#SorteosoydeMac Xustomite, aplikasi pangropéa

xpakean

Pamekar ti Xustomite José A. Jiménez ngahubungi kami pikeun nampilkeun aplikasi anyarna pikeun Mac, ti soydemac kami hoyong ngamajukeun sareng ngajantenkeun pamekar Spanyol dikenal. Xustomite nyaéta unik aplikasi pikeun ngalakukeun seueur padamelan. Kalayan Xustomite anjeun tiasa ngalaksanakeun seueur tugas anu manpaat dina Mac sapertos sapertos ningali spasi dipaké y bebas dina hard drive ti Mac anjeun, sareng anjeun tiasa nganggo rohangan pikeun ngahanca hapusan sababaraha jinis file cache .

con Xustomite tiasa ogé cache jelas sareng file log disk, hapus file .DS_Store,._AppleDouble y Jempol.db. Pilarian sareng cabut file duplikat nganggo hashing MD5. Cabut data aplikasi sareng file konfigurasi anu anjeun pilih. (Lengkep uninstall Aplikasi). Anjeun tiasa ningalikeun atanapi nyumputkeun folder Perpustakaan anjeun dina Finder. Sadaya fungsi kalebet dina hiji aplikasi. Salaku tambahan aya lengkep dina basa Spanyoll. Tetep bersih Mac anjeun!.

xustomite mac

Sakumaha anjeun tiasa tingali dina gambar di luhur, beberesih anu kuring badé mikeun Mac Mini abdi brutal, pasihan abdi seueur rohangan gratis, tapi sakumaha anu urang sebatkeun dina awal tulisan ngagaduhan fungsi langkung, pikeun ngagosok Mac urang yén ku jalanna waktos jenuh ku seueur sampah.

Kodeu pikeun raffle

Aplikasina Xustomite dibanderol di € 3,99, tapi sakumaha anu parantos kami mairan urang parantos tilu kode pikeun ngaunduh aplikasi lengkep gratis pikeun tilu urang, janten pikeun narik gambar anu saderhana, urang bakal narik aranjeunna di antara jalma-jalma anu aya pengikut soydemac.com dina Twitter sareng retweet kalimat ieu: Kuring ilubiung dina raffle kode pikeun aplikasi, Xustomite, anu aranjeunna pasihkeun @SoydeMac #SorteoSoydeMac 

Pikeun mempermudah kami tinggalkeun tombol Twitter di luhur garis ieu sahingga anjeun henteu kedah nyalin nanaon dina akun Twitter anjeun, ngan pencét jeung anjeun ilubiung. Urang ngantepkeun dugi Senén payun, 1 Séptémber nepi ka ngiringan. Émut yén anjeun kedah nuturkeun soydemac dina jaringan sosial Twitter tiasa ilubiung sareng nyandak salah sahiji dua kode ieu anu urang pasihkeun tina ravensystem.es

Aplikasi na henteu sayogi di App Store


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

13 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Santiago51 cenahna

    Kuring parantos ngagaleuh aplikasi, éta nyungkeun aksés kana folder pangguna kuring, kuring milih éta sareng naros deui kanggo milih éta, dina waktos éta henteu jalan, kuring hoyong ngadukung pamekar, tapi ...
    Upami anjeun tiasa ngantunkeun kuring, kuring bakal ngahargaan kana éta

    1.    Jesus Arjona Montalvo cenahna

      Kuring milih éta, anu dimaksud nyaéta, jesusarjona, sareng éta nempatkeun ikon di gigireunana tapi kuring émut pisan ngeunaan kumaha bumi alit, teras mimiti dimuat, kanggo maca sadayana. Kuring béjakeun ka pamekar pikeun ngabantosan anjeun di dieu.

      Wasalam

      1.    Santiago51 cenahna

        Hatur nuhun pisan, dina hal kuring anjeun mikir, kuring parantos ngantepkeun 10 ′, sareng éta henteu acan mendakan nanaon, upami kuring milih folder pangguna teras pencét "kabuka", éta bakal balik kana situs "Open User folder".
        Leres, mangga kontak kuring, hayu urang tingali naha urang tiasa mendakan solusina.

        1.    RavenSystem cenahna

          Nalika anjeun mencét kana tombol "Open User Folder", jandéla anyar dibuka; dina jual sapertos kitu, pencét waé tombol "Buka", kumargi folder pangguna parantos dipilih janten anjeun henteu kedah milarian. Punten wartoskeun ka kuring upami éta cocog pikeun anjeun.

          1.    Santiago51 cenahna

            Nalika kuring pencét dina tombol "Open User Folder" éta bakal muka jandéla anyar; "Buka" Abdi henteu tiasa milih éta henteu diaktipkeun, sareng anjeunna tinggaleun mikir, upami kuring milih folder pangguna kuring, éta ngamungkinkeun "Buka" Kuring milih éta, tapi éta balik kana jandéla "Buka folder Pamaké" ... Kuring mugia arahan kuring jelas


        2.    RavenSystem cenahna

          Dupi anjeun ngirimkeun kuring screenshot tina jandela anu nembongan pas anjeun mencét tombol "Buka folder pangguna" kana email joseajimenez.apps@icloud.com ? Hatur nuhun pisan.

          1.    RavenSystem cenahna

            Abdi ningali naon masalahna. Ngaran pamaké anjeun henteu aya dina jalur standar, tapi anjeun parantos ngonpigurasi dina folder anu sanés tinimbang anu dianggo ku sistem. Tong hariwang, dina vérsi salajengna éta bakal dilereskeun, sareng tambahan sareng perbaikan sanésna, anu bakal dikirim ka Apple dina sababaraha dinten.


  2.   RavenSystem cenahna

    Xustomite versi 1.1 parantos dikirim ka Apple sareng ngantosan diulas.

    1.    Jesus Arjona Montalvo cenahna

      Hébat, bug éta parantos dibereskeun, kirang ti saminggu éta parantos dibereskeun. Versi munggaran sok aya kajadian, kawani.

  3.   rodrigo cantillano cenahna

    Aplikasi na saé pisan. Kanggo harga anu ngagaduhan éta langkung seueur perkawis dibanding anu sanés, mupus cache, milarian file duplikat, sareng uninstall program.

    Kuring resep pisan kana tambahan anu tiasa ningali folder perpustakaan dina panyungsi. Teraskeun sapertos ieu I'mdemac, tapi hayu urang tingali naha anjeun tiasa ngaleungitkeun hal ti masarakat anu ngagurukeun wéb.

  4.   CardMs cenahna

    Rodrigo, nempatkeun tautan ka app store, éta henteu nunjukkeun yén anjeun parantos pas. Saur "pangembang" parantos ambisius teuing, kuring parantos nyobian sareng daunna seueur anu dipikahoyong, henteu nyarios yén bau sapertos jauhna mangrupikeun témplat, kuring miharep "pengembang" sapertos ieu henteu janten modis . Kuring cicing sareng "dokter disk"

  5.   Alejandro cenahna

    Kuring ogé ngagaduhan diskdoctor tapi henteu milari duplikat file atanapi uninstall aplikasi, sareng xustomite henteu. Leres aranjeunna kedah ngagosok sakedik deui, tapi sacara umum éta aplikasi anu saé.

  6.   Jordi Giménez cenahna

    Anu meunang kode Xustomite pikeun Mac nyaéta: @guibegmar @lambiris sareng @CRPMAC Sugeng !!

    Hatur nuhun sadayana pikeun ilubiung!

    Langkung raffles badé sumping!