Sonos Roam, spéker portabel anu henteu kompromi kana kualitas sora sareng kakuatan

Sonos Roam héjo

Ieu mangrupikeun salah sahiji spéker portabel anu paling urang hoyong nyobian, nyaéta leutik, hampang, kuat, kuat jeung portabel Sonos Roam. Perusahaan Sonos dipikaterang ku kualitas produk na, harga anu wajar, kakuatan sora sareng desain, sadayana ieu disarengan dina Sonos Roam anu énggal.

Sareng éta spéker portabel alit perusahaan nawiskeun kauntungan anu luar biasa dina spéker alit ieu. Éta mangrupikeun spéker portabel anu kadua pikeun perusahaan saprak Sonos Move ogé dianggap spéker portabel tapi Roam ieu langkung jauh.

Mangpaat anu ditawarkeun ku spéker portabel énggal ieu leres-leres ngesankeun, kami parantos rada kaget ku kakuatan spéker alit sareng diménsi anu ngirangan. Urang ogé kedah nambihan résistansi atanapi langkung pas Sertifikasi IP 67 anu aranjeunna tambihan di jerona, sabab éta bakal ngamungkinkeun urang langsung nempatkeun kana cai dina jero 1 m salami 30 menit sareng panyaturna bakal tetep jalan sampurna. Tangtosna, éta ogé nambihan perlawanan ka lebu sareng "heuras" janten anjeun henteu hariwang upami ragrag kana taneuh.

Desain sareng spésifikasi utama

Sonos ngorondang

Ieu anyar Sonos Roam sayogi dina dua warna hideung bodas. Bisi kami boga modél hideung sareng éta saé pisan, salian ti sésana speaker sonos anu urang gaduhna warna anu sami janten nawiskeun garis desain anu sampurna. Spéker di daérah ieu sacara strategis ditempatkeun pikeun nawiskeun kualitas sora anu saé pisan, tanpa kompromi dina desain.

Éta sapinuhna cocog sareng AirPlay 2 (janten urang tiasa maénkeun musik tina sababaraha alat sakaligus) WiFi sareng pikeun anu munggaran dina Sonos spéker portabel, Bluetooth cocog. Sareng Sonos Move, anu ogé disebat spéker portabel perusahaan, henteu.

Para aktipkeun konéksi Bluetooth 5.0 dina Sonos Roam anyar ieu Anjeun kedah pencét sareng tahan tombol kakuatan dugi ka biru LED flash, maka urang ngan saukur kedah milari dina alat Bluetooth teras sambungkeun.

Sonos cocog sareng Asisten Google sareng Alexa, janten anjeun bakal tiasa nganggo asistén ieu di Roam alit sapertos anjeun damel di Pindahkeun atanapi dina soundbar Arc, jst ... Éta ogé kedah disebatkeun yén éta leres-leres cocog sareng Qi ngecas sahingga anjeun tiasa ngeusi batre tanpa kabel. Jelas, éta ogé ngadukung ngecas dina darmaga Sonos nyalira. Carger témbok henteu ditambihan dina kotak, éta ngan ukur nganggo kabel ngecas USB C.

Beuratna 430 gr sahingga tiasa ngiringan anjeun dimana waé sareng ngagaduhan otonomi dina jumlah normal 10 jam réproduksi 10 dinten istirahat.

Mindahkeun musik anjeun ti Roam ka Sonos sanés

Sonos kukurilingan

Sonos Roam ieu ngamungkinkeun urang pikeun mindahkeun musik anu urang dengekeun nalika urang dugi ka bumi atanapi kantor ka juru nada anu sanés ku cara anu saderhana, gancang sareng éfisién. Pikeun ngalakukeun tindakan ieu urang kudu logis speaker anu nyambung kana jaringan Wi-Fi.

Ayeuna urang ngan saukur kedah nyandak speaker Sonos Roam ngadeukeutan nalika urang dugi ka bumi atanapi ka kantor sareng juru carios perusahaan anu sanés sapertos soundbar Arc atanapi Sonos One sareng jaga mencét tombol Puter. Kalayan tindakan ieu, musik anu urang maénkeun dina spiker urang bakal gancang ti hiji ka anu sanés.

Pasti seueur diantara anjeun terang fungsi TruePlay anu parantos kami bicarakan sateuacanna di Soydemac. Sonos Trueplay ngamungkinkeun anjeun baranahan sora spektakuler ti panyatur ku nganalisis lingkungan sareng nawiskeun kualitas audio pangluhurna aya.

Sonos aplikasi janten langkung saé sareng saé

Sonos Roam atasan

Leres pisan yén panyatur Sonos peryogi aplikasi tanda tangan pikeun tiasa nyinkronkeun sareng ngaktipkeun. Tapi aplikasi ieu beuki nambihan seueur pilihan sareng paningkatan, éta gampang pisan dianggo sareng nawiskeun kamungkinan nguping bahkan radio Sonos sareng stasiun sanésna. Dina hal ieu urang tiasa tambahkeun Sonos Roam kami dina aplikasi éta ngan saukur ku cara ngadekakeun spéker ka iPhone.

Ngan sapertos Apple AirPods, AirPods Pro sareng AirPods Max nalika urang ngadeukeutkeun spéker sakali dihurungkeun éta bakal nyingkronkeun sareng iPhone urang sacara otomatis. Éta raoseun sareng gampang dilakukeun.

Kualitas sora sareng kakuatan dina Sonos Roam ieu

Sonos Roam kotak interior

Anu mimiti urang badé nyarioskeun nyaéta urang kedah tumut kana ukuran alit anu dipiboga ku Roam ieu sareng anu ukuranna 17 cm panjangna 6 cm jangkungna, éta leutik pisan sareng kualitas sora sareng kakuatan anu ditawarkeunana ngan saukur brutal. 

Kami ogé henteu badé mésér spiker leutik ieu ku bilah sora Sonos Arc. kumargi éta leres-leres henteu aya bandinganna, tapi leres yén kakuatanana sareng kualitas anu ditawarkeun ku panyatur terpadu di Roam alit ieu matak kagum

Di sisi anu sanésna, sanaos anjeun ngagaduhan panyatur dina volume anu luhur, éta kualitas mikropon anjeun Aranjeunna ngantepkeun pangguna pikeun ngundang Alexa atanapi asistén Google pikeun hadir kalayan gampang sareng henteu ngagorowok. Anjeun moal ngagaduhan masalah dina hal ieu.

Pendapat editor

Upami anjeun hoyong gaduh spéker anu leres-leres dibabawa pikeun anjeun dimana waé, anu beuratna sakedik sareng nawiskeun a kualitas sora anu saé pisan sareng kakuatan kami nyarankeun Sonos Roam ieu. Upami anu anjeun pikahoyong nyaéta anu langkung kuat sareng panginten anu kirang dibabawa, anjeun tiasa milih Sonos Move, anu nawiskeun sakedik kakuatan tapi kirang portabilitas.

Sonos ngorondang
  • Peunteun éditor
  • Meunteun 5 bentang
179
  • 100%

  • Sonos ngorondang
  • Tinjauan ngeunaan:
  • Dipasang dina:
  • Modifikasi terakhir:
  • Desain sareng sora
    Penerbit: 95%
  • Bérés
    Penerbit: 95%
  • Kualitas harga
    Penerbit: 95%

Naros

  • Desain sareng kakuatan sora sanaos ukuran
  • Sambungan sareng AirPlay 2 sareng Bluetooth 5.0
  • Kualitas harga

Kontra

  • Tombol kakuatan henteu dihaja, éta tiasa ningkatkeun

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.