Streaming screensaver pikeun Mac kami, sareng iPhoto

iphoto

Naha anjeun hoyong ningali poto anjeun diénggalan langsung ngalangkungan streaming, salaku screensaver Mac? Dinten ayeuna mah ti Mac, urang bakal ningali kumaha ngaktipkeun pilihan ieu. Ieu mangrupikeun pilihan anu urang ngagaduhan dina OS X Mountain Lion, upami tKami gaduh aplikasi iPhoto dipasang.

Versi panganyarna tina iPhoto (11+) sareng OS X (Mountain Lion) poto dukungan ngalangkungan streamingIeu ngandung harti yén urang tiasa gaduh screen saver dina Mac urang, anu sacara otomatis nunjukkeun poto anu dicandak saatos tina iPhone urang.

Henteu kedah nyalin gambar kana komputer atanapi nempatkeun kana folder sacara manual ... urang ngan ukur peryogi akun iCloud. Upami anjeun teu acan gaduh akun, urang nyarankeun yén anjeun kéngingkeun sanés ngan ukur pikeun ngalakukeun jenis pilihan ieu, iCloud ngagaduhan pilihan sanés sapertos nyimpen cadangan sareng kaunggulan anu sanés.

Hal anu pangpentingna pikeun dianggo ieu nyaéta ngaktipkeun galéri dina alat ios kami:

Kami asup - Setélan / iCloud / Aliran Poto Kuring sareng urang aktipkeun

ipoto-1

Léngkah kadua pikeun ngaktipkeun poto ngalangkungan streaming dina Mac OS X urang.

Pikeun ngalakukeun ieu kami muka iPhoto teras pencét dina Poto dina streaming (kami masihan tombol biru) urang aktipkeun; Penting pikeun émut yén pikeun jalan, anjeun kedah gaduh akun iCloud anu sami dina ios sareng OS X

iPhoto bakal ngahemat sadaya poto anu urang lakukeun sareng alat ios, dina Mac kami.

ipoto-2

Sareng ayeuna kami ngan ukur gaduh léngkah anu katilu sareng paling penting, pilih Galeri Foto anu kami badé anggo salaku panyimpen layar dina Mac. Kami parantos gaduh iPhoto siap nampi poto ku streaming sareng alat ios siap ngirimkeunana.

Urang buka ménu di  / Preferensi Sistem sareng pilih Desktop sareng Screensavers, pencét dina Pangawét layar, urang milih gaya réproduksi anu dipikahoyong pikeun gambar sareng pencét kana turun-handap Sumber. Bagian luhur ménu anu parantos dipidangkeun nembongan Kajadian iPhoto anyar, Kami milih kajadian anu urang hoyongkeun nalika galéri dingaranan atanapi dina tanggal upami anjeun henteu namina.

ipoto-3 ipoto-4

Ayeuna anjeun kedah ngaraosan gambar kami anu didamel sareng alat ios anu parantos kami sinkronkeun dina OS X! Urang ogé tiasa ningali aranjeunna dina streaming ti Apple TV urang.

Inpormasi lengkep - Ngadamel Windows 8 Virtual Machine (II): Kumaha Parallels 8 Works


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.