Headphone Anyar Sudio ETT kalayan pembatalan noise, Wireless leres sareng otonomi 30 jam

Sudio ETT Kotak payun

Sudio mangrupikeun firma sanés anu parantos dianggo mangtaun-taun kalayan produk kualitas luhur dina hal sora kalayan desain anu leres-leres dianggo sareng sorangan. Dina kasempetan ieu firma ngaluarkeun poténsialna pinuh ku headphone nirkabel anu ogé Aranjeunna nambihan pembatalan noise ku modeu transparansi aranjeunna anu diaktipkeun nalika nelepon, otonomi spektakuler, tahan cai anu disertifikasi IPX5 sareng seueur deui.

Urang tiasa nyarios yén headphone ieu mangrupikeun pesaing anu serius pikeun Apple, boh dina desain sareng spésifikasi. Logisna sambungan ieu sareng alat Apple bénten sareng naon anu tiasa urang lakukeun ku headphone ti perusahaan Cupertino, tapi ieu bakal jadi hiji-hijina bédana nyata antara modél ieu. Sudio sinonim sareng kualitas sareng Sudio ETTs ieu parantos ngabuktoskeun sakali deui.

Urang mimitian ku eusi kotak

Eusi Sudio ETT

Kumaha carana tiasa sanés, hal anu pangpayunna urang kedah tingali nyaéta ningali eusi anu ditambihan dina headphone énggal ieu sareng sacara logis urang gaduh sadayana anu anjeun peryogikeun pikeun nganggo langsung tina kotak. Box anu ku jalan éta ngagaduhan bungkusan kualitas sapertos biasa.

Kotak nambihan headphone nirkabel nyalira, kotak ngecas nganggo tali alit kanggo nahan aranjeunna dimana waé (tiasa dipiceun) a Kabel USB A ka USB C pikeun ngecas kabel, pitunjuk pikeun panggunaan sareng seueur bantalan tina sagala rupa ukuran pikeun dianggo.

Ngeusi nirkabel dina kotak

Sudio ETT beban

Kotak muatan sareng angkutan Sudio ieu nawiskeun pilihan pikeun ngeusi batre liwat kabel USB C atanapi urang tiasa anggo basa pangisian nirkabel naon waé anu urang gaduh. Headphone ieu nawiskeun pilihan pikeun ngeusi batre nganggo dock Sudio nyalira atanapi darmaga pengisian nirkabel. Basis Sudio henteu wajib pikeun ngajalankeun jenis muatan ieu, tapi mangrupikeun pelengkap anu menarik pikeun anu henteu ngagaduhan dasar pangisianan sapertos kitu.

Kotak aya opat lampu LED leutik pikeun nunjukkeun ngecas kotak sareng na urang tiasa ngecas headphone minimal dua kali dugi batréna leres-leres béak tina ieu. Ieu tiasa bénten-bénten gumantung kana volume anu ngadangukeun musik urang.

Diménsi ETTs Sudio anyar ieu rada leutik dibandingkeun sareng sababaraha model anu urang mendakan di pasar kalayan fitur anu sami. ETT Sudio ieu ukuran sampurna pikeun bawa dina saku calana anjeun tanpa aya masalah.

Kualitas sora sareng Ngabatalkeun Noise Aktip (ANC)

Diajar ETT

Janten headphone Sudio urang tiasa tenang sareng kualitas audio anu ditawarkeunana. Logisna urang henteu ningali produk cina sareng éta nunjukkeun nalika urang maénkeun musik karesep urang dina lagu éta.

Aya mamang teu kualitas sora saluyu sareng kualitas pembatalan noise éta nyalira anu ditambihkeun dina Sudio ieu sareng nyaéta desain in-ear tina headphone ieu ngajantenkeun sekutu anu sampurna pikeun kaayaan anu paling banter.

Aranjeunna nawiskeun ogé éta Pilihan Mode Transparansi Otomatis sacara intuitif nurunkeun pangirangan noise, ngamungkinkeun anjeun ngupingkeun sora anjeun nyalira kalayan jelas, upami anjeun hoyong ngajawab telepon sawaktos-waktos.

Urang tiasa nyalahkeun sakedik atanapi henteu dina kualitas sora sababaraha headphone Sudio, dina modél samemehna diulas sareng di ETT anyar ieu, kualitas audio langkung diyakinkeun.

Rupa-rupa warna anu sayogi pikeun ETT ieu

Warna Sudio ETT

Urang tiasa ningali dina halaman wéb Sudio nyalira modél anu béda atanapi langkung warna anu sayogi pikeun modél headphone ieu. Dina hal ieu urang gaduh warna bodas, warna hideung, hideung nganggo earphone logam handapeun warna emas, warna pink sareng héjo. 

Sakumaha anjeun tiasa tingali, anjeun gaduh sababaraha modél anu sayogi sahingga anjeun tiasa milih anu paling pas pikeun paningal anjeun. Dina pengertian ieu, warna gumantung pisan kana pangguna sareng Sudio nawiskeun sababaraha pilihan pikeun anjeun milih anu paling cocog pikeun anjeun.

Diskon pikeun kuring mah pangguna Mac tambahan 10%

Sudio ETT Headphone

Minggu Jumaah Hideung ayeuna ayeuna sareng ti Sudio aranjeunna hoyong ngaganjar pangguna ti Abdi ti Mac diskon 10% anu diterapkeun ku nambihan kode SDMBF ninggalkeun harga akhir headphone ieu ngan langkung ti 96 euro. Diskon ieu ditambihan 25% yén aranjeunna parantos parantos aktip dina wéb janten harga akhir anu saé pikeun éta Sudio.

Harga anu saleresna spektakuler nyaéta harga anu tetep nalika urang nerapkeun diskon nalika mésér ETT Sudio ieu. Upami anjeun milari kado anu saé pikeun Natal ieu dina bentuk headphone sareng anggaran anjeun disaluyukeun sareng Sudio, kami pasti nyarankeun éta duanana pikeun kado sareng kanggo panggunaan nyalira.

Pendapat editor

Diajar ETT
  • Peunteun éditor
  • Meunteun 5 bentang
96 a 149
  • 100%

  • Diajar ETT
  • Tinjauan ngeunaan:
  • Dipasang dina:
  • Modifikasi terakhir:
  • https://www.sudio.com/es/ett-black
    Penerbit: 95%
  • Bérés
    Penerbit: 95%
  • Kualitas harga
    Penerbit: 95%

Naros

  • Otonomi batré
  • Gampang panggunaan
  • Kualitas audio
  • Desain sareng harga

Kontra

  • Kotak angkot dicirian nganggo

 


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.