Micro Studio BM-800, saderhana, murah sareng lumayan dipikaresep pikeun ngamimitian

mikro-bm-800-1

Kuring badé ngamimitian tulisan ieu ku ngajelaskeun yén éta ngeunaan ningali manpaat sareng kualitas anu ditawarkeun ku mik harga murah ieu pisan pikeun urang. Upami anjeun salah sahiji pangguna anu badé ngamimitian ngarékam podcast, ngarékam tugas saderhana sareng anu sapertosna ieu mikro BM-800 tiasa janten pilihan anu saé pisan. Upami, di sisi anu sanésna, anjeun mangrupikeun pangguna anu nungtut anu hoyong mikropon anu langkung propésional kalayan langkung seueur pilihan sapertos ngadalikeun kauntungan sareng anu sanésna, mikropon ieu sanés pikeun anjeun.

Nya, kuring badé ngamimitian ku nyaritakeun pangalaman kuring sorangan ku mic ieu sareng anu leres mah kuring moal langkung bahagia kalayan kualitas audio anu kahontal sanaos saderhana saderhana. Béda sareng seueur modél mikro sanés anu urang gaduh di pasar, anu ieu kanggo anu hoyong ngamimitian ku rékaman sareng nyéépkeun minimum kanggo éta. Kuring parantos nyaritakeun yén dina tungtungna jalma anu resep ngarékam tungtungna milih jinis mics séjén pikeun ngadamel rékamanana sareng bahkan milih méja campuran pikeun ningkatkeun kualitas audio maksimal. Tapi anu hoyong ngamimitian atanapi ngan ukur ngarékam audio ti waktos ka waktos teu kedah nyéépkeun artos dina éta.

mikro-bm-800-2

Kadua ieu mangrupikeun kasus kuring sareng saatos sababaraha bulan ngarekam a podcast mingguan Kalayan kolega Nacho Cuesta sareng Luis Padilla dimana urang nyarioskeun tentang Apple diantarana, kuring mutuskeun milih mikropon tapi henteu ngantepkeun kahirupan kuring. Sateuacana kuring ngadamel rékaman podcast ieu kalayan headphone anu disayogikeun ku Apple dina iPhone, EarPods sareng sanaos leres yén aranjeunna nawiskeun kuring kualitas anu cukup saé umumna kuring hoyong ngaléngkah deui sareng ayeuna kuring nganggo salah sahiji Mics uni-directional sareng konektor XLR di sisi mic sareng 3,5 jack di sisi anu sanés pikeun nyambung ka Mac.

mikro-bm-800-3

Pikeun nganggo jenis mic ieu, sok disarankeun pikeun gaduh kartu audio éksternal sareng konektor USB atanapi anu sami (tapi henteu wajib upami Uni-arah sapertos ieu BM-800) sareng upami kuring kumaha kuring parantos ngajelaskeun dina ieu pos tina kumaha cara ngarékam audio dina Mac, Abdi nganggo kartu lami headphone Steelseries Siberia anu nawiskeun kuring mikropon sareng input headphone sacara mandiri. Tapi upami anjeun teu ngagaduhan kartu sareng anjeun resep kana mikropon ieu, tong hariwang, ieu anu dicarioskeun dina wikipedia ngeunaan mikro hiji arah ieu:

Mikropon unidirectional atanapi directional nyaéta anu sénsitip pisan kana hiji arah sareng rélatif pireu kana sésana.

Ieu ngandung harti yén dina kasus BM-800 ieu kami moal ngagaduhan masalah upami henteu ngagaduhan kartu audio éksternal atanapi tabel campuran, sabab éta ngan ukur bakal néwak sora atanapi sora kami anu asalna tina sudut anu khusus. Sanés sanés kuring ahli dina masalah éta tapi milari pelanggaran kana hal éta Kuring mendakan omnidirectionals atanapi disebut ogé non-directional, sensitipitasna henteu bénten-bénten sesuai sareng variasi sudut pangaruh gelombang sora sareng anu dua arah anu mikropon sareng dua arah, sahingga sensitipitas tinggi dina arah anu sabalikna. Hapunten anu ngartos kana hal éta.

Spesifikasi BM-800 sareng Harga

Dina titik ieu, kuring ngan ukur tiasa kéngingkeun spésifikasi mikropon sareng mamatahan anjeun ngeunaan pameseran upami anjeun ngamimitian ku rékaman saderhana atanapi ngan saukur henteu hoyong ngantunkeun artos dina mésér mikropon. Ieu mangrupikeun spésifikasi Micro Studio BM-800:

  • Uni-arah mikro
  • Frékuénsi réspon 20Hz-20KHz
  • Sensitipitas -34dB
  • Sensitipitas: 45 dB ± 1 dB
  • S/N: 60dB
  • Beurat Produk: 0.350 kg
  • Kabel konektor XLR sareng 3,5 jack
  • Cocog sareng: Linux, Windows 2000, Windows 7, Windows XP, Windows 98, Windows Vista, Windows 98SE, Mac OS, Windows ME

Upami saatos ningali sadayana spésifikasi sareng manpaat mikropon anu saderhana sareng pikaresep ieu anjeun kersa mésérna, Éta ngan ukur bakal ngarugikeun anjeun perkawis 15 euro kanggo ngarobih sareng anjeun tiasa ngaksésna dimana anjeun bakal mendakannana dina sababaraha warna salain: bodas, hideung, biru sareng pink. Jelas éta sanés mikropon kalayan fitur propésional anu tiasa urang mésér pikeun studio rékaman profesional, tapi tanpa diragukeun kusabab harga anu murah sareng langkung seueur tibatan fungsina anu saé, langkung saé pikeun ngamimitian ngarékam.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

13 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Sergio F. cenahna

    Kuring parantos nyambungkeun kana pc dina input mic sareng kadéngéna seueur latar tukang nalika ngarékam, naon anu anjeun nyarankeun?

  2.   Alberto cenahna

    hal anu sami kajadian ka kuring

    1.    Robert Puig cenahna

      pikeun nguntungkeun tina mikropon ieu éta 100% penting pikeun mésér kotak kakuatan hantu

  3.   Jordi Giménez cenahna

    Masalahna panginten kusabab posisi mikro diantarana. Dina hal kuring, anu nyingkahan masalahna nyaéta kartu sora USB anu kuring gaduh, tapi ogé nyobian nurunkeun volume input tina setélan tiasa ngabantosan sakedik. Naha anjeun nempatkeunana tibalik sapertos dina poto dina kotak?

    Wasalam

  4.   Alberto cenahna

    henteu, nyekel éta ku leungeun kuring nyarios ti luhur, tapi hayu, janten sepi éta nyatakeun kasang tukang tukang

  5.   Jordi Giménez cenahna

    Masalah sareng mikropon murah ieu nyaéta anjeun henteu tiasa nyaluyukeun kauntungan anu sami. Ubarna tiasa mendakan parangkat lunak anu ngabersihan sora, tapi upami seueur éta bakal rumit.

    Kuring bakal ningali lamun kuring tiasa mendakan hal pikeun ngabantosan kami.

    Salam!

  6.   Alberto cenahna

    Nya, aranjeunna ngalakukeun pilihan sora Kuring parantos ngaktipkeun pangirangan noise dina pilihan mikropon, sareng sigana yén sadaya noise dimuat, tapi ayeuna katingalina lemah pisan sareng serius

  7.   tokens cenahna

    Masalah-masalah ieu dipiboga tina sora luar, dugi ka sorana lemah pisan. Éta ngan kusabab hiji titik, anu henteu kantos disebatkeun dina tulisan. Sareng nyaéta mikropon ieu meryogikeun panggunaan sumber kakuatan 48v.

  8.   Toni cenahna

    Halo babaturan, hatur nuhun kanggo postingan sateuacana.

    Abdi nembé mésér mic ieu pikeun rékaman audio sareng Macbook Pro kuring, tapi kuring henteu jelas ngeunaan panyiapan anu kedahna mah didamel atanapi pakakas anu diperyogikeun pikeun ngalaksanakeun éta leres-leres. Dina waktos ayeuna, kuring terang yén ngan saukur nyambungkeun kana input headphone henteu tiasa dianggo atanapi diaku salaku audio éksternal dina pilihan Sora.

    Kuring parantos maca ngeunaan adaptor (iRig PRE), sanaos kuring henteu terang naha éta solusina.

    Upami aya anu terang nanaon tentang éta, kuring bakal ngahargaan pitulung naon waé.

    Salam kanggo sadayana,

    Toni

    1.    Irina Stenik cenahna

      Hai @toni, kuring gaduh masalah anu sami. Jelas kuring kakurangan kakuatan pikeun leumpang. Kuring nyambungkeun kana palabuhan Jack sareng henteu masihan kabar ngeunaan ayana. Kumaha anjeun ngarengsekeunana? Hatur nuhun!

  9.   Joe barzz cenahna

    Hiji patarosan kuring ngagaleuh mikropon ieu tapi ngagaduhan XLR anu jarang pisan pikeun jack USB sabab dina sisi XLR tibatan tilu pin éta nyandak 4. Éta nganggo batré internal numutkeun kuring éta tiasa dihubungkeun sareng mixer anu gaduh kakuatan hantu tapi dimana dimana Abdi ngagaduhan kabel XLR sapertos kieu? 4 pin.?. Naha aya anu gaduh inpo ngeunaan pabrikna?

  10.   Carlos Paredes cenahna

    Aranjeunna ngawartosan yén mics ieu kaduruk konsol sareng kartu sora. Éta leres?

  11.   Javier cenahna

    Kuring terang posna parantos lami, tapi kuring gaduh patarosan, naha éta cocog sareng Windows 8?

bool (leres)