Spreaker Studio for Mac ngamungkinkeun anjeun ngatur sareng nyiptakeun Podcast

Spreaker Studio

Spreaker Studio éta ngamungkinkeun anjeun ngarekam atanapi langsung ngalirkeun Podcast, aksés ka Skype pikeun nyauran sareng ngatur épisode sareng draf anjeun. Aplikasi na sami sareng versi ios sareng Android, sanaos ngamangpaatkeun jumlah rohangan anu langkung ageung pikeun tiasa ngatur sumber audio anu langkung seueur, sareng ngirimkeun ti Mac tanpa kedah nyambungkeun profil Spreaker sareng alat luar.

anyar Aplikasi studio Spreaker  ayeuna sayogi kanggo diunduh kanggo Windows y Mac. Anjeun bakal ngagaduhan sadayana anu peryogi pikeun nyiarkeun langsung atanapi ngarékam podcast propésional, nganggo studio siaran anu ketat ti kanyamanan Mac anjeun. Tambih Deui, anjeun bakal tiasa ngagaduhan tamu dina telepon anjeun kalayan gampang, tanpa kedah konfigurasi tambahan.

Spreaker

Naon anjeun tiasa ngalakukeun sareng Spreaker Studio

Éta sadayana dimimitian nalika anjeun klik Mimitian. Buka a directo o catetan eusi offline pikeun nyebarkeun atanapi ngédit engké. Plan Spreaker Studio Pro masihan anjeun kamampuan pikeun henteu ngagaduhan waktos terbatas. Anjeun bakal tiasa tambahkeun lagu kana podcast anjeun, sareng alur kerja ayeuna langkung anggun y langkung intuitif. Anjeun gaduh dua pilihan: anjeun tiasa ngadamel daptar puter atanapi nambihan lagu masing-masing dina hiji waktu.

Pikeun anjeun anu mutuskeun siaran langsung, a jandéla obrolan bakal sayogi pikeun pangadangu supados anjeun tiasa berinteraksi sareng aranjeunna langsung, nyandak pamundut sareng ngawalon patarosan di nyata waktu.

Ngagunakeun Skype sareng Spreaker

Naha anjeun badé nampi telepon salami anjeun hirup?. Naha anjeun naroskeun ti pangadangu anjeun atanapi nyauran tamu atanapi co-host, ayeuna anjeun tiasa ngalakukeun hal éta kalayan gampang Integrasi Skype.

Unduh Spreaker Studio pikeun Mac, ku ngaklik ieu di handap link.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.