fotografi.

  11.   jaca101 cenahna

    Gabung anu anéh ... ka Apple!

  12.   Trocoloso cenahna

    Halo sadayana. Nyoplokkeun layar mangrupikeun solusi anu paling épéktip sareng tahan lama, tapi aya ogé solusi anu langkung gancang kalayan henteu kedah ngaleungitkeun layar: nyandak pengering rambut sareng niup hawa panas langsung dina layar imac, dina sababaraha detik bakal aya kondensasi leungit. Sakumaha kuring nyatakeun, éta mangrupikeun jalan kaluar anu gancang sareng praktis, tapi saatos waktos noda bakal muncul deui upami tempatna beueus pisan. Salam.

  13.   MANOLO cenahna

    Halo abdi hoyong naroskeun upami miceun gelas, sorotan anu ngaganggu na ngaleungit.

  14.   Diego cenahna

    Hahahaha… .., anjeun pangguna mac, kuring anggap luar biasa.
    Kuring ngan henteu ngarti, tangtosna, naha anjeun henteu ogé nempatkeun gelas dina mesin cuci piring sareng calgonit ultra.
    Lalaki, kaleresan ieu mangrupikeun kalepatan anu teu tiasa dihampura, upami kuring nuju mésér hiji sareng mayar 1700 euro kanggo ngalaman masalah ieu, kuring bakal ngajerit di langit. Sareng kuring sanés pangguna windows anu ical anu teu nganggur tapi nyempad apel, sabalikna, saatos sangsara ku win vista kuring hoyong mésér imac, tapi ningali kagagalan ieu sareng anu sanés anu sigana masihan sareng supir grafik Kuring resep ngadagoan kuring ningali naha aranjeunna ngungkulanana, ti saprak 1649 euro yén modél anu kuring hoyongkeun biaya, henteu dianggo unggal dinten.
    Anjeun, pangguna apel, kedah langkung ngawadul nalika salah sahiji produk apel rusak atanapi kakurangan serius, margi ku cara ieu apel bakal langkung paduli ngeunaan nyugemakeun sareng ngimbangan pangguna na. Tapi upami sabalikna, aranjeunna bertindak sapertos aranjeunna, nganyatakeun kapuasan kénca sareng katuhu pikeun produk komo sakapeung, ngarobih kalemahanana janten kautamaan (dina kasus iPhone), wajar yén perusahaan henteu nempatkeun batréna 200% pikeun Ngabéréskeun masalah.

  15.   Alberto Rojas cenahna

    Kuring béjakeun yén hal éta gampang dilereskeun. Kusabab kuring ngagaduhan Apple Care, Apple ngarobih layar kuring gratis.

  16.   sakura cenahna

    Tangtosna, sabab anjeun henteu ogé nempatkeun gelas dina mesin cuci piring sareng calgonit ultra.

  17.   Alberto Rojas cenahna

    Sakura, lirénkeun omong kosong, ideu koméntar nyaéta sipatna produktif sareng mangpaat, janten urang leres-leres silih bantosan.

  18.   Fonsi cenahna

    Masalah kuring rada kompleks, kuring gaduh garis horizontal sampurna sareng warna poek, warna anu sami sareng halimun, di belah kénca handap, garis ukuranna 8 cm saolah-olah kuring digambar ku penguasa, sareng éta ngan ukur tiasa ditingali ku warna anu jelas…. Kadang-kadang ngaleungit nalika mac parantos pareum sababaraha dinten, kuring ngahurungkeun sareng teu aya, tapi mimiti ditingal ku jam-jaman sareng katémbong sakedik-sakedik waktosna henteu pareum makina. Pikeun nyatana, sareng kuring ngabersihkeun gelasna, km sigana éta basi metrakilate, sareng éta tinggalna langkung ngagurilap tibatan emas, tapi hanjakalna kuring ningali éta aya di tukangeun tft, sareng kuring henteu wani muka mac pikeun ngabersihkeun tft Tukangeun, kuring henteu terang ngeunaan jalma, tapi éta nunjukkeun seueur, sareng kuring desainer grapik sareng ngaganggu, salian ti éta kuring ostia d pikasebeleun sareng hal-hal ieu sareng harga makina henteu persis murah …. hatur nuhun ka sadayana

  19.   Armando cenahna

    Fonsi, anjeun bakal ningali dina monitor lcd, kacaangan sareng warna dihasilkeun dina sababaraha cara, tétéla warna na didamel ku piksel lcd, tapi kacaanganana disababkeun ku lampu horisontal di tukangeunana, janten upami anjeun lepat salah sahiji lampu éta anjeun kedah ngahubungi apel

  20.   jaca101 cenahna

    Yap, TFT anjeun rusak, anjeun kedah ngalereskeunana sareng éta kedah ditutupan ku garansi.

  21.   socrates cenahna

    Halo saé pisan, kuring ngagaduhan iMac 24 ″ 2.8 ati radeon jsb jsb jsb ...

    Sapertos seueur jalmi ... kuring ngagaduhan noda anu bagja dina pelat polikarbonat ...

    Monitor Samsung sareng super-drive ogé gagal kuring ... tapi éta carita sanésna.

    Bahkan dina jaminan éta sacara sistematis ngarobih gelas unggal waktos kabut kaluar di belah kénca luhur.

    Dina sababaraha perjalanan kuring ka ktuin kuring tiasa ningali dina garis jasa téknis sababaraha iMac idéntik sareng kuring kalayan gambar anu sami ... Renoir asli ... buah tina suhu luhur ..

    Parantos kaluar tina garansi ... noda ngan ukur 2 3 dinten kanggo némbongan ...

    Ku alatan éta, sanggeus ningali monitor rusak ... Kuring nyandak résiko ...

    Kuring ngalaksanakeun isolasi sareng seueur solusi tapi teu aya anu berhasil ...

    Ieu mangrupikeun usaha terakhir kuring pikeun ngaleungitkeun muriang budak kuring ... janten kuring ngebor anjeunna ...

    Pikeun nyobaan nyalametkeun nyawana ... kuring ngasingkeun sareng kardus khusus sumber anu leres-leres janten palaku ... tina sagala rupa ... panas teuing ... teuing ... kuring nyarios henteu insinyur panginten nempatkeun sumberna sapertos mini Mac ??, ...

    Di momen éta parantos ngagoler sareng panas kaluar anu ampir kaduruk ti tukang .. Sigana mah sadayana anu di jero panas pisan merusak sareng langkung ku monitor jenis ieu ...

    Upami éta tiasa dianggo, hal anu kuring henteu acan terang .. Kuring badé nyarios ... Salam!

  22.   jaca101 cenahna

    Lalaki anu saé idéal tapi kusabab anjeun ngagaduhan anjeun tiasa dipuseurkeun sareng ngajajar sababaraha latihan pikeun lereskeun aranjeunna.

  23.   socrates cenahna

    Halo, upami borna digéser sakedik ... tapi éta hasil, layarna henteu acan patri deui, éta ogé tiasa dianggo kerén, panasna kaluar tina sumber anu mengesankan ... panginten éta bakal tahan deui narik kuring ... salam!

  24.   jaca101 cenahna

    Tetep janten ide anu saé pikeun nandaan liang pikeun liang sateuacanna supados henteu nyimpang nalika anjeun mimiti ngebor. Aya ogé parangkat lunak, Kontrol Kipas tangtu anu ngamungkinkeun anjeun nyetél kipas komputer dina kecepatan anu langkung luhur pikeun maksa langkung seueur hawa kaluar tina slot luhur, sanaos iMac tiasa nyaring teras henteu tiis ...
    Ayeuna mah kuring ngan ukur tunduk kana panasaran sareng masangna pikeun nguji sora. Leres, éta sora enya, tapi suhu anu nandaanana turun 23 derajat, tina 73 turun ka 50. Kuring ngaleungitkeun sabab kuring henteu paduli upami panas, éta henteu disada sareng kuring henteu nguap, ogé suhu optimal karya albeum heuras nyaéta 68º janten langkung saé tanpa kontrol kipas.

  25.   Mary jeung. cenahna

    Hatur nuhun!!! Kuring jauh ti imah pikeun Natal sareng ku hawa anu tiis, nalika kuring balik deui kuring mendakan gelas iMac kuring diacak-acak di jero. Kuring ngahargaan tulisan ieu kusabab saatos maca sababaraha blog sareng forum panginten hese pikeun direngsekeun ...
    Kuring ngaluarkeun gelas pelindung tanpa masalah, kuring ngabersihkeunana kalayan gampang sareng sakumaha anu nyarios, éta nempatkeun dirina.
    Abdi kantos sareng Mac sakedap sareng kuring resep. Anjeun tiasa ngritik, teu aya anu sampurna dina kahirupan ieu (hayu urang henteu langkung janten papis tibatan Paus). Tapi jelas pikeun kuring yén dimana Apple ngagaduhan kalepatan sok aya solusi anu saderhana sareng praktis.

  26.   Alexuco cenahna

    Kuring parantos ngabongkar gelas hérang pelindung, kuring parantos neraskeun ngabersihkeunana di jero sareng ka luar, sareng kuring masih gaduh noda anu bagja. Kuring parantos ngabersihkeun sacara tuntas, ku cai, alkohol isopropil, langkung seueur cai, garing sareng chamois. Kuring bahkan parantos ngarékam éta pikeun marios engké, sareng nanaon pisan. Kuring ngagaduhan bintik-bintik éta dina monitor. Abdi parantos putus asa….

  27.   jaca101 cenahna

    Éta henteu uap deui, aranjeunna haseup.
    anjeun kedah misahkeun panutup monitor sareng ngabersihkeunana tapi ieu parantos langkung wani. Éta kajantenan kuring nyobian kontrol kipas smc yén ku ngudar teuing panas naék kana luhur monitor sareng patri.

  28.   cumi cenahna

    halo kolega ti muriang pikeun alat-alat anu luar biasa ieu; Héi, kuring gaduh macbookpro aluminium 15 inci, sareng sababaraha titik lampu nembongan dina layar nembé, dua diantarana, tapi éta ngan ukur di luhur "bar kontrol" (file, edit, tingalian, sajarah, jst. .). Abdi rada edan sareng kuring resep mendakan deui, janten nalika mac kuring panas teuing sareng macét nalika ngadamel pidéo atanapi prosés beurat sanésna, kuring milarian solusi pikeun niiskeunana ku cai, handapeunana, kalayan sistem anu modipikasikeun ti miniatur cai mancur buatan (éta mangrupikeun motor alit anu ngaluarkeun cai tina gelas, sareng ngirim deui ka gelas ngalangkungan selang panjang; kuring nempatkeun selang dina spiral handapeun mac sareng voila, mac anu mimiti didinginkan ku cai ceunah .. .) sajaba ti bintik-bintik cahaya dina palang kontrol ogé aya jinis goresan alit di jero, anu aya di beulah kénca handap layar; ogé nembongan nembé.
    Salain tina sadaya data ieu, kuring bakal nyaritakeun yén kuring nganggo komputer 8 jam berturut atanapi langkung kusabab kuring resep damel sapeupeuting, sakapeung kuring parantos ngahanaskeun sahingga sistem (osx) janten gélo, sareng masihan gagal bahkan saatos mareumanana sareng sababaraha jam sanggeusna, tapi ieu kajantenan sababaraha kali sareng parantos ngalereskeun nyalira.
    Punten bantosan abdi, abdi murid, sareng upami mesin ieu kacau kuring sigana moal tiasa mésér anu sanés salami lami. TULUNG!!!!!!!! hatur nuhun rerencangan.

    Salam ti Amérika Kidul.

  29.   cumi cenahna

    budak awéwé kuring nyaéta macbookpro 15 inci, duo inti intel 1.83Ghz,
    2 GB 667 Mhz DDR2 SDRAM, sareng umurna parantos sababaraha taun, kuring anu kadua, janten kuring ngagaleuh kadua. nembé ayeuna kuring ngagentos batréna pikeun generik Cina anu murah pisan, sareng sababaraha waktos ka pengker kuring ngagentos kartu mémori kanggo anu anjeun ayeuna.

    patarosan anu sanés: kumaha anjeun ngukur suhu macbooks anjeun; Naha kuring tiasa ngalakukeun éta sareng téés anu nyandak fungsi ngukur suhu? Naon suhu operasi anu optimal atanapi normal? Kumaha upami kuring tiasa nganggo téés pikeun ngukur suhu dimana kuring nempatkeun sénsor? di bagian mana komputer kuring nempatkeun sensor téstér? bagian dimana macbook kuring paling manaskeun nyaéta di handap, antara batréna sareng ujungna dimana layar ayana.

  30.   cumi cenahna

    (ieu budak awéwé kuring):

    Ngaran modél: MacBook Pro 15 ″
    Identifier Modél: MacBookPro1,1
    Ngaran prosésor: Intel Core Duo
    Laju Prosesor: 1.83 GHz
    Jumlah Prosesor: 1
    Total Jumlah Cor: 2
    L2 Cache: 2 MB
    Memori: 2 GB
    Kacepetan beus: 667 MHz
    Vérsi Boot ROM: MBP11.0055.B08
    Vérsi SMC (sistem): 1.2f10
    Nomer sérial (sistem): W86110R0VJ0
    Hardware UUID: 00000000-0000-1000-8000-0016CB881CFB
    Sensor Gerak Dadakan:
    Kaayaan: Diaktipkeun

  31.   cumi cenahna

    Naha aya anu nguping program anu tiasa ngabenerkeun bintik-bintik bodas anu disebatna "Pixel Fix" ???

    Naha aya anu terang kumaha ngagunakeunana ????

    dina forum anu sanés aranjeunna nyatakeun yén bintik-bintikna disababkeun ku kanyataan yén sajumlah transistor (atanapi naon waé anu disebatna) jalma anu piksel kontrol henteu dikendali, aranjeunna nyarios di dinya, yén Pixel Fix tiasa ngatur deui.

    siah bantosan !!!!!!!!! karir universitas kuring gumantung kana mesin ieu sareng kuring masih kedah ngagulung kacang (janten urang nyarios didieu).

    entong percanten ka kuring fag, nyaéta kuring diajar média audiovisual kuring nyebut bioskop, fotografi, sareng video; Kuring dasarna damel sareng ngolah gambar digital, sareng sial upami layar na tos kacau, éta leres-leres mangaruhan kuring.

    muhun nuhun sakali deui dulur-dulur alit.

  32.   cumi cenahna

    (babaturan kuring mendakan ieu, tapi tetep jawab kuring punten):

    Ngagaduhan monitor plasma atanapi LCD nganggo piksel anu nyangkut (éta henteu pernah robih warna)?

    Gaduh monitor nganggo titik anu teras-terasan katingalna langkung cerah atanapi sakedik corétan tibatan sésa layar?

    Janten kamungkinan naon anu anjeun gaduh mangrupikeun hiji atanapi langkung piksel anu nyangkut.

    Mimiti, kedah dicatet yén kami henteu nyarioskeun piksel anu maot.

    Piksel anu maot biasana nyaéta anu némbongan hideung pisan teu aya kajadian naon dina sésa layar; nyaéta, éta paéh, tanpa warna.

    Nyumbatan piksel tiasa disababkeun ku disfungsi transistor atanapi ku sebaran kristal cair atanapi plasma anu teu inhomogén.

    Upami anjeun ngalaman masalah ieu, aya cara anu gampang pikeun nyobaan ngalereskeunana:

    * Pareuman komputer sareng monitor. Ngagunakeun lawon atanapi lawon beueus, oléskeun tekanan sedeng ka daérah anu ngagaduhan masalah.

    Pastikeun pikeun henteu mencét bagian sanés monitor, sabab anjeun tiasa nyababkeun masalah di séktor sanés.

    * Nalika anjeun masihan tekanan, hurungkeun monitor sareng komputer.

    * Cabut lawon sareng mugia piksel anu nyangkut deui normal.

    * Tekanan ngabantosan bubarkeun cairan di sakitar tempat dimana hiji atanapi langkung piksel tiasa nyangkut. Upami ieu henteu ngatasi masalah, tong nyerah.

    Anjeun tiasa nyobian ngalereskeun parangkat lunak, sapertos JScreenFix atanapi UDPixel, ku ngaklik tautan di handap ieu:

    http://www.jscreenfix.com/

    http://udpix.free.fr/

    Catet yén cara anu nembé dijelaskeun ngan ukur gunana pikeun piksel anu nyangkut, tapi moal jalan pikeun piksel anu maot.

    Ogé, nalika éta condong ngagaduhan persentase ageung utiliti, pantes dicatet yén aya waktos nalika piksel anu nyangkut moal hoyong balik deui normal sareng téhnik ieu.

  33.   jaca101 cenahna

    Calamaro: Candak MBP éta sareng bersihkeun liang na. Éta henteu normal pikeun anu panas pisan anu ngajantenkeun OS X gélo.
    Kuring ngagaduhan salah sahiji anu damel 24 jam sapoé, ngahontal waktos dina sababaraha bulan berturut-turut.

    Pisan pikaresepeun ngeunaan piksel anu maot, saliwatan ... Abdi nyobian. Éta ngagaduhan logika.

  34.   Alexuco cenahna

    JACA101, upami anjeun nyarios yén aranjeunna haseup sareng henteu ngukus, kumaha anjeun méréskeunana? Upami kuring kedah ngabongkar kasus ieu, henteu aya masalah. Tapi kuring parantos ningali tutorial anu ngabongkar sadayana sareng kuring mikir yén kuring henteu tiasa ngaksés langkung seueur tibatan kuring. Maksad abdi yén pikeun monitor teu aya deui. Éta bakal béda upami kuring hoyong tinker anu sanés, tapi sakali anjeun nyabut pelindung herang, naon deui anu anjeun tiasa laksanakeun ???

    Pikeun conto kuring ngantepkeun anjeun tutorial anu kuring damel pikeun saha waé anu tiasa dianggo, atanapi upami aya anu mikir kumaha kuring tiasa ngaleungitkeun kokotor haseup kuring.

    http://www.vimeo.com/10670105

  35.   jaca101 cenahna

    Nya, kuring henteu acan mutuskeun pikeun ngalereskeunana, tapi bakal.
    Dinten kuring ngalakukeun kuring bakal ngarékam pidéo prosésna.

  36.   Alexuco cenahna

    Per jaca101, upami noda manusa urang tiasa direngsekeun, kumaha saur anjeun éta kedah dilakukeun? Nyaéta, upami anjeun miceun herang pikeun ngaksés monitor, sareng anu terakhirna aya noda di jero na, kumaha urang ngabersihkeunana? Kuring henteu ningali jalan kaluarna kusabab teu aya deui potongan-potongan di tengahna, monitorna teu mungkin ngabeledug, sahenteuna éta anu kuring ningali.

  37.   jaca101 cenahna

    Henteu aya anu mustahil ... Kuring terang yén noda kuring aya dina kaayaan, nalika kuring nyabut éta kuring bakal unggah pidéo éta, upami majelisna sacara radikal henteu tiasa diakses, maka panginten perlu ngalanggar radikalitas éta, tapi upami palanggaran éta ngarugikeun fungsi, teras kuring beuratna kamungkinan neuleumkeun sakabéh monitor dina alkohol isopropil atanapi cairan diéléktrik sanés anu bakal ngabersihan noda ku kontak.

  38.   Alexuco cenahna

    Meureun kuring henteu ngajelaskeun nyalira ogé, atanapi aya anu luput tina kuring. Dina pidéo kuring anu kuring pasang, anjeun tiasa ningali kumaha kuring ngaleungitkeun herang. Nya, kuring leres-leres ngabersihkeun sadayana nganggo alkohol isopropil, sareng teu aya nanaon, sabab kokotorna teu aya, tapi di jero monitor. Kituna, henteu masalah sabaraha kuring masihan anjeunna, anjeunna henteu kapake.
    Hiji-hijina solusi anu kuring tingali nyaéta salain ngaleungitkeun pelindung munggaran atanapi hérang, monitor ogé tiasa dibongkar, tapi éta sigana kecap ageung pikeun kuring, komo teu dina video anu ngalir online ti layanan téknis Apple nyaéta « intuisi »Éta monitor tiasa ngabeledug. Éta ogé bakal janten résiko.

    http://www.vimeo.com/10670105

    Aya anu gaduh ideu bricomania?

  39.   jaca101 cenahna

    Upami anjeun parantos ngajelaskeun nyalira leres, leres ... kuring masih ningali pembongkaran monitor glosi nyalira ti jero sareng upami éta henteu tiasa dibeledug, beuleumkeun pisan kana larutan diéléktrik. Kuring henteu ngira yén cairan sél warna, janten lemah cai, kapangaruhan.

  40.   Mesin cenahna

    Janten anjeun pikir urang kedah ngaluarkeun gelas tina layar unggal-unggal urang mareuman komputer, sabab saatos mareuman bintik uap atanapi hawa panas némbongan deui. Kuring henteu patuh siga anjeun.
    Salam.

  41.   Igor cenahna

    @alexuco

    http://www.vimeo.com/10670105

    Cara ieu anu anjeun ngajar ogé tiasa dilakukeun dina iMac anu énggal? Duanana 21,5 ″ atanapi 27 ″?

  42.   Jolumafez cenahna

    Alexuco, solusi anu anjeun usulkeun, sampurna pikeun kuring sareng gampang pisan dilaksanakeun. Dina sababaraha menit, kuring ngeureunkeun sababaraha minggu kasangsaraan, ngan ukur mikir ngeunaan ngecas iMac Core i7 27 inci ka layanan Apple, sanajan éta ditutupan ku garansi diperpanjang langkung ti dua taun.
    Kuring henteu terang sabaraha lami waktos sateuacan bintik-bintik (bayangan sumebar) di kénca luhur sareng katuhu handap monitor ngulang deui. Nalika beberesih nganggo alkohol isopropil, kuring perhatoskeun yén lawonna rada warnana hideung, janten kuring anggap éta asor sareng sababaraha haseup (kuring netelakeun yén kuring tukang ngaroko, bisi-aya). Beungeut monitor bebas tina noda, sabab éta éksklusif dina kaca pelindung.
    Kuring perhatoskeun yén iMac abdi mangrupikeun faktur akhir taun 2009, janten paméré gelasna béda-béda sakedik sareng modél anu dianggo dina video panjelasan.
    Nuhun deui sareng kuring nyarankeun prosedur pikeun saha waé anu ngagaduhan minimal wani.

  43.   AnitA cenahna

    Naséhat anu saé pisan. Sanaos kuring henteu terang naha éta bakal wani ngalawan ka aranjeunna, tapi pastina upami aya masalah sapertos kieu ... kuring bakal nyobian!
    Kuring ngan ukur ningali titik baseuh dina layar iMac kuring di beulah katuhu handap. Kuring parantos maca tulisan nganggo tip, pasihkeun panas sareng pengering, sareng kuring parantos ngalaksanakeunana. Tapi ayeuna kuring ningali deui sareng kuring henteu terang naha éta yén kuring henteu hasil kalayan hadé, atanapi éta éta balik deui kana bentuk!
    Abdi badé nyandak pengering deui ... ¬¬

  44.   I-tek.es cenahna

    Pasakan nasihat anu saé. Cangkir nyeuseup, suede sareng damel deui. Sareng omongna, resep nonton Apple jalma-jalma bérés interior. hatur nuhun

  45.   Álvaro cenahna

    Hai, kuring gaduh imac 21,5 ti akhir taun 2009. Nyobian miceun gelas senang anu nutupan layar, éta meupeuskeun kuring dua ... Magnet disalahkan nalika kuring parantos misah, sareng anu dina hiji juru éta tinggaleun ku kuring. satengah tina kristal di sisi anu sanés .. Atoh, naha aya anu terang dimana anjeun tiasa ngagaleuh kristal anu sanés? Kuring henteu weruh naon anu masihan kuring gaduh sapertos kieu tanpa gelas, sigana anu goréng aya dina padamelan

  46.   jaca101 cenahna

    Leres, didieu: http://www.ifixit.com/Apple-Parts/iMac-Intel-21-5-Inch-Glass-Panel-EMC-No-2308/IF173-001?utm_source=ifixit_cart&utm_medium=cart_product_link&utm_content=product_list
    Sedikit mahal enya éta, tapi wu ...

    Edit: Kuring ngan ukur ningali potongan ieu ngan ukur tiasa dianggo di Amérika Serikat.

  47.   jaca101 cenahna

    Meureun anjeun tiasa naros ka Benotac atanapi reseller premium apel mana waé anu ngagaduhan jasa téknis.

  48.   Sachie cenahna

    Halo kuring gaduh masalah anu sami sareng layar sareng kabut sial.
    Abdi hoyong terang upami saatos dibersihkeun éta masalah réngsé atanapi anjeun kedah ngalakukeun éta ti jaman ka jaman. hatur nuhun

  49.   jolumafez cenahna

    Kira-kira sataun katukang, kuring ngaluarkeun gelas pelindung anu diwarnaan ku halimun sareng diberesihan kalayan saksama. Ayeuna kuring ngulang prosésna, kumargi noda anu diberkahan parantos balik, tapi ku nasib malang mendakan yén layarna ogé ngagaduhan noda samar tapi katingali, sapanjang ujung katuhu. Kuring mendakan yén nalika ngahurungkeun komputer, tempat ieu henteu katingali pisan sareng naék nalika monitor haneut. Ieu matak pikahariwangeun sareng kuring bakal nganggo jasa garansi anu masih berlaku, sabab kuring sieun éta bakal ngorotan kana waktos.
    Téori kuring nyaéta yén iMacs ieu ngahasilkeun panas anu kaleuleuwihan, yén aranjeunna henteu ngaleungitkeun éfisién sakumaha mistina. Kuring miharep yén modél anu pang anyarna sareng palabuhan guludug parantos ningkat dina aspek ieu (dugi ka sigana kuring mah aranjeunna gaduh, tapi kuring henteu terang dugi ka mana).
    Kabiasaan kuring nyaéta ngajaga mesin dina 24 jam sapoé, ngajalankeun slaid poto nalika henteu dianggo. Jigana éta panggunaan henteu saé pikeun komputer khusus ieu, janten kuring mamatahan ngalawan éta.
    Pendapat kuring nyaéta langkung aman pikeun mésér tampilan bioskop atanapi monitor thunderbolt (anu henteu ngahasilkeun seueur panas, panginten) sareng Macbook pro, contona.
    Salami monitor éta sorangan henteu patri, mangrupakeun ide anu saé pikeun niténan gelas éksternal pikeun halimun sareng ngabersihkeun sakalian diperyogikeun. Upami anjeun patri nalika sakali, anjeun ampir-hampir tiasa ngarepkeun deui.
    Gagasan anu sanés anu kuring pikirkeun, nyaéta nempatkeun sakitar tilu kipas alit (sapertos kartu vidéo atanapi prosesor anu tangtu) dina slot handapeun pangkalan monitor, pikeun maksa saluran udara sakedik nuju ka pedalaman, pikeun ngabantosan padamelan defisit sistem ventilasi internal. Kuring bakal ngalakukeun éta pas kuring ngagaduhan kipas éta.
    Tuah.

  50.   Jaca101 cenahna

    Noda kabut bakal muncul salami kaayaan atmosfir henteu "direngsekeun"

  51.   jolumafez cenahna

    Éta leres leres: Upami panyababna henteu robih, balukarna bakal ngulang. Nanging, dina kaayaan lingkungan anu sami, kuring tetep ngajaga mesin sareng monitor sanés kalayan lancar. Tanpa kasulitan kabut anu kajantenan sareng diulang deui dina 27 ″ iMac ti akhir taun 2009. Ternyata sah pikeun disangka yén desain iMac ieu ngagaduhan defisit pendinginan atanapi sababaraha kerentanan struktural anu sanés, anu nyababkeun masalah anu disebatkeun dina jumlah anu signifikan tina unit-unit ieu. Kuring nebak éta henteu masalah pikeun aranjeunna sadayana, anu pastina bakal nempatkeun Apple dina masalah serius. Sareng kuring ngarepkeun kumaha waé ogé, iMacs anyar ngagaduhan sababaraha perbaikan preventif tambahan. Kuring henteu kaleungitan kapercayaan, sabab kuring kéngingkeun anu énggal sababaraha dinten ka pengker. Nanging, kuring bakal lalajo kalayan ati-ati bisi sajarah ngulang deui, sareng ogé, kuring bakal nyobian henteu tetep upami henteu dianggo, lami teuing, anu kuring teu paduli sareng Windows PC. Kuring bahkan bakal ngawaskeun 15 Mac Mac pro, ogé énggal dipeser. Kalayan Mini kuring henteu ngagaduhan masalah, nganggo monitor umum, dina kaayaan lingkungan anu sami, nganggo éta (sakumaha anu kuring ayeuna badé ngalakukeun sareng iMac) salaku server audio sareng pidéo, salami jam-jam sadinten.
    Salam.

  52.   keuyeup cenahna

    MASALAH ANJEUN HUMIDITU, Kuring NGALENGKAPKEUN NGALEUKEUN DASAR ANJING JEUNG SATU JEUNG JEUNG AYEUNA AYEUNA, SAYA NGACAPKEUN KACA JEUNG TEU GAMPANG SEJAK KECAP DIPASANGKEUN KACAPI JEUNG TEU BISA BISA DIBAGASAN ATAWA AKAN TEU NGASILKEUN BANYAK I IDEA…. MASALAH DIPASANGKEUN DI TUNGGAL TOP SILIKA GEL NINGALI LAMUN BISA SIKIT BISA NGALASKEUN KASEMAH JEUNG KUDU NYOBA ... SALAM!

  53.   Jose L Mainieri F. cenahna

    Saatos sababaraha saatos iMac 27 inci kuring ngalih ngurilingan bumi kuring (sapertos anu kuring pasihkeun ka pamajikan kuring), kuring sadar yén noda dina ujung katuhu ngaleungit sorangan. Ieu ngajantenkeun kuring mikirkeun kamungkinan noda anu terus-terusan mangrupikeun produk tina "magnetisasi" layar, salaku konsekuensi tina kanyataan yén di lingkungan anu saacanna seueur alat éléktronik, tapi utamina, sababaraha panyatur bioskop bumi, stereo alat-alatna, sareng sakitar opat suwoofer. Sadaya éta tangtosna teu aya di tempat pamajikan kuring nganggo iMac éta.
    IMac anyar parantos aya dina tempat sareng kaayaan anu sami sareng anu sateuacanna salami 6 bulan, sareng dugi ka ayeuna henteu nunjukkeun masalah noda. Bisa jadi iMac anu kapangaruhan ngagaduhan sistem degaussing degaussing, upami sistem sapertos kitu aya dina jenis layar ieu, sapertos kasus monitor sareng televisi katodik.
    Dina waktos uap parantos lebet kana monitor, ku nganggo lawon beueus pikeun ngabersihkeunana, kuring nyarankeun anjeun mertimbangkeun dua pilihan ku résiko anjeun nyalira: 1) Aya sababaraha bagian éléktronik semprot remover beueus. Anjeun tiasa nyobian nerapkeun sakedik kana bagian alit tina layar sareng ningali hasilna saatos ngantosan sababaraha jam, sateuacan ngaktipkeun alatna deui. 2) hal anu langkung kuno, nyaéta nerapkeun panas nganggo pengering rambut dina inténsitas anu handap, atanapi nempatkeun layar caket manaskeun rohangan atanapi langkung saé, dehumidifier.
    Réréncangan anu nyerat yén masalah bakal tetep salami kaayaan atmosfir henteu robih leres ... Abdi ogé bakal nambihan sadaya kaayaan anu caket, sapertos gangguan atanapi magnetisme anu kaleuleuwihi atanapi caket.
    Good tuah!

  54.   Juan José cenahna

    Kuring parantos gaduh iMac kasarna sareng kuring ogé ngalaman masalah éta, atanapi masalah éta, kusabab aya dua, hiji, éta kurangna perméabilitas atanapi panyegelan kaca luar, di tempat anu lembab pisan sareng khususna, dimana biasana ngaroko, haseup asup sareng / atanapi kalembaban sareng noda gelas ku dento. Ieu gampang direngsekeun sakumaha sobat jaka101 urang ngajelaskeun di luhur, kaasup video. Tapi masalah anu nyata nyaéta kondensasi kalembaban kusabab panas anu dihasilkeun ku alat internal sapertos: sumber, hard disk, kipas motor, jst. Pikeun méréskeun ieu upami anjeun henteu ngagaduhan éta jaminan, didieu anjeun ngagaduhan hal anu gampang pikeun kuring, éta lumayan ageung, tapi ku sakedik kasabaran sareng leungeun anu saé éta direngsekeun. Tingali di dieu http://www.macuarium.com/cms/macu/guias/index.php?option=com_remository&Itemid=169&func=fileinfo&id=418
    Éta mangrupikeun masalah anu Apple henteu kersa kamandang, tapi pastina pikeun biaya naon waé pakakas, kami arepkeun éta méréskeun.
    Wilujeng ka sadayana.

  55.   Jolumafez cenahna

    Tulisan ngeunaan cara ngabersihan noda tina panas anu dihasilkeun ku komponén internal tina iMac kalintang lengkep sareng pikaresepeun, sanaos sacara pribadi, kuring bakal kasulitan mutuskeun pikeun ngalaksanakeunana. Upami mesinna aya dina jaminan, kuring bakal ngantepkeun padamelan éta ka teknisi Apple. Sareng upami garansi parantos kadaluwarsa, kuring bakal nimbangkeun gaduh teknisi anu sami pikeun ngalaksanakeunnana. Ku jalan kitu, kuring bakal nyandak kasempetan pikeun naroskeun pamutahiran hard drive ka 2 TB, upami tiasa sareng sababaraha gagasan pencegahan yén masalah noda tetep, upami hal éta aya dina panangan anjeun. Hanjakalna, saha waé anu nyerat tulisan éta, ngajangjikeun bagian anu kadua, dimana anjeunna bakal ngajelaskeun kumaha carana nyegah noda muncul deui, tapi kuring henteu acan ningali atanapi mendakan bagian kadua, anu bakal dianggo pisan, tapi henteu acan mutuskeun naha henteu sieun pedalaman iMac.
    Salam.

  56.   Jose cenahna

    Gampang pisan pikeun ngabersihkeun, anu anjeun kedah bawa dina buku panduan. Naon harga aranjeunna, aranjeunna henteu ngawartosan anjeun kumaha cara ngabersihkeunnana supados anjeun tiasa nyauran jasa téknis sareng ngeusi batre pikeun "padang rumput hejo"

  57.   Dimagic1 cenahna

    Nuhun kuring parantos mikir nelepon appel pikeun garansi.

  58.   Fatima cenahna

    Halo, aya kajadian ka kuring dina iMac anu kuring henteu terang naha éta aya hubunganana sareng kalembaban: nalika kuring ngahurungkeun, layar sadayana nembongan nganggo tabir anu bodas, nalika kuring bobo sareng sakedap teras pencét mouse pikeun ngaleupaskeun tina bobo, éta!!, layar katingalina saé sareng kurudung susu parantos ngaleungit. Naha aya anu terang kunaon ieu disababkeun? Naha éta kajantenan ka batur? Kumaha anjeun méréskeunana? ... Hatur nuhun sateuacanna.

    1.    Jordi Giménez cenahna

      Sae Fatima, taun sabaraha iMac anjeun gaduh? Upami teu aya anu masihan anjeun waleran, anjeun tiasa langsung nelepon Apple, maka aranjeunna tiasa masihan penjelasan kunaon. Mugi-mugi anjeun gancang-gancang ngajawabna, salam.

      1.    Fatima cenahna

        Halo, hatur nuhun pisan anu parantos ngawaler. Kuring bakal nyauran Apple sakumaha anu anjeun carioskeun; komputerna ti taun 2009. Kuring miharep pikeun ngalereskeun éta gancang-gancang. Salam.

        1.    Jordi Giménez cenahna

          Hatur nuhun ka anjeun sareng nalika anjeun terang naon-naon, bejakeun ka kami 😉

          Wasalam

  59.   Enmanuel cenahna

    Kuring ngan ukur nyobaan trik kusabab kuring gaduh sababaraha titik dina layar, panginten éta aya segel anu saé janten kuring henteu terang naon anu kedah dilakukeun, kuring maca tulisan sareng nyobian nganggo gps sedot mobil. Dina waktos layarna sumping, kuring tiasa ngabersihkeunana teras disimpen. Butuh waktu kuring lima menit pikeun ngalakukeun éta. Hatur nuhun.

  60.   Yiya rangel cenahna

    Kuring gaduh masalah sareng MacBook Pro, sababaraha dinten ka pengker kuring mendakan yén titik bodas ageung nembongan dina layar. Kuring henteu terang kunaon kasalahan ieu disababkeun, Mac kuring henteu aya jaminan deui.
    Abdi henteu muragkeunana, kuring henteu ngalaan panonpoé, kuring henteu mendakan kasalahan anu kuring lakukeun pikeun némbongan ieu noda. Kuring miharep anjeun tiasa ngawartosan kuring, hatur nuhun pisan kana perhatosanna.

  61.   Malaikat cenahna

    Halo! Layar Imac kuring sigana kabur di juru luhur sareng tengahna, éta ngan ukur katingali nalika pareum; naon éta bakal?

  62.   Sergio cenahna

    Anjeun retakan. Dua jam masihan layar, sareng tungtungna anjeunna ngalereskeun nyalira ku nyeuseuh ku piring. hirup anjeun!

  63.   Yusuf Yesus cenahna

    Kuring gaduh méja mac 21,5 that anu parantos dianggo saé pisan, éditan nganggo finalcut, sareng adobe premiere cs6, nembé layar mimiti kedip-kedip kadang-kadang, sareng éta normalisasi kuring gaduh layar tambahan dimana kuring ningali antarbeungeut program éditan.

    Tilu dinten ka pengker layar mac kuring pareum sareng tambahan nambihan program éditan, éta nyarios yén mac tiasa normal tapi layar komputer pareum, nalika kuring ngahurungkeun layar kedip-kedip sareng tetep hideung, tetep dina ukur layar tambahan. Ti waktos ka waktos éta hurung tapi henteu nganggo kacaangan anu kedahna, éta buram, kuring mencét tombol kacaangan sareng maksimalna, kuring mencét tombol kacaangan handap sareng layar pareum.

    Naon anu tiasa kajadian éta kartu vidéo atanapi layar rusak? Kuring parantos ngajalankeun program diagnostik tapi henteu nunjukkeun karusakan.


  64.   Andrew cenahna

    anjeun lalaki mesin!

  65.   Jocyjoce cenahna

    Kuring ngahurungkeun IMAC kuring pikeun nyandak poto, ujug-ujug kuring merhatoskeun bintik bodas anu ngajantenkeun kabur dina gambar, sareng éta naék. Kuring mareumanana sareng ngarobih tempat sareng halimun ieu ngaleungit. Abdi badé nyobian meresihanana. Tapi patarosan kuring, naha kuring tiasa nutupan éta ka kaén? Kusabab kuring aya kalembaban dina situsna tapi dina bagian éta garing-hawa sareng janten katutupan, éta bakal janten panyabab karusakan.

  66.   Louis mantione cenahna

    IMAC abdi dipésér di 2008, éta tiasa dianggo saé, tapi aya dua detil anu ngaganggu kuring, anu ka-1: CD drive terpadu, nalika kuring nempatkeun CD di jerona macet sareng éta henteu kaluar pisan. , sareng teu aya anu sanggup ngabantosan kuring sabab tétéla anjeun kedah ngabongkar éta sareng komputer hérmétik !!!!!, sareng anu ka-2: tambalan atanapi titik hideung mimiti muncul dina layar! anu nutupan layar tapi kaciri sareng ngaleungit nyalira, Saha anu tiasa ngabantosan kuring !!!!!

  67.   malaikat cenahna

    Bravo pikeun solusina, anjeun gancang sareng gampang ngaleungitkeun rasa teu senang ti kuring.

  68.   Jonathan cenahna

    Hatur nuhun éndah, éta ngan ukur nyabut gelas sareng kokotorna ngaleungit ku sihir