Steve Jobs salawasna ngamajukeun jabatan anu dicekel ku awéwé boh dina NeXT sareng Apple

Hareup-steve lowongan-awéwé-0

Peran awéwé dina dunya damel parantos maju pisan dina sababaraha taun ka pengker, janten muatan jabatan anu beuki penting dina perusahaan. Nanging, salami taun 70an sareng 80an ieu sanés masalahna sareng aranjeunna diperyogikeun nunjukkeun langkung seueur kualitas tibatan lalaki pikeun digawé dina posisi anu sami tanggel waler.

Steve Jobs dina waktosna di NeXT sareng di na balik ka Apple ngagaduhan peran anu relevan dina ngahontal kasetaraan gender, merhatoskeun ngan ukur pikeun kamampuan individu éta pikeun ngalaksanakeun padamelanna henteu paduli jenis kelamin. Ieu tabrakan langsung sareng arus anu aya dina waktos éta, nyaéta manusa kedah nanganan posisi tanggung jawab. relegating awéwé ka tukang.

Hareup-steve lowongan-awéwé-1

Dina acara anu disebat "Pelajaran Dipelajari ti Awéwé Kuat Anu Gawe sareng Steve Jobs", diayakeun ku Cunningham Collective sareng diayakeun ku tilas publicist Jobs Andy Cunningham. Mangrupikeun tabel diskusi di mana awéwé anu ngagaduhan jabatan penting anu damel sareng Jobs duanana di Apple, NeXT atanapi Pixar nyarioskeun perkawis aspek pendiri Apple anu aya hubunganana sareng padamelan anu dikembangkeun ku anjeunna.

Acara ieu dimoderasi ku Katie Hafner, saurang wartawan anu ngaliput berita anu aya hubunganana sareng Apple sareng New York Times, BusinessWeek, sareng Newsweek dina taun 80an sareng taun 90an. Anggota panelna nyaéta Joanna Hoffman, anu damel di tim aslina. Macintosh sareng Padamelan sareng teras ngiringan anjeunna di NeXT, teras masihan pendapat positip ngeunaan proporsi ageung awéwé dina posisi manajemén paling luhur.

Hiji conto nyaéta Debi Coleman, saha Kapala Keuangan sareng Petugas Operasi di Apple langkung ti sapuluh taun ogé Susan Barnes, kapala divisi Mac sareng pendiri NeXT. Ogé kasohor nyaéta Barbara Koalkin Barza, Mac Product Manager sareng Pixar Marketing Director.

Steve Jobs pasti janten sorotan pikeun markisa sareng parna anjeunna nangtoskeun batur sapagawean na, tapi anjeunna ngalakukeun éta kusabab anjeunna paduli ngeunaan pendapat aranjeunna salaku kasuksésan produk éta sorangan.

 

 


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.