Syberia 2, dikirangan harga pikeun waktos terbatas Mac App Store

Syberia 2 Ti Microids

Syberia 2 diturunkeun a 66% pikeun waktos anu terbatas, sareng tina harga biasa € 14,99 dugi ka diturunkeun 4,99 € pikeun waktos kawates. Kamari kami ngawartosan anjeun yén bagian kahijina Syberia éta ogé murag dina harga, sareng éta ogé parantos némpél bagian kadua anu diakui éta ogé dina basa Spanyol. Éta sadayana dimimitian saatos milarian Éropa Kulon sareng Wétan pikeun ahli waris anu leungit, Kate Walker akhirna ngarengsekeun perjalanan anu panjang sareng susah, sahingga kéngingkeun tandatangan ti Hans Voralberg sareng panutupan akuisisi pabrik otomatis. Misi kahontal ?. Henteu pikeun pengacara New York anu canggih ieu.

La pasangan ahéng dibentuk ku ngora Kate leumpang sareng anu lami sareng éksentris Hans voralberg ayeuna anjeunna kedah ngalaksanakeun perjalanan énggal pikeun mendakan anu terakhir tina mammoth legendaris Syberia Dina manah alam semesta anu panjang kapopohokeun Salaku quest surealis anu Hans mimiti sababaraha taun ka pengker caket, anjeunna sareng Kate kedah nyanghareupan halangan langkung bahaya tibatan kantos, Nguji kawani sareng tékad anjeun. Saatos neraskeun maca kuring nyésakeun anjeun midangkeun gim.

Jauh sareng sajabina, a Mistik Syberia ngantosan kadatangan anjeun.

  • Carita aslina tur matak.
  • Karakter anyar anu euyeub sareng pikaresepeun sareng lingkungan 3D anu realistis sareng detil.
  • Teka-teki asli anu terintegrasi lengkep anu bakal nguji katerampilan pamaén ngalangkungan maén.

Detil:

  • kategori: Kaulinan
  • Dipasang: 11 / 12 / 2014
  • Versión: 1.0
  • ukuran: 1.30 GB
  • basa: Spanyol, Jerman, Perancis, Inggris, Italia
  • Pamekar: microids
  • © 2014 Anuman Interactive SA / Microids / Benoit Sokal
  • kasaluyuan: OS X 10.4 atanapi engké

Ngarasakeun Syberia 2 ti Livecad ka 4,99 € sareng kéngingkeun pangirangan harga anu luar biasa tina 66%!.

Aplikasi na henteu sayogi di App Store


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.