Klién email Spark diénggalan pikeun ngamangpaatkeun anu énggal dina macOS Mojave

Dina sababaraha jam, Apple sacara resmi bakal ngaleupaskeun sareng sadayana, vérsi ahir macOS Mojave, versi anyar sistem operasi Apple pikeun komputer Mac. Béda sareng vérsi anu sateuacanna, édisi anyar ieu henteu cocog sareng sadaya Mac anu dirilis sateuacan taun 2012, janten tiasa janten masalah pikeun pangguna anu hoyong ngaraos macOS versi pangénggalna.

Umur hirupna Macs parantos ningkat pisan dina taun-taun ayeunaSanaos, tangtosna, Apple kedah ngamimitian ngawatesan jumlah alat anu cocog sareng versi ieu pikeun ngadorong pembaharuan. Ngitung sababaraha tim anu parantos ngaraos resep macOS High Sierra kalayan 9 taun di pasar, léngkah Apple langkung dibenerkeun.

Sedengkeun urang ngantosan Apple ngaleupaskeun pembaruan vérsi akhir macOS Mojave, sabab batur sapagawean kuring Javier parantos masihan koméntar, sababaraha pangembang parantos mimiti ngaleupaskeun pembaruan masing-masing pikeun Ngamangpaatkeun warta anu asalna tina panangan versi macOS anyar, sajaba ti nyingkahan masalah kasaluyuan.

Naon anu énggal dina Spark versi 2.0.13

  • Klién mail Spark ngahiji sareng jasa nelepon konperénsi anu paling sering dianggo sapertos Google Hangouts, Google Meet, Zoom sareng GoToMeeting sahingga urang tiasa nambihan tautan konperénsi kana acara tanpa kedah ngantepkeun aplikasi éta.
  • Pangrojong modeu poék énggal, salah sahiji hal anyar tina macOS Mojave.
  • Bagéan karesep parantos didesain deui, janten langkung gampang mendakan pilihan konfigurasi anu urang peryogikeun.
  • Jalma-jalma di Spark, tangtosna, parantos nyandak kasempetan pikeun menerkeun sababaraha masalah anu ditepikeun ku aplikasi dina pembaruan sateuacanna, hal anu henteu diragukeun dihargaan.

Spark sayogi pikeun diunduh sacara gratis Sareng mangrupikeun pilihan anu hadé pikeun Surat, upami nasabah mail macOS asli henteu nutupan kabutuhan urang. Salaku tambahan, éta ogé ngagaduhan versi pikeun ios, janten, kami bakal salawasna nyinkronkeun akun dina kadua alat.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.