Sonos nalika ngobrol sareng Apple pikeun diajar integrasi lengkep Siri dina produkna

Sonos Hiji Aya kelir

Sonos nyaéta salah sahiji perusahaan spéker anu paling terkenal di industri. Dina katalog na urang ngagaduhan pilihan anu béda pisan. Sareng nembé pisan bar sora dibaptis dina nami Sonos Beam anu ngahijikeun Alexa Amazon parantos ditambihan.

Éta ogé kedah dicatet yén perusahaan bakal ngahijikeun di kulawarga panyaturna (Sonos Play: 5, Sonos One sareng Sonos PlayBase) standar Apple pangénggalna anu katelah AirPlay 2, sareng kanggo anu mikaresep sora stéréo atanapi multiroom anu diantos-antos. Ayeuna, berita ngaluncat saatos wawancara ku portal Verge The ka CEO Sonos, Patrick Spence, anu parantos masihan rujukan ka asistén virtual anu béda di pasar sareng parantos murag yén Apple tiasa muka Siri ka pihak katilu.

Sonos maénkeun5

Ayeuna, perusahaan Spence damel sareng Alexa sareng Google Assistant, dua panaratas dina bidang asistén virtual, sanaos aranjeunna muncul saatos Siri, anu ngalakukeun éta sasarengan sareng iPhone 4S. Ayeuna, sareng ngalangkungan Siri dimungkinkeun pikeun ngendalikeun panyatur perusahaan populérSanaos sigana Sonos hoyong langkung maju sareng parantos ngobrol sareng Apple ngeunaan asisténna.

Dina kecap Spence nyalira ka The Verge: "Kuring pikir, dina titik ieu, Apple kedah mutuskeun naha bakal muka Siri ka pihak katilu, tapi kami ngagaduhan hubungan anu saé sareng Apple, sareng kami gaduh sababaraha paguneman ngeunaan ieu sareng kami ngarepkeun bakal gaduh seueur deui." Henteu jelas upami dilema ieu ayeuna timbul atanapi aranjeunna parantos ngayakeun rapat ngeunaan masalah ieu mangbulan-bulan. Nanging, sadaya taruhan nunjukkeun yén Apple bakal hoream muka jinis produk ieu ka pihak katilu anu parantos gaduh produk di pasar sareng, numutkeun rumor anu muncul sababaraha dinten ka pengker, Beats ogé tiasa ngagaduhan spiker kalayan asistén terintegrasi sareng harga kontén langkung seueur anu henteu langkung ti 250 dolar.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.