Ops Spesifikasina: Garis na, nurunkeun 66% kanggo waktos terbatas

Ops Spesifikasina: Garis na mangrupakeun jelema katilu jelema nu nembak teu brukbrak rangkep aksi, nampilkeun tempur melee spektakuler ngalangkungan midangkeun mech berbasis skuad. Kaulinan ieu dijual pikeun waktos anu terbatas ku hiji 66%, biasana dibanderol 29,99 € sareng ayeuna sakitar 9,99 €.

Carita na provokatif sareng nangtang moral pamaén ku nempatkeunana di tengah kaayaan anu teu tiasa dijelaskeun, dimana aranjeunna kedah milih antara kaayaan anu mangaruhan kahirupan manusa. Pamaén mingpin tim anu ngagaduhan tilu karakter, Kaptén Martin Walker, Létnan Adams sareng Sersan Lugo. Unggal karakter ngagaduhan kapribadian sareng kamampuan khusus masing-masing, Sareng masing-masing ngagaduhan peran nalika ngajajah sisi gelap perang kalayan cara anu réalistis dimana teu aya hasilna anu saé, ngan ukur kaputusan anu tangguh.

Iraha misi lengkep, tambihan pakarang sareng peralatan anu langkung maju parantos sayogi. Salaku tambahan, lingkungan tina gurun dubai anu sacara aktif mangaruhan tata perenah tingkat sareng tiasa dianggo pikeun ngabantosan atanapi ngahambat kamajuan. The interior nangtung tina gedong jangkung Dubai Aranjeunna nawiskeun ogé kaunggulan taktis sareng résiko anu tiasa dianggo ku pamaén.

Éta ogé ngandung kampanye multiplayer via Game Center, anu nyayogikeun modus énggal sareng kaayaan anu teu biasa pikeun ngalegaan pangalaman pamuter tunggal. Ops Spesifikasina: Garis na teu cocog sareng Kartu Grafis Intel.

rinci:

  • kategori: Kaulinan
  • diropéa: 22 / 07 / 2015
  • Versión: 1.0.4
  • ukuran: 7.71 GB
  • basa: Inggris
  • Pamekar: Link Leungit, LLC
  • kasaluyuan: OS X 10.8.0 atanapi engké

ngalesotkeun Ops Spesifikasina: Garis na, langsung ti Mac App Store tina tautan di handap ieu.

Aplikasi na henteu sayogi di App Store

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.