Speaker Ikea, pentingna ngamutahirkeun Mac sareng seueur deui. Pangalusna minggu di Abdi ti Mac

Abdi ti mac

Minggu ieu urang uih deui saatos sababaraha dinten liburan kanggo liburan Natal sareng urang balik deui sapertos biasa, pinuh ku énergi sareng warta anu aya hubunganana sareng dunya Apple. Urang hayang ngawilujengkeun taun anyar ka unggal anjeun yén anjeun sareng kami unggal dinten, boh dina wéb, ogé dina jaringan sosial anu béda sareng dina podcast Apple anu kami laksanakeun sareng tim Actualidad iPhone.

Dina minggu kadua taun anyar 2022, rumor sareng warta ngeunaan produk Apple henteu lirén, sareng aya ogé sababaraha warta anu pikaresepeun anu kami hoyong bagikeun ka anjeun sadayana dinten Minggu. Janten Hayu urang angkat sareng sorotan minggu ieu di Abdi ti Mac.

Urang mimitian ku warta ngeunaan Ikea jeung nu anyar spiker rak buku anu adaptasi sareng AirPlay 2. Dina hal ieu, éta mangrupikeun pembaruan lengkep tina spiker anu ngajantenkeun aranjeunna salah sahiji pilihan anu pangsaéna dina bagean ieu. Sora anu saé tina panangan Sonos sareng desain Ikea.

Monterey 12.1

Urang neruskeun kalawan warta ngeunaan pentingna gaduh Mac urang diropéa kana versi panganyarna sadia. Dina hal ieu nya éta versi panganyarna tina macOS Big Sur jeung macOS Monterey diluncurkeun ku Apple sababaraha waktos ka pengker sareng ayeuna solusi pikeun masalah kaamanan utama.

minggu ieu sababaraha Ladenan Apple lirén damel sababaraha jam. Sigana masalahna henteu lami direngsekeun tapi sakumaha anu urang terang sareng Apple, kagagalan naon waé digedékeun sareng ieu dugi ka sababaraha média sapertos anu kajantenan dina waktos sateuacana. Ayeuna sagalana geus dibereskeun jeung jalan sampurna.

TSMC

Pikeun rengse kami rék babagi warta ngeunaan panghasilan Apple dibangkitkeun ka pausahaan pihak katilu. Perusahaan ieu sapertos TSMC kéngingkeun sababaraha Kauntungan spektakuler berkat firma Cupertino sareng écés kana padamelan anu aranjeunna laksanakeun.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.