Syuting pilem Will Smith's Emansipation, ditunda kusabab COVID-19

Will Smith

Syuting pilem Will Smith salajengna, Emansipasi, nuju janten sajumlah ageung masalah nalika syuting. Sababaraha bulan ka pengker, perusahaan produksi mutuskeun pikeun ngarobih lokasi syuting kusabab parobihan kontroversial dina hukum pamilihan umum, anu kami wartosan anjeun dina Artikel ieu.

Masalah anyar nyanghareupan syuting pilem ieu aya dina coronavirus. Numutkeun ka Deadline, sababaraha anggota awak pilem parantos diuji positip pikeun COVID-19, Janten aranjeunna kapaksa ngeureunkeun syuting pilem sahenteuna saminggu.

Sakumaha urang tiasa maca dina Deadline:

Nu matak sareng kru nembé aya béja ngeunaan hiatus, anu diperkirakeun bakal lami sakitar lima dinten. Ieu mangrupikeun tindakan pancegahan anu lumangsung dua minggu ka syuting pilem ieu anu diarahkeun ku Antoine Fuqua tina naskah ku William N. Collage.

Éta mangrupikeun produksi Hollywood pangénggalna pikeun ngaganggu syuting kusabab tés positip anu dilakukeun dina sababaraha minggu ka pengker, sabab nagara nyanghareupan gelombang anyar Covid tuang ku galur Delta anu pohara tepa.

Sakumaha kuring parantos mairan di luhur, ieu Ieu mangrupikeun kadua kalina pilem anu dibéntangan ku Will Smith nyanghareupan kakurangan. Sababaraha bulan ka pengker, Antoine Fuqua sareng Will Smith mutuskeun pikeun ngarobih lokasi syuting Georgia kusabab parobihan hukum pamilihan umum, lokasi syuting anu diganti ku Louisiana.

Thriller dumasar kana carita anu leres anu mangrupikeun "buktina anu teu bisa dibantah tina babari perbudakan di Amérika," di mana Will Smith maénkeun Peter, budak anu kabur tina kebon Louisiana saatos anjeunna ampir dikocok dugi ka tiwas.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.