Tes M2 dina Mac, transfer data dina palabuhan sareng seueur deui. Pangalusna minggu di Abdi ti Mac

Abdi ti mac

Urang asupkeun minggu panungtungan April kalawan loba kahayang jeung éta rumor jeung warta ngeunaan Signing of Cupertino teu eureun. Minggu ieu rada kirang sengit ti anu disangka, tapi tetep henteu nguciwakeun. Apple terus jadi salah sahiji pausahaan téhnologi nu ngahasilkeun paling rumor jeung warta ngeunaan produk na, sarta di Abdi ti Mac urang nempo sababaraha di antarana. Dinten ieu sareng sadayana dinten Minggu 24 April payun urang bakal ningali sorotan dina saminggu.

Tés sareng prosesor Apple M2 énggal masih biasa. Ieu prosesor M2 bisa ditambahkeun kana loba komputer leuwih ti urang pikir mimitina, firma terus ngalaksanakeun sagala jinis tés sareng aranjeunna. 

Sadaya palabuhan Thunderbolt henteu ngadukung transfer data 10GB / s sareng ieu mangrupikeun hal anu eta sabenerna nunjukkeun dina artikel ieu. Jelas ieu normal mertimbangkeun jumlah palabuhan anu dianggo pikeun Mac sareng jumlah Mac di pasar, tapi hal anu penting pikeun jadi jelas ngeunaan bédana ieu antara parabot Apple. 

wani mangrupa salah sahiji jalma browser béda kami geus sadia. Pangotektak ieu aman, gancang, gaduh mesin pencari sorangan mandiri tina Google, sareng nembé nambihan fitur privasi énggal: meungpeuk kaca Google AMP.

Panyekel Cina

La Produksi alat Apple di Cina parantos ngagantung dina kasaimbangan pikeun sababaraha waktos. Sareng éta gumantungna perusahaan ka nagara ieu sareng pabrik-pabrikna teuing, naha éta aranjeunna nyobian ngalegaan produksina di luar nagara lila-lila sangkan teu jadi gumantung.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.